cambo99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 37 minutes ago, georgeγ said: αυτον εδω τον διακοπτη τον ξερει κανεις? https://www.livoloeurope.eu/index.php?route=product/product&product_id=52 λεει οτι ελεγχεται ειτε με τηλεκοντρολ ειτε απο το σμαρτφον δεν εχει hub ομως θα μπορουσε να δουλεψει απευθειας με alexa-google ? Πιστεύω ότι μόνο μέσω harmony hub μπορείς να το στείλεις στην alexa. Διότι έχει το remote , το οποίο το harmony μπορεί να διαβάσει μια χαρά. Το θετικό με τις πρίζες αυτές είναι ότι δεν θέλουν ουδέτερο καλώδιο.
georgeγ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, cambo99 είπε Πιστεύω ότι μόνο μέσω harmony hub μπορείς να το στείλεις στην alexa. Διότι έχει το remote , το οποίο το harmony μπορεί να διαβάσει μια χαρά. Το θετικό με τις πρίζες αυτές είναι ότι δεν θέλουν ουδέτερο καλώδιο. ναι μολις βρηκα επισημη απαντηση της livolo "Sorry,our switches only can work with the RF remote controller at present,but we are planning to improve it now.Please pay more attention on LIVOLO store.Thank you. :)" οποτε ακυρο ψαχνουμε για αλλα
cambo99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Just now, georgeγ said: ναι μολις βρηκα επισημη απαντηση της livolo "Sorry,our switches only can work with the RF remote controller at present,but we are planning to improve it now.Please pay more attention on LIVOLO store.Thank you. :)" οποτε ακυρο ψαχνουμε για αλλα Δεν είναι εντελώς άκυρο , αλλά πρέπει να έχεις harmony hub για να διαβάσει το remote. Και βέβαια εφόσον οι διακόπτες ελέγχονται μέσω wifi ή μέσω remote τις λες και smart ... Συνέχεια στην αναζήτηση ναι!!!
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Τελικα για χειρισμο αυτοματα ρολλα δεν εχει τιποτα ?
cambo99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 On 23/2/2018 at 11:49 PM, exypnakias said: Ενημέρωσε μας και εδώ όταν το δημοσιεύσεις να το δούμε... On 24/2/2018 at 1:22 PM, Geoisis said: ωπ ωπ αντε μεγια μεγια, περιμενουμε πως κ πως ! Μόλις έκανα νέο θέμα με τον ecobee4 ... Πολύ ωραίο gadget!
Geoisis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2018 στις 4:16 ΜΜ, Geoisis είπε Εχει κανεις εμπειρια με Smartthings, το γλυκοκοιταω πολυ τελευταια, μιας κ εχω κ το Nvidia Shield κ με ενα usb stick το κανεις με τι μια hubακι. για να μου απαντησω σε κατι :P. Λοιπον το usb stick ειναι μονο για να μιλαει με zigbee & z-wave ΑΛΛΑ το Nvidia Shield TV ειναι ΗΔΗ Smarttings hub απο μονο του, ΑΛΛΑ μονο για wireless-cloud-based συσκευες, κ απλα κανεις εγκατασταση το SmartThings for NVIDIA SHIELD TV κ εγινες ! Δεν ξερω γιατι δεν το πηρα χαμπαρι τοσο καιρο ο βλακας :P. Απο κει κ περα το δουλευω αυτες τις μερες για διαφορους αυτοματισμους με αυτα που εχω ηδη: Philips hue Samsung S7 (για presense detection), Samsung TV, Samsung sound bar TP-Link Outlets Yeelights ( μεσο IFTTT ) Alexa Google Home Temperature Sensors Κ δουλευει εξαιρετικα ! Μου αρεσε το app, ευκολο με πολλες παραμετρους, γενικα εχει πραμα να κανεις ! Απο κει κ περα θελω να παρω για το usb stick μαζι με καποιους sensors της Samsung κ να επεκτεινω κ αλλo τα gadget ( Νest, IP cams, AC control-ειδικα γιαυτο εχω βαλει στο ματι το Smart AC Control της TADO ) Επισης ειδα στο forum του Smartthings οτι παιζει κ πολυ το Community Created Device Types, κοινος δεν εχει βγαλει η ιδια η Samsung υποστηριξη για καποιο smart gadget, τοτε τα καποιος ισως κατσει κ ασχοληθει κ το βγαλει μεσα απτο community, custom δλδ, πολυ καλο αυτο. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Geoisis 1
georgeγ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Geoisis είπε εχω βαλει στο ματι το Smart AC Control της TADO ) τελειο ειναι αυτο φιλε αλλα πιο τελειο γιατι με εβαλε σε σκεψεις μηπως υπαρχει καποιο αντιστοιχο smart control για κρυφο φωτισμο λεντοταινιας που ελεγχω μεχρι τωρα με τηλεκοντρολ και ναι υπαρχει και ειναι παφθηνο https://www.amazon.com/Controller-Control-Remote-Compatible-Android/dp/B075GRGLYW το τρελο ειναι οτι το τηλεκοντρολ που εμφανιζεται στο amazon ειναι ακριβως ιδιο με το δικο μου εχει πλακα να εχω και τον controler wi fi και να μην το ξερω (δεν εχω αμεση προσβαση για να το ελεγξω.αυριο)
cambo99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Geoisis said: για να μου απαντησω σε κατι :P. Λοιπον το usb stick ειναι μονο για να μιλαει με zigbee & z-wave ΑΛΛΑ το Nvidia Shield TV ειναι ΗΔΗ Smarttings hub απο μονο του, ΑΛΛΑ μονο για wireless-cloud-based συσκευες, κ απλα κανεις εγκατασταση το SmartThings for NVIDIA SHIELD TV κ εγινες ! Δεν ξερω γιατι δεν το πηρα χαμπαρι τοσο καιρο ο βλακας :P. Απο κει κ περα το δουλευω αυτες τις μερες για διαφορους αυτοματισμους με αυτα που εχω ηδη: Philips hue Samsung S7 (για presense detection), Samsung TV, Samsung sound bar TP-Link Outlets Yeelights ( μεσο IFTTT ) Alexa Google Home Temperature Sensors Κ δουλευει εξαιρετικα ! Μου αρεσε το app, ευκολο με πολλες παραμετρους, γενικα εχει πραμα να κανεις ! Απο κει κ περα θελω να παρω για το usb stick μαζι με καποιους sensors της Samsung κ να επεκτεινω κ αλλo τα gadget ( Νest, IP cams, AC control-ειδικα γιαυτο εχω βαλει στο ματι το Smart AC Control της TADO ) Επισης ειδα στο forum του Smartthings οτι παιζει κ πολυ το Community Created Device Types, κοινος δεν εχει βγαλει η ιδια η Samsung υποστηριξη για καποιο smart gadget, τοτε τα καποιος ισως κατσει κ ασχοληθει κ το βγαλει μεσα απτο community, custom δλδ, πολυ καλο αυτο. Τι temperature sensors χρησιμοποιείς; Αύριο θα κάνω και εγώ δοκιμές με το shield . Thanks για τις πληροφορίες... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από cambo99
Geoisis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι διάφοροι diy μέσω home assistant στο rpi ( το hub ειναι exposed στο home assistant κ τα βλέπω από κει )αλλά περιμένω να μου έρθει μαζί με το Smartthings link κ ο SmartThings Multipurpose Sensor. Επισης έχω τον Hue motion sensor, κ είδα στο forum της samsung οτι μπορείς να τον ενσωματώσεις πολύ εύκολα στο hub. Αν θες το λινκ για το APK για το Nvidia shield είναι Εδώ. Ps: το home assistant θα το καταργήσω βασικά σιγά σιγά. 2 ώρες πριν, georgeγ είπε τελειο ειναι αυτο φιλε αλλα πιο τελειο γιατι με εβαλε σε σκεψεις μηπως υπαρχει καποιο αντιστοιχο smart control για κρυφο φωτισμο λεντοταινιας που ελεγχω μεχρι τωρα με τηλεκοντρολ και ναι υπαρχει και ειναι παφθηνο https://www.amazon.com/Controller-Control-Remote-Compatible-Android/dp/B075GRGLYW το τρελο ειναι οτι το τηλεκοντρολ που εμφανιζεται στο amazon ειναι ακριβως ιδιο με το δικο μου εχει πλακα να εχω και τον controler wi fi και να μην το ξερω (δεν εχω αμεση προσβαση για να το ελεγξω.αυριο) Άστα να πάνε πάλι θα τα σκάσουμε :p. Για λεντοταινια είχα πετύχει σε προσφορά στο gearbest μια της Xiaomi- Yeelight κάπου στα 15 ευρω. Πάρα πολύ καλή. Αν την βρω κ πάλι σε αυτή την τιμή, σίγουρα θα την πάρω. Για τσεκαρε κ πες μας :). Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Geoisis
thpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Έχω εγκαταστήσει το echo dot εδώ και έξι μήνες και δουλεύει άψογα. Φυσικά στα αγγλικά!
Geoisis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εφτασε επιτελους το Smartthings Link για Nvidia Shield TV, οπως κ το Samsung SmartThings Multipurpose Sensor. Ωρα για παιξουμε τωρα !
cambo99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 hour ago, Geoisis said: Εφτασε επιτελους το Smartthings Link για Nvidia Shield TV, οπως κ το Samsung SmartThings Multipurpose Sensor. Ωρα για παιξουμε τωρα ! Για πες μας εντυπώσεις , διότι δεν βλέπω καλά σχόλια στην εφαρμογή τους στο Play Store. Τους βρίζουν όλοι τον τελευταίο καιρό, καθώς η νέα τους εφαρμογή είναι για τα "πανηγύρια" ...
Geoisis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, cambo99 είπε Για πες μας εντυπώσεις , διότι δεν βλέπω καλά σχόλια στην εφαρμογή τους στο Play Store. Τους βρίζουν όλοι τον τελευταίο καιρό, καθώς η νέα τους εφαρμογή είναι για τα "πανηγύρια" ... Βασικα ειναι σε ενα transition φαση τωρα, απο την κλασσικη στην νεα εφορμογη, κ ολα τα customer device handlers δεν δουλευουν εκει. Βεβαια δεν σου λεει κανεις να βαλεις στην καινουρια, η Samsung ειπε αν θες βαλτην κ παιξε αλλα ακομα δεν εχει γινει πληρως η μεταβαση. Τωρα λιγο που επαιξα εχθες, δουλευει αψογα κ ναι με το Nvidia να ειναι κλειστο (sleep mode). Βρηκε κ τον Multipurpose Sensor σε δευτερολεπτα, βολικος αυτος παντως μπορεις να τον χρησιμοποιήσει με διαφορους τροπους, αμεση σχεδον ανταποκριση οσον αφορα την χρηση του. Εβαλα κ τον Hue motion sensor γιατι δεν τον βλεπει μεσα απτο Hue hub. Το ΣΚ ελπιζω να προλαβω να παιξω ακομα περισσοτερο κ να γινει επιτελους η μεταβαση κ να παιζουν ολα κ μεσα απτο νεο app. Κ κατι αλλο που ποσταρε στο reddit ενας dev της Samsung για τα Smartthings: "Hello, The Nvidia Shield currently has version 17.x of "hubcore" (the name for the core piece of software that powers devices that Work As a SmartThings Hub). The portable version of local execution (not based on AppEngine which requires Java/JDK) was first launched with version 18.x of the hub. Barring major QA problems, version 20.x (matching the current V2 software with a few additional patches) should be included with the next major software update for the Nvidia Shield. This would include support for locally executing devices and supported automations (setup through, e.g., Smart Lighting)." Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από Geoisis 1
vrwmiaris Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Με το Xiaomi gateway δεν μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που θέλετε;
vlachaquito Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Παλικάρια ερώτηση: Έχετε καμιά ιδέα από που να αγοράσουμε τον καινούργιο Nest E Που φαίνεται να έχει καλή τιμή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα