cambo99 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Για κοίταξε μήπως βρεις κάποιο πακέτο με hub , λαμπες και led ταινία philips hue . Συνήθως τα βάζουν σε προσφορά στο amazon... Αυτές τις μέρες δοκιμάζω από το laptop να παίζω ταινία και η ταινία led πίσω από την tv να αλλάζει χρώματα αυτόματα ( νέο feature που δουλεύει για την ώρα μόνο σε windows ) .
tsakfot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, haris013 είπε Υπάρχει κάποιος controller της Phillips μόνο για led strip? Μου φαίνεται βλακεία να δώσω 90 ευρώ και κάτι για 2 μέτρα led ταινία ενώ έχω ήδη. Επίσης με τα λεφτά αυτά έχει κιτ hub με 2 λάμπες, πράγμα λίγο οξυμορο Μου έχει ξεμείνει το hub version 1 της Philips (το στρόγγυλο). έχω εδώ και καιρό το version 2. Αν είσαι απο Αθήνα, έλα να στο δώσω καθώς είναι κάπου παρατημένο Υπήρξα φοιτητής και ξέρω τι σημαίνει με περιορισμένο budget και μακαρόνι ασάλιωτο να ικανοποιείς τις gadget-οεμονές σου 😛 Απλά ρίξε μια ματιά τι υποστηρίζει και τι όχι. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από tsakfot 3
haris013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, tsakfot είπε Μου έχει ξεμείνει το hub version 1 της Philips (το στρόγγυλο). έχω εδώ και καιρό το version 2. Αν είσαι απο Αθήνα, έλα να στο δώσω καθώς είναι κάπου παρατημένο Υπήρξα φοιτητής και ξέρω τι σημαίνει με περιορισμένο budget και μακαρόνι ασάλιωτο να ικανοποιείς τις gadget-οεμονές σου 😛 Απλά ρίξε μια ματιά τι υποστηρίζει και τι όχι. είσαι αδερφός! ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, είμαι σε νησί ομως οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Βρήκα ωραίο κιτάκι στο άμαζον με 3 λάμπες και controller όλα τελευταίας γενιάς στα 150. Θα κοιτάξω αμα βρω κανα κιτ και με ταινία μέσα αλλίως παίρνω τις λάμπες με τον κοντρόλλερ σε πρώτη φάση και βάζω την ταινία με κανα sensorα μετέπειτα. Δεν με καίει να τα στήσω όλα με την μια, τρώγοντας έρχεται η όρεξη
KinigosPsixon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα μετακομίζω σε καινούργιο σπίτι τον επόμενο μήνα και θέλω να προσθέσω ενα smart κομμάτι βασικά πράγματα όχι παρα πολλά μπορεί καποιος που έχει ασχοληθεί να με κατευθύνει προς τα που να κινηθώ ? διάβασα τις σελίδες εδώ αλλα πιο πολύ μπερδεύτηκα. μπάτζετ κοντα στο 1000+200 αν αξίζει κάτι (όπως πχ αν γίνεται με ενα τέτοιο μπατζετ να μετατρέψω τα πατζούρια-ρολα απο χειροκίνητα που είναι τώρα να ανοίγουν κλείνουν αυτόματα κάπως). με τα λίγα που κατάλαβα πρέπει να πάρω καταρχήν amazhon echo dot 2 logitech harmony hub xiaomi λάμπες ή philips hue ποιό είνια το προτιμότερο ? αυτα είνια τα βασικά μετα θέλω eve μετρητές θερμοκρασίας για μεσα και έξω. κάτι για να μετατρέψω το aircondition σε wifi (δεν νωμίζω να είνια θα το δώ κα ιθα επανέλθω σε αυτο το θέμα ) και στα πιο εξειδικευμένα θερμοστάτη (δεν ξέρω αν λέγεται έτσι αυτό που ρυθμίζεις την θερμοκρασία στο σπίτι ) κλειδαριά και τέλος αν γίνεται αυτο με τα πατζούρια ρολά Ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις - υποδείξεις
slk200gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, KinigosPsixon είπε amazhon echo dot 2 αμα θελεις ,ωραια οχι απαραιτητο logitech harmony hub θα χρειαστει μονο για συσκευες που εχουν ir οπως τα κληματιστικα σου ας που (επισης τιβι-ενισχυτη κτλ ) xiaomi λάμπες ή philips hue ποιό είνια το προτιμότερο ? philips κανε απο την αρχη σωστα αυτα είνια τα βασικά μετα θέλω eve μετρητές θερμοκρασίας για μεσα και έξω. δεν ξερω-δεν εχω τα παραπανω τα εχω κάτι για να μετατρέψω το aircondition σε wifi (δεν νωμίζω να είνια θα το δώ κα ιθα επανέλθω σε αυτο το θέμα ) logitech harmony hub και στα πιο εξειδικευμένα θερμοστάτη (δεν ξέρω αν λέγεται έτσι αυτό που ρυθμίζεις την θερμοκρασία στο σπίτι ) καλη λυση και φτηνη με sonoff κλειδαριά και τέλος αν γίνεται αυτο με τα πατζούρια ρολά εδω τα πραγματα ειναι αν οχι δυσκολα παντως ακριβα ,πρεπει καταρχην να βαλεις σε ολα μηχανισμο που δεν ειναι φτηνος ,εγω εχω βαλει αλλα ο παπαρας ξεχασα να τραβηξω ουδετερο ωστε να βαλω διακοπτη sonoff και να μου βγει 12 ε παραθυρο η στορρυ τωρα πρεπει να σκαψω για το ουδετερο οποτε το αφησα δεν αντεχω σκαψιματα-βαψιματα ,το τραβηγμα του ουδετερο δεν ειναι κοστος 25 λεπτά πριν, KinigosPsixon είπε amazhon echo dot 2 αμα θελεις ,ωραια οχι απαραιτητο logitech harmony hub θα χρειαστει μονο για συσκευες που εχουν ir οπως τα κληματιστικα σου ας που (επισης τιβι-ενισχυτη κτλ ) xiaomi λάμπες ή philips hue ποιό είνια το προτιμότερο ? philips κανε απο την αρχη σωστα αυτα είνια τα βασικά μετα θέλω eve μετρητές θερμοκρασίας για μεσα και έξω. δεν ξερω-δεν εχω τα παραπανω τα εχω κάτι για να μετατρέψω το aircondition σε wifi (δεν νωμίζω να είνια θα το δώ κα ιθα επανέλθω σε αυτο το θέμα ) logitech harmony hub και στα πιο εξειδικευμένα θερμοστάτη (δεν ξέρω αν λέγεται έτσι αυτό που ρυθμίζεις την θερμοκρασία στο σπίτι ) καλη λυση και φτηνη με sonoff και τέλος αν γίνεται αυτο με τα πατζούρια ρολά εδω τα πραγματα ειναι αν οχι δυσκολα παντως ακριβα ,πρεπει καταρχην να βαλεις σε ολα μηχανισμο που δεν ειναι φτηνος ,εγω εχω βαλει αλλα ο παπαρας ξεχασα να τραβηξω ουδετερο ωστε να βαλω διακοπτη sonoff και να μου βγει 12 ε παραθυρο η στορρυ τωρα πρεπει να σκαψω για το ουδετερο οποτε το αφησα δεν αντεχω σκαψιματα-βαψιματα ,το τραβηγμα του ουδετερο δεν ειναι κοστος παντως μεταξυ μας το πιο γαματω ειναι αυτο με τα παντσουρια ειδικα αν το συνδιασεις με τον συναγερμο σου (οχι ολοι οι συναγερμοι αυτοι που δεχονται ρελε ) ,γευγοντας απο το σπιτι ενεργοποιεις τον συναγερμο και κατεβαινουν ολα τα παντσουρια ,φιλε μου δεν υπαρχει μεγαλυτερη ασφαλεια ,στην επομενη ανακαινιση θα περασω ουδετερο και θα ειμαι τελειος 1
KinigosPsixon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, slk200gr είπε amazhon echo dot 2 αμα θελεις ,ωραια οχι απαραιτητο logitech harmony hub θα χρειαστει μονο για συσκευες που εχουν ir οπως τα κληματιστικα σου ας που (επισης τιβι-ενισχυτη κτλ ) xiaomi λάμπες ή philips hue ποιό είνια το προτιμότερο ? philips κανε απο την αρχη σωστα αυτα είνια τα βασικά μετα θέλω eve μετρητές θερμοκρασίας για μεσα και έξω. δεν ξερω-δεν εχω τα παραπανω τα εχω κάτι για να μετατρέψω το aircondition σε wifi (δεν νωμίζω να είνια θα το δώ κα ιθα επανέλθω σε αυτο το θέμα ) logitech harmony hub και στα πιο εξειδικευμένα θερμοστάτη (δεν ξέρω αν λέγεται έτσι αυτό που ρυθμίζεις την θερμοκρασία στο σπίτι ) καλη λυση και φτηνη με sonoff και τέλος αν γίνεται αυτο με τα πατζούρια ρολά εδω τα πραγματα ειναι αν οχι δυσκολα παντως ακριβα ,πρεπει καταρχην να βαλεις σε ολα μηχανισμο που δεν ειναι φτηνος ,εγω εχω βαλει αλλα ο παπαρας ξεχασα να τραβηξω ουδετερο ωστε να βαλω διακοπτη sonoff και να μου βγει 12 ε παραθυρο η στορρυ τωρα πρεπει να σκαψω για το ουδετερο οποτε το αφησα δεν αντεχω σκαψιματα-βαψιματα ,το τραβηγμα του ουδετερο δεν ειναι κοστος παντως μεταξυ μας το πιο γαματω ειναι αυτο με τα παντσουρια ειδικα αν το συνδιασεις με τον συναγερμο σου (οχι ολοι οι συναγερμοι αυτοι που δεχονται ρελε ) ,γευγοντας απο το σπιτι ενεργοποιεις τον συναγερμο και κατεβαινουν ολα τα παντσουρια ,φιλε μου δεν υπαρχει μεγαλυτερη ασφαλεια ,στην επομενη ανακαινιση θα περασω ουδετερο και θα ειμαι τελειος amazhon echo dot 2 αμα θελεις ,ωραια οχι απαραιτητο 50 E logitech harmony hub θα χρειαστει μονο για συσκευες που εχουν ir οπως τα κληματιστικα σου ας που (επισης τιβι-ενισχυτη κτλ ) 100 E xiaomi λάμπες ή philips hue ποιό είνια το προτιμότερο ? philips κανε απο την αρχη σωστα 150-200 E αυτα είνια τα βασικά μετα θέλω eve μετρητές θερμοκρασίας για μεσα και έξω. δεν ξερω-δεν εχω τα παραπανω τα εχω κάτι για να μετατρέψω το aircondition σε wifi (δεν νωμίζω να είνια θα το δώ κα ιθα επανέλθω σε αυτο το θέμα ) logitech harmony hub και στα πιο εξειδικευμένα θερμοστάτη (δεν ξέρω αν λέγεται έτσι αυτό που ρυθμίζεις την θερμοκρασία στο σπίτι ) καλη λυση και φτηνη με sonoff δεν το βρήκα αυτο κάπου έχεις καποιο link ? αυτα θα μου βγουν απ'οτι είδα κανα 500 πάνω κάτω αλλα 200-300 κλειδαριά πάμε 700 +-50 οπότε με μένουν 500 για 2 πάραθυρα που θέλω. λίγο που είδα για μηχανισμούς κάνουν περίπου 150 χωρίς περαστικά όμως επίσης θα μπορώ αυτα κάπως να τα χειρίζομαι απο κινητό ή amazon echo ? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από KinigosPsixon
slk200gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, KinigosPsixon είπε θερμοστάτη (δεν ξέρω αν λέγεται έτσι αυτό που ρυθμίζεις την θερμοκρασία στο σπίτι ) καλη λυση και φτηνη με sonoff δεν το βρήκα αυτο κάπου έχεις καποιο link ? αυτα θα μου βγουν απ'οτι είδα κανα 500 πάνω κάτω αλλα 200-300 κλειδαριά πάμε 700 +-50 οπότε με μένουν 500 για 2 πάραθυρα που θέλω. λίγο που είδα για μηχανισμούς κάνουν περίπου 150 χωρίς περαστικά όμως επίσης θα μπορώ αυτα κάπως να τα χειρίζομαι απο κινητό ή amazon echo ? ops σωστα δεν βρηκες ,νομιζα για θερμοσιφωνα -μπερδευτικα,συγνωμη,ναι τα στορια με sonoff τα δουλευεις και απο κινητο και απο την αλεξα
suffocater Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Eγώ πάντως δουλευω xiaomi σε λαμπες και λεντοταινια (yeelight),και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Και δε θυμαμαι τιμη ακριβώς,αλλα η ταινία ήταν σιγουρα πιο φτηνη απο 40 eu.
slk200gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 44 λεπτά πριν, suffocater είπε Eγώ πάντως δουλευω xiaomi σε λαμπες και λεντοταινια (yeelight),και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Και δε θυμαμαι τιμη ακριβώς,αλλα η ταινία ήταν σιγουρα πιο φτηνη απο 40 eu. σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακες ,σιγουρα ομως δεν παιζουν με αλεξα
suffocater Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Με alexa τις παιζω μανμου ,σχεδον κοντευω χρονο πλεον 1
stefanosnik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά με ψησατε πολύ για τα ρολά , εγω έκανα το πρώτο σπίτι μου τώρα και όπως λένε όλη στο δεύτερο μαθαίνεις... δεν έχω μπει ακόμα από Σεπτέμβρη θα μπω... ή βλακεια είναι ότι δεν έχω τραβήξει ρεύμα στα ρολά, υπάρχει κάποια λύση χωρίς κοψίματα ραψιματα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου ν φαίνεται μπάλομα ειδικά σε καινούργιο σπίτι !!! Αν ήξερα ότι έχουν μόνο 110€ ο μηχανισμός θα είχα τραβήξει απλά νόμιζα είναι πολύ πιο ακριβά και όταν με ρώτησε ο ηλεκτρολόγος του ειπα όχι 😯 Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από stefanosnik 1
rafeek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Στις 11/6/2018 στις 7:06 ΜΜ, cambo99 είπε ... Αυτές τις μέρες δοκιμάζω από το laptop να παίζω ταινία και η ταινία led πίσω από την tv να αλλάζει χρώματα αυτόματα ( νέο feature που δουλεύει για την ώρα μόνο σε windows ) . Υπαρχει εδω και παρα πολυ καιρο για Mac αλλα και για windows http://www.screenbloom.com/
suffocater Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Tα ρολα ίσως ειναι απ τους ωραιους αυτοματισμους,ειδικά σε μεγαλο σπίτι που το βραδυ πρεπει να γυρνας και να τα κλεινεις ενα-ενα. Τotally worth the effort,imo.
slk200gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, suffocater είπε Με alexa τις παιζω μανμου ,σχεδον κοντευω χρονο πλεον πραγματι τωρα το διαβασα ,ειχα μεινει με την εντυπωση οτι δεν δουλευουν
suffocater Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, slk200gr είπε πραγματι τωρα το διαβασα ,ειχα μεινει με την εντυπωση οτι δεν δουλευουν Οχι,οχι,φουλ κομπλε,αλλαγή χρωματων,εντασεις,ολα όπως πρεπει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα