Xdanger Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, userAnon είπε Για να καταλάβω με αυτόν τον τρόπο σύνδεσης λειτουργούν και οι διακόπτες κανονικά? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdmike Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, leuteris107 είπε Καλημέρα. Το παραπάνω σχέδιο δοκιμάστηκε με επιτυχία. Το ίδιο ισχύει για πολλαπλούς διακόπτες αρκεί το shelly να είναι στο τέλος και πριν το φως. Με sonoff mini παιζει η ιδια συνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, Xdanger είπε Ναι Κάποιος τα πούλαγε νομίζω..ψάχνω να δω αν υπάρχουν ακόμα.. Μιλάμε για shelly 2.5 Σωστά? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Το 1 το απλό έχω βάλει εγώ, δεν χρειάζονται οι δύο γραμμές του 2.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leuteris107 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, mdmike είπε Με sonoff mini παιζει η ιδια συνδεση? Το sonoff mini και το shelly 1 κάνουν το ίδιο πράγμα. Η σύνδεση είναι η ίδια (να είναι στο τέλος και πριν το φως) και οι διακόπτες λειτουργούν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Έχω την εντύπωση πως το sonoff μινι λειτουργεί μόνο κλείνοντας κύκλωμα μεταξύ s1 και s2 οπότε για να παίξε σε αλερ ρετουρ χρειάζεται και 3 καλώδιο που να ξεκινάει από το com του πρώτου διακόπτη για το s1 και την com του τελευταίου διακόπτη στο s2 για να παίξει, βγάζοντας τελείως εκτός την φάση στον πρώτο διακόπτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 37 λεπτά πριν, Xdanger είπε Έχω την εντύπωση πως το sonoff μινι λειτουργεί μόνο κλείνοντας κύκλωμα μεταξύ s1 και s2 οπότε για να παίξε σε αλερ ρετουρ χρειάζεται και 3 καλώδιο που να ξεκινάει από το com του πρώτου διακόπτη για το s1 και την com του τελευταίου διακόπτη στο s2 για να παίξει, βγάζοντας τελείως εκτός την φάση στον πρώτο διακόπτη Ευχαριστώ, θα πάρω τα shelly 1 τότε. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο γιατί ο ηλεκτρολόγος μου δεν το πολύ έχει.. Έχω σπίτι 3 διακόπτες αλε ρετουρ όπου προφανώς μπαίνουν. Σε έναν ακόμα που είναι απλός φαντάζομαι ότι και εκεί με αυτόν τρόπο μπαίνει πάλι σωστά? Ουσιαστικά το shelly κρύβεται πίσω από την απλίκα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 ναι και εκεί με τον ίδιο τρόπο, η φάση μπαίνει στον διακόπτη και μετά μπαίνει ένα καλώδιο από τον διακόπτη στο sw του shelly 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkougis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Υπάρχει κάπου σχεδιάγραμμα για τη συνδεσμολογία με 3 αλε ρετουρ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, mkougis είπε Υπάρχει κάπου σχεδιάγραμμα για τη συνδεσμολογία με 3 αλε ρετουρ; Δεν έχει σημασία πόσοι είναι οι διακόπτες, σε ενδιαφέρει μόνο ο τελικός Στις 4/5/2020 στις 9:18 ΠΜ, Xdanger είπε Για διακόπτες αλε ρετουρ αυτή είναι η συνδεσμολογία; οπότε τραβάμε στον δεύτερο διακόπτη και ουδέτερο και φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Ο 2ος συνήθως είναι αυτός δίπλα στην πόρτα ή αυτός πάνω από το κρεβάτι κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 νομίζω το βάζει ο ηλεκτρολόγος όπου τον βολεύει, ο δεύτερος είναι αυτός που έχει 4 καλώδια συνδεδεμένα πάνω, ο πρώτος είναι αυτός που έχει το μαύρο καλώδιο (φάση) να συνδέεται στην θέση com και ο τελικός είναι αυτός που έχει συνήθως 2 πορτοκαλί καλώδια και ένα καφέ που πάει στην λάμπα. το shelly πάει στον τελικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_17 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Γνωριζει καποιος πως μπορει να συνδεθει το sonoff mini σε 2πλο aller retour? η συνδεσμολογια που εχω ειναι αυτη που φαινεται στο τελειο σχεδιο που εκανα :Ρ παντου εχω ουδετερο οποτε το σονοφφ θα δουλευει. αν γνωριζει καποιος πως πρεπει να το συνδεσω ας βοηθησει. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xdanger Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_17 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, Xdanger είπε Στην πραξη δηλαδη δεν γινεται γιατι θελει και αλλο καλωδιο για να παει στον δευτερο διακοπτη σωστα δεν τα λεω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα