AgMa Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, alexx είπε Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο Home Assistant και στο Hass.io η είναι το ίδιο? Με ποιο να ασχοληθώ? Ξεκίνα με hassio, είναι πιο εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkougis Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Υπάρχει κάπου οδηγός για εγκατάσταση-ρύθμιση του Home Assistant ή του Hass.io? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acmegr7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, mkougis είπε Υπάρχει κάπου οδηγός για εγκατάσταση-ρύθμιση του Home Assistant ή του Hass.io? https://www.home-assistant.io/getting-started/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkougis Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λαθος Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από mkougis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KinigosPsixon Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, AgMa είπε Ξεκίνα με hassio, είναι πιο εύκολο. ποια είνια η διαφορά όταν λέμε Hassio και HomeAssistant_ είναι το που θα σεταριστή ? Π.Χ σε raspberrz είναι Hassio σε vm η Docker Home Assistant? Η το τι στήνεις ? Π.χ αν βάλεις ολο το λειτουργικό είναι Home assistant αν πάρεις και βάλεις μονο το core σε raspberrz είνια hassio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, KinigosPsixon είπε ποια είνια η διαφορά όταν λέμε Hassio και HomeAssistant_ είναι το που θα σεταριστή ? Π.Χ σε raspberrz είναι Hassio σε vm η Docker Home Assistant? Η το τι στήνεις ? Π.χ αν βάλεις ολο το λειτουργικό είναι Home assistant αν πάρεις και βάλεις μονο το core σε raspberrz είνια hassio. Χοντρικά, το Hass.io είναι ένα λειτουργικό σύστημα που εγκαθίσταται σε κάποιες συσκευές (Raspberry κυρίως αλλά και κάποιες άλλες) και τρέχει τον Home Assistant. Μπορείς να εγκαταστήσεις σε VM βέβαια το Hass.io, να εγκαταστήσεις τον Home Assistant σε άλλα λειτουργικά κατευθείαν (Windows, OSX κλπ) και άλλες παραλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μια ερώτηση επί του θέματος. Πέρασα χθες hassio σε vm. Όλα καλά αν και..... ψιλοχάθηκα. Αρχικά βρήκε το modem, kodi, plex κλπ. Yeelight μπήκαν χωρίς πρόβλημα. Όταν έψαξα όμως να δω τι μπορώ να συνδυάσω με την alexa..... είδα ότι δεν υπάρχει κάτι έτοιμο στην σελίδα τους. δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάποιου άλλου. Επειδή είμαι σε φάση να αγοράσω και 2ο echo dot, μετά από αυτό σκέφτομαι μήπως πήγαινα τελικά σε google mini. Αυτό θα συνδυάζεται πιο εύκολα με το hassio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, fingolfingr είπε Μια ερώτηση επί του θέματος. Πέρασα χθες hassio σε vm. Όλα καλά αν και..... ψιλοχάθηκα. Αρχικά βρήκε το modem, kodi, plex κλπ. Yeelight μπήκαν χωρίς πρόβλημα. Όταν έψαξα όμως να δω τι μπορώ να συνδυάσω με την alexa..... είδα ότι δεν υπάρχει κάτι έτοιμο στην σελίδα τους. δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάποιου άλλου. Επειδή είμαι σε φάση να αγοράσω και 2ο echo dot, μετά από αυτό σκέφτομαι μήπως πήγαινα τελικά σε google mini. Αυτό θα συνδυάζεται πιο εύκολα με το hassio? Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά εδώ περιγράφει έναν τρόπο μέσω προσομοίωσης Philips Hue https://www.home-assistant.io/integrations/emulated_hue Εναλλακτικά, μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα με συνδρομή στο Home Assistant Cloud. Με το ανάλογο κόστος φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgMa Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, fingolfingr είπε Μια ερώτηση επί του θέματος. Πέρασα χθες hassio σε vm. Όλα καλά αν και..... ψιλοχάθηκα. Αρχικά βρήκε το modem, kodi, plex κλπ. Yeelight μπήκαν χωρίς πρόβλημα. Όταν έψαξα όμως να δω τι μπορώ να συνδυάσω με την alexa..... είδα ότι δεν υπάρχει κάτι έτοιμο στην σελίδα τους. δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάποιου άλλου. Επειδή είμαι σε φάση να αγοράσω και 2ο echo dot, μετά από αυτό σκέφτομαι μήπως πήγαινα τελικά σε google mini. Αυτό θα συνδυάζεται πιο εύκολα με το hassio? Το προσπάθησα αλλά με δυσκόλεψε αρκετά και το άφησα για την ώρα. https://www.home-assistant.io/integrations/google_assistant/ 15 ώρες πριν, KinigosPsixon είπε ποια είνια η διαφορά όταν λέμε Hassio και HomeAssistant_ είναι το που θα σεταριστή ? Π.Χ σε raspberrz είναι Hassio σε vm η Docker Home Assistant? Η το τι στήνεις ? Π.χ αν βάλεις ολο το λειτουργικό είναι Home assistant αν πάρεις και βάλεις μονο το core σε raspberrz είνια hassio. Το τι στήνεις. Στο home assistant τα πάντα πρέπει να τα γράψεις σε python. Στο hass.io έχεις έτοιμα κουμπιά, εύκολη αναγνώριση στις οντότητες και διάφορα τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Καλημέρα παίδες, ψάχνω ρελέ καστάνιας , έξυπνο (wifi). Είτε μονοκάναλο, είτε έως 6 κάναλο controller σχετικά οικονομικό. Έχουμε καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgMa Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μ' αρέσει που δεν ήθελα να ασχοληθώ με Home Assistant . Πλάνο σπιτιού με το sweet home 3d με σβηστά όλα τα φώτα: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Πραγματικα πληρωνω καποιον να μου κανει το σπτι 😛 Επιπλα κλπ που βρίσκεται; εκτος απο αυτα που εχει απο μονο του το προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgMa Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Πραγματικα πληρωνω καποιον να μου κανει το σπτι 😛 Επιπλα κλπ που βρίσκεται; εκτος απο αυτα που εχει απο μονο του το προγραμμα Εδώ είσαι: http://www.sweethome3d.com/blog/2019/07/02/furniture_libraries_1_7.html Έχει και άλλες βιβλιοθήκες για υφές, πχ. πάτωμα, τοίχοι, ξύλα κλπ. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το ξεπάτωσα, έβαλα μέχρι και ποτήρια στο σύνθετο που τελικά δεν φαίνονται απ' την πλευρά που επέλεξα να κρατήσω. Λες και θα δώσω τα σχέδια σε πολιτικό μηχανικό 😁. Τα βασικά θέλει για να ξεχωρίζεις τους χώρους. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από AgMa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Καλημερα, Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το echo dot; Χθες που ρώτησα για το question of the day, απάντησε με κολλήματα και μετά κόλλησε και απλά αναβόσβηνε το μπλε δακτυλίδι της. Όταν μετά είπα "alexa" κλπ φαίνεται να άκουγε αλλά δεν έκανε ότι της είπα. Απλά περίμενε. Την έβγαλα από το ρεύμα και μετά φαινόταν αν δουλεύει κανονικά. Σήμερα το πρωί που ρώτησα για τον καιρό, ειδήσεις κλπ απάντησε με κάποια μικροκολληματα αλλά.... απάντησε. Όταν ρώτησα για question of the day.... πάλι το ίδιο. Θα έλεγε ότι είναι θέμα του question of the day αλλά σήμερα.... έκανε κολλήματα γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μήπως έχει κολλήσει κορονοϊό...Χωρίς πλάκα, τώρα που όλοι κάθονται μέσα λογικά η κίνηση της αλέξας θα έχει πολλαπλασιαστεί, γι' αυτό μπορεί και να λαγκάρει (υπόθεση κάνω, δεν γνωρίζω) Στις 2/4/2020 στις 10:38 ΠΜ, adtakhs είπε , ψάχνω ρελέ καστάνιας , έξυπνο (wifi). Είτε μονοκάναλο, είτε έως 6 κάναλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα