Προς το περιεχόμενο

Smart Home

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Τι τον εμποδίζει να βλέπει την πόρτα όταν θα την ανοίγει με το κινητό δηλαδή; 

Μάλλον δεν εχεις γκαραζ

Μπορει την ωρα που ανοιγεις, αν ειναι συρόμενη, να εχει ενα παιδι περασμενο το χερι του στα σιδερα, αν είναι ρολο μπορεί να περνά ενα αλλο αυτοκίνητο, ή καποιος να ειναι απο κάτω.

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 1/10/2020 στις 1:26 ΜΜ, themis_17 είπε

Καλησπερα

Shelly 2.5 

μπορεις να το βαλεις σε HA με mqtt ή απευθειας με το shelly smart home integration.

ειναι πολυ απλο και γρηγορο.

υπαρχει και στην ελλαδα αλλα λιγο τσιμπημενο.

Μία ερώτηση... 

Στα ρολλα μου έχω διακόπτες (δηλ η εντολή για πάνω ή κάτω παραμενει και σταματάει το ρολλο μόνο του ή τέρμα πάνω ή τέρμα κάτω) , όχι μπουτον. 

Θα παίζει με shelly? Η θα πρέπει να κάνω κάποια μετατροπή; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Μάλλον δεν εχεις γκαραζ

Μπορει την ωρα που ανοιγεις, αν ειναι συρόμενη, να εχει ενα παιδι περασμενο το χερι του στα σιδερα, αν είναι ρολο μπορεί να περνά ενα αλλο αυτοκίνητο, ή καποιος να ειναι απο κάτω.

Και τι από αυτά που περιγράφεις δεν μπορεί να τα εντοπίσει βλέποντας την πόρτα ενώ την ανοίγει με το κινητό, αλλά τα βλέπει ενώ την ανοίγει με τηλεκοντρόλ; 🤔

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alxnks είπε

Και τι από αυτά που περιγράφεις δεν μπορεί να τα εντοπίσει βλέποντας την πόρτα ενώ την ανοίγει με το κινητό, αλλά τα βλέπει ενώ την ανοίγει με τηλεκοντρόλ; 🤔

Μεσω wifi μπορει να το κανει απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ! Δηλαδη εισαι στο γραφειο σου, ανοιγεις το κινητο τσουπ πατας το κουμπι ανοιγει η γκαραζοπορτα χωρις να ξερεις τι γινεται.

Με το τηλεκοντρολ θα πρεπει να εισαι κοντα στην πορτα αρα εχεις οπτικη επαφη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ναι οκ, να σε ρωτησω τοτε τι είναι το Number 1 και Number 2 στο σονοφφ της φώτο;

Χρειαζετε 2 sonoff για όπως αυτό της φώτο για να δουλέψει την πόρτα έχει μόνο ένα ρελε αυτό της φώτο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε

Χρειαζετε 2 sonoff για όπως αυτό της φώτο για να δουλέψει την πόρτα έχει μόνο ένα ρελε αυτό της φώτο

Εγω τα ξερω αλλος εδωσε και συνδεσμολογίες χωρις να εχει ιδεα για τι πρόκειται, που αν κάνει κάποιος την συνδεσμολογία αυτη στην καλύτερη θα καψει τα σονοφφ στην χειρότερη τον μηχανισμό της πόρτας με κανένα 200αρι κόστος

Εδιτ

τωρα ειδα οτι εισαι ο ιδιος😂

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Εγω τα ξερω αλλος εδωσε και συνδεσμολογίες χωρις να εχει ιδεα για τι πρόκειται, που αν κάνει κάποιος την συνδεσμολογία αυτη στην καλύτερη θα καψει τα σονοφφ στην χειρότερη τον μηχανισμό της πόρτας με κανένα 200αρι κόστος

Εδιτ

τωρα ειδα οτι εισαι ο ιδιος😂

Αυτοματιστης ηλεκτρονικός....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε

Μεσω wifi μπορει να το κανει απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ! Δηλαδη εισαι στο γραφειο σου, ανοιγεις το κινητο τσουπ πατας το κουμπι ανοιγει η γκαραζοπορτα χωρις να ξερεις τι γινεται.

Με το τηλεκοντρολ θα πρεπει να εισαι κοντα στην πορτα αρα εχεις οπτικη επαφη.

Καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται να το κάνει από οπουδήποτε/γραφείο/κτλ, έτσι;

Κι ότι κάλλιστα μπορεί να το κάνει έχοντας οπτική επαφή με την πόρτα, έτσι;

Δημοσ.

Καλησπέρα peeps.

Στην αναζήτηση ακόμα για θερμοστάτη που θα αντικαταστήσει χωρίς μερεμέτια (ενοίκιο γαρ) τον τρέχοντα:

64707835_260630674801139_8918858962942558208_n.jpg.eb3186601a8039dba80c8969c83e28a1.jpg

Μοναδική απαίτηση πλέον είναι να παίζει μπάλα με Home Assistant.

PS έχω και Conbee II με Deconz set up στο hass οπότε κάτι Zigbee συμβατό δεν θα με χάλαγε.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια , ψαχνω  καμερα για να βλεπω τον σκυλο μου οταν λειπω και εχω το νου μου αν ολα ειναι οκ....  

1) θα ηθελα να μπορω να του μιλησω ( αν δω οτι παει να κανει καμια βλακεια :P ) 

2)  ευκολη εγκατασταση

3) γενικα να εχει καλη εικονα

4) και να εχει  κίνηση αν γίνεται 

απλα απο οτι ειδα στο skroutz τα πιο πολλα σχολια τα εχει η xiaomi  που δεν με μου αρεσει πολυ , γιατι το προγραμμα της γενικα που ειχα και αλλες συσκευες xiaomi τρωει σκαλωματα φουλ..  

υπαρχει κατι αλλο  δοκιμασμενο??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefanosnik είπε

καλησπερα παιδια , ψαχνω  καμερα για να βλεπω τον σκυλο μου οταν λειπω και εχω το νου μου αν ολα ειναι οκ....  

1) θα ηθελα να μπορω να του μιλησω ( αν δω οτι παει να κανει καμια βλακεια :P ) 

2)  ευκολη εγκατασταση

3) γενικα να εχει καλη εικονα

4) και να εχει  κίνηση αν γίνεται 

απλα απο οτι ειδα στο skroutz τα πιο πολλα σχολια τα εχει η xiaomi  που δεν με μου αρεσει πολυ , γιατι το προγραμμα της γενικα που ειχα και αλλες συσκευες xiaomi τρωει σκαλωματα φουλ..  

https://www.skroutz.gr/s/16495080/Xiaomi-Mi-Home-Security-Camera-360-1080p.html

Είναι πάρα πολύ και οικονομική λύση και κάνει αυτά που θες 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stefanosnik είπε

https://www.banggood.com/Global-Version-IMILAB-H_265-1080P-360-Night-Version-Smart-AI-IP-Camera-Home-Baby-Monitor-Pan-tilt-Webcam-Work-with-Mijia-p-1446777.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK

coupon: BGGQHOME7

Shipping method: priority direct mail

γυρω στα 25 μαζι με μεταφορικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...