NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Alxnks είπε Τι τον εμποδίζει να βλέπει την πόρτα όταν θα την ανοίγει με το κινητό δηλαδή; Μάλλον δεν εχεις γκαραζ Μπορει την ωρα που ανοιγεις, αν ειναι συρόμενη, να εχει ενα παιδι περασμενο το χερι του στα σιδερα, αν είναι ρολο μπορεί να περνά ενα αλλο αυτοκίνητο, ή καποιος να ειναι απο κάτω.
portomarko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Στις 1/10/2020 στις 1:26 ΜΜ, themis_17 είπε Καλησπερα Shelly 2.5 μπορεις να το βαλεις σε HA με mqtt ή απευθειας με το shelly smart home integration. ειναι πολυ απλο και γρηγορο. υπαρχει και στην ελλαδα αλλα λιγο τσιμπημενο. Μία ερώτηση... Στα ρολλα μου έχω διακόπτες (δηλ η εντολή για πάνω ή κάτω παραμενει και σταματάει το ρολλο μόνο του ή τέρμα πάνω ή τέρμα κάτω) , όχι μπουτον. Θα παίζει με shelly? Η θα πρέπει να κάνω κάποια μετατροπή;
Alxnks Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Μάλλον δεν εχεις γκαραζ Μπορει την ωρα που ανοιγεις, αν ειναι συρόμενη, να εχει ενα παιδι περασμενο το χερι του στα σιδερα, αν είναι ρολο μπορεί να περνά ενα αλλο αυτοκίνητο, ή καποιος να ειναι απο κάτω. Και τι από αυτά που περιγράφεις δεν μπορεί να τα εντοπίσει βλέποντας την πόρτα ενώ την ανοίγει με το κινητό, αλλά τα βλέπει ενώ την ανοίγει με τηλεκοντρόλ; 🤔
vforvaggelis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Alxnks είπε Και τι από αυτά που περιγράφεις δεν μπορεί να τα εντοπίσει βλέποντας την πόρτα ενώ την ανοίγει με το κινητό, αλλά τα βλέπει ενώ την ανοίγει με τηλεκοντρόλ; 🤔 Μεσω wifi μπορει να το κανει απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ! Δηλαδη εισαι στο γραφειο σου, ανοιγεις το κινητο τσουπ πατας το κουμπι ανοιγει η γκαραζοπορτα χωρις να ξερεις τι γινεται. Με το τηλεκοντρολ θα πρεπει να εισαι κοντα στην πορτα αρα εχεις οπτικη επαφη.
Geocheats2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ναι οκ, να σε ρωτησω τοτε τι είναι το Number 1 και Number 2 στο σονοφφ της φώτο; Χρειαζετε 2 sonoff για όπως αυτό της φώτο για να δουλέψει την πόρτα έχει μόνο ένα ρελε αυτό της φώτο 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε Χρειαζετε 2 sonoff για όπως αυτό της φώτο για να δουλέψει την πόρτα έχει μόνο ένα ρελε αυτό της φώτο Εγω τα ξερω αλλος εδωσε και συνδεσμολογίες χωρις να εχει ιδεα για τι πρόκειται, που αν κάνει κάποιος την συνδεσμολογία αυτη στην καλύτερη θα καψει τα σονοφφ στην χειρότερη τον μηχανισμό της πόρτας με κανένα 200αρι κόστος Εδιτ τωρα ειδα οτι εισαι ο ιδιος😂 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από NikosKallithea
Geocheats2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Εγω τα ξερω αλλος εδωσε και συνδεσμολογίες χωρις να εχει ιδεα για τι πρόκειται, που αν κάνει κάποιος την συνδεσμολογία αυτη στην καλύτερη θα καψει τα σονοφφ στην χειρότερη τον μηχανισμό της πόρτας με κανένα 200αρι κόστος Εδιτ τωρα ειδα οτι εισαι ο ιδιος😂 Αυτοματιστης ηλεκτρονικός....
Alxnks Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Μεσω wifi μπορει να το κανει απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ! Δηλαδη εισαι στο γραφειο σου, ανοιγεις το κινητο τσουπ πατας το κουμπι ανοιγει η γκαραζοπορτα χωρις να ξερεις τι γινεται. Με το τηλεκοντρολ θα πρεπει να εισαι κοντα στην πορτα αρα εχεις οπτικη επαφη. Καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται να το κάνει από οπουδήποτε/γραφείο/κτλ, έτσι; Κι ότι κάλλιστα μπορεί να το κάνει έχοντας οπτική επαφή με την πόρτα, έτσι;
WizeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα peeps. Στην αναζήτηση ακόμα για θερμοστάτη που θα αντικαταστήσει χωρίς μερεμέτια (ενοίκιο γαρ) τον τρέχοντα: Μοναδική απαίτηση πλέον είναι να παίζει μπάλα με Home Assistant. PS έχω και Conbee II με Deconz set up στο hass οπότε κάτι Zigbee συμβατό δεν θα με χάλαγε.
stefanosnik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 καλησπερα παιδια , ψαχνω καμερα για να βλεπω τον σκυλο μου οταν λειπω και εχω το νου μου αν ολα ειναι οκ.... 1) θα ηθελα να μπορω να του μιλησω ( αν δω οτι παει να κανει καμια βλακεια ) 2) ευκολη εγκατασταση 3) γενικα να εχει καλη εικονα 4) και να εχει κίνηση αν γίνεται απλα απο οτι ειδα στο skroutz τα πιο πολλα σχολια τα εχει η xiaomi που δεν με μου αρεσει πολυ , γιατι το προγραμμα της γενικα που ειχα και αλλες συσκευες xiaomi τρωει σκαλωματα φουλ.. υπαρχει κατι αλλο δοκιμασμενο??
thiva7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, stefanosnik είπε καλησπερα παιδια , ψαχνω καμερα για να βλεπω τον σκυλο μου οταν λειπω και εχω το νου μου αν ολα ειναι οκ.... 1) θα ηθελα να μπορω να του μιλησω ( αν δω οτι παει να κανει καμια βλακεια ) 2) ευκολη εγκατασταση 3) γενικα να εχει καλη εικονα 4) και να εχει κίνηση αν γίνεται απλα απο οτι ειδα στο skroutz τα πιο πολλα σχολια τα εχει η xiaomi που δεν με μου αρεσει πολυ , γιατι το προγραμμα της γενικα που ειχα και αλλες συσκευες xiaomi τρωει σκαλωματα φουλ.. υπαρχει κατι αλλο δοκιμασμενο?? https://www.skroutz.gr/s/16495080/Xiaomi-Mi-Home-Security-Camera-360-1080p.html Είναι πάρα πολύ και οικονομική λύση και κάνει αυτά που θες
_filippos_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, stefanosnik είπε καλησπερα παιδια , ψαχνω καμερα για να βλεπω τον σκυλο μου οταν λειπω και εχω το νου μου αν ολα ειναι οκ.... https://www.itead.cc/sonoff-gk-200mp2-b-wi-fi-wireless-ip-security-camera.html
spy_vlsi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, stefanosnik είπε καλησπερα παιδια , ψαχνω καμερα για να βλεπω τον σκυλο μου οταν λειπω και εχω το νου μου αν ολα ειναι οκ.... υπαρχει κατι αλλο δοκιμασμενο?? https://www.banggood.com/Global-Version-IMILAB-H_265-1080P-360-Night-Version-Smart-AI-IP-Camera-Home-Baby-Monitor-Pan-tilt-Webcam-Work-with-Mijia-p-1446777.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK coupon: BGGQHOME7 Shipping method: priority direct mail γυρω στα 25 μαζι με μεταφορικα
userAnon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 https://www.amazon.co.uk/Monitor-Camera-Security-Tracking-Compatible/dp/B082WS68D7/ref=mp_s_a_1_2_sspa?dchild=1&keywords=victure+baby+monitor+sound+detection&qid=1601816478&sr=8-2-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExS0ZFRVRXQTdCS0xFJmVuY3J5cHRlZElkPUEwODEwMjY1WTFXT1I0Mk9POTFXJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTA5MTI3NTVOVjFYMlNMSlJNVzgmd2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRmJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ== Εχει και sound detection
stefanosnik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 38 λεπτά πριν, userAnon είπε https://www.amazon.co.uk/Monitor-Camera-Security-Tracking-Compatible/dp/B082WS68D7/ref=mp_s_a_1_2_sspa?dchild=1&keywords=victure+baby+monitor+sound+detection&qid=1601816478&sr=8-2-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExS0ZFRVRXQTdCS0xFJmVuY3J5cHRlZElkPUEwODEwMjY1WTFXT1I0Mk9POTFXJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTA5MTI3NTVOVjFYMlNMSlJNVzgmd2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRmJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ== Εχει και sound detection ευχαριστω παιδια μαλλον σε αυτη θα παω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα