petesoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, leuteris107 είπε Καλημέρα σ όλους. Έχει κάποιος φτιάξει το Home Assistant να κάνει αυτόματα update όταν υπάρχουν νέες ενημερώσεις; Ευχαριστώ Δεν νομίζω ότι το θέλεις αυτό. Κάθε έκδοση έχει breaking changes σε σχέση με την προηγούμενη, γι' αυτό είναι απαραίτητο να ελέγχουμε το changelog πριν κάνουμε update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Άμα μπεις μέσα στο speaker σου και πας στις ρυθμίσεις...εκεί που σου έχει την ένταση του..στις εκεί ρυθμίσεις μπορείς να ενεργοποιησεις το preview program το οποίο έχει να κάνει όμως με το firmware της συσκευής... Έχει δίκαιο σε αυτό που λέει ο @petesoulis γιαυτό κ δεν τα εχεις στο αυτόματο...άμα θες να κάνεις....κάνει update το Google ... Κ το Google home... Εγώ έχω ορίσει ότι είμαι USA κ έχω κ το το κινητό στα αγγλικά 😕 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από F117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε το βρηκα ,απλα το διαβαζει σαν aircodition χωρις να το εχω ορισει εγω Πρέπει να φτιάξεις ρουτίνες στο google home Στο app της συσκευής αν έχεις scenes θα τις βλέπει και gh και πάλι στις ρουτινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petesoulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikos_skg είπε Από εκεί και πέρα αν θέλεις όμως υπάρχει τρόπος πιο εύκολος, και το κάνεις και φωνητικά δηλ. να ρωτήσεις την assistant σου αν έχει κάποιο νέο update για σένα , και αυτή θα σου πει αναλυτικά το update αν έχει, την ημερομηνία έκδοσης του, και αν θέλεις να αρχίσει την εγκατάσταση για σένα... Πάντα όμως να κοιτάς τι εμπεριέχει κάθε νέο update πριν δώσεις το ok Μάλλον έχεις μπερδέψει το Home Assistant με το Google Assistant. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από petesoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAPAKOSTAS Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 ερωτηση, πηρα τον sonoff τον διακοπτη που θελει ουδετερο στον διακοπτη που θελω να μπει δεν εχει ουδετερο εχει ομως ακριβως κατω απο την πριζα σουκο η ερωτηση μου ειναι η εξης πως γινεται η ενωση στην οποια θα φευγει ενα καλωδιο προς τον διακοπτη και το αλλο προς την σουκο, με την απλη κλεμα η χρειαζεται κατι ποιο εξειδικευμενο( εννοειται θα μου πειτε ηλεκτρολογο αλλα φιλε 50αρικο που ζητησε δεν το δινω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, KAPAKOSTAS είπε ερωτηση, πηρα τον sonoff τον διακοπτη που θελει ουδετερο στον διακοπτη που θελω να μπει δεν εχει ουδετερο εχει ομως ακριβως κατω απο την πριζα σουκο η ερωτηση μου ειναι η εξης πως γινεται η ενωση στην οποια θα φευγει ενα καλωδιο προς τον διακοπτη και το αλλο προς την σουκο, με την απλη κλεμα η χρειαζεται κατι ποιο εξειδικευμενο( εννοειται θα μου πειτε ηλεκτρολογο αλλα φιλε 50αρικο που ζητησε δεν το δινω) έχεις ασχοληθεί καθόλου με ηλεκτρολογικά? πρέπει να περάσεις καλώδιο μέσα από την πρίζα..προς τον διακόπτη....δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... αλλά μιλάμε για ρεύμα...γιαυτό θα πληρώσεις και κανα 20αρι τουλάχιστον .... αν το κάνεις μόνος...κατέβασε τον γενικό....όλο το σπίτι εκτός...δοκίμασε και οτι δεν δουλεύουν.... έχεις πολύμετρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAPAKOSTAS Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 εχω αλλαξει ολες τις πριζες σπιτι και εχω πολυμετρο, η ερωτηση ειναι η εξης το ουδετερο στην σουκο παει πανω της εγω θα το βαλω σε κλεμα και θα προσθεσω την επεκταση που θα φευγει προς το διακοπτη και αλλη μια εξτρα επεκταση να φευγει προς την σουκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε εχω αλλαξει ολες τις πριζες σπιτι και εχω πολυμετρο, η ερωτηση ειναι η εξης το ουδετερο στην σουκο παει πανω της εγω θα το βαλω σε κλεμα και θα προσθεσω την επεκταση που θα φευγει προς το διακοπτη και αλλη μια εξτρα επεκταση να φευγει προς την σουκο? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simfun Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Η πρίζα είναι κάτω και ο διακόπτης από πάνω της; Αν ναι, ο ουδέτερος περνάει μέσα από το κουτί του διακόπτη και διατρέχοντας καταλήγει στο κουτί της πρίζας. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση (παίρνοντας πρώτα μέτρα ασφαλείας), κόβεις το καλώδιο στο ύψος του διακόπτη και συνδέεις στην υποδοχή για ουδέτερο του έξυπνου διακόπτη και τις δύο άκρες. Οπότε ο ουδέτερος θα περνάει πρώτα από τον διακόπτη και θα συνεχίζει προς την πρίζα. Συνήθως τα καλώδια έχουν αρκετό μήκος για να σου επιτρέψουν να κάνεις κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeoNOKIA Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μπορεις και πανω στη βιδα της σουκο να βάλεις και το καλώδιο που παει στο sonoff. Οι καινούριες πριζες εχουν υποδοχή για 2 καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAPAKOSTAS Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 θα προτιμησω με κλεμα η με του teonokia την λυση γτ με το αλλο ειναι ευκολο να κανω μαλακια και να χασω και την πριζα , ευχαριστω σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chdeal Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, KAPAKOSTAS είπε θα προτιμησω με κλεμα η με του teonokia την λυση γτ με το αλλο ειναι ευκολο να κανω μαλακια και να χασω και την πριζα , ευχαριστω σε ολους Πριν κάνεις οτιδήποτε από αυτά, βεβαιώσου ότι ο διακόπτης και η πρίζα ελέγχονται από την ίδια ασφάλεια στον πίνακα. Διαφορετικά κινδυνεύεις (θεωρητικά τουλάχιστον, και ανάλογα με τα φορτία που θα βάλεις ταυτόχρονα πάνω στο διακόπτη και στην πρίζα) να φορτώσεις τον ουδέτερο της πρίζας με ρεύμα μεγαλύτερο από αυτό που αντέχει (και για το οποίο είναι τώρα ασφαλισμένος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 ψαχνω διακοπτες για ηλεκτρικα ρολλα οι οποιοι να μου δινουν την δυνατοτητα οχι μονο του up/down αλλα και του pause, δλδ να εχω τα ρολλα σε οποιο υψος θελω κατεβασμενα. πρεπει να ελεγξω κατι πρωτα στην καλωδιωση οταν γινει η τοποθετηση η πχ παιρνω καποιον σαν αυτον https://www.amazon.co.uk/3rd-GENERATION-Roller-Shutter-Timer/dp/B07H9PSQCN/ref=pd_sbs_201_1/257-5940306-6217448?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07H9PSQCN&pd_rd_r=4c40de88-6386-4939-8981-c2f0a71f6a68&pd_rd_w=z3W7T&pd_rd_wg=tXt56&pf_rd_p=2773aa8e-42c5-4dbe-bda8-5cdf226aa078&pf_rd_r=XQ15Q5EA8G08E2GJC1Z5&psc=1&refRID=XQ15Q5EA8G08E2GJC1Z5 και κανω την δουλεια μου οπως και να εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μιας και η τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας πέθανε και το κόστος επισκευής φαίνεται να είναι ασύμφορο..... Μάλλον θα πάω σε νέα. Εδώ λοιπόν έρχεται η σχετική με το θέμα ερώτηση. Αν πάω σε κάποια smart, υπάρχει κατι που πρέπει να προσέξω (πχ λογισμικό) ώστε να μπορώ να την ελεγχω από την alexa ή μέσω HA? Υπάρχει γενικοτερα τέτοια δυνατότητα και τι ακριβώς περιλαμβάνει? Θα μπορώ πχ να την ανοίγω χωρίς χρήση ir remote? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Υπάρχουν τηλεοράσεις που αναφέρουν ότι είναι alexa certified. Τι ακριβώς δυνατότητες και περιορισμούς έχουν δεν ξέρω. Σίγουρα θα επιλέξεις να μην έχει ir τηλεχειριστήριο αλλά μέσω bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα