acmegr7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, AgMa είπε Χάσατε κι άλλοι το ιστορικό κατάστασης στο ΗΑ ή μόνο εγώ; Καλημέρα, Εμένα το εμφανίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, captainrodos5 είπε Γεια σας παιδια και απο μενα, εχω μια μπριζα της sonoff συγκεκριμενα αυτη και θελω απλα να εχω και εναν φυσικο διακοπτη να μπορω να την χειριζομαι ενα remote control αλλα οχι το κινητο γιατι δεν βολευει παντα. Πηρα λοιπον αυτο για να κανω την δουλεια αλλα δεν συνδεονται μεταξυ τους με τπτ. Με τον διακοπτη στον τοιχο που εχω συνδεθηκε κανονικα, υπαρχει τροπος να εχω εναν διακοπτη διπλα μου να ανοιγοκλεινω την μπριζα? Ευχαριστω Ο διακόπτης από ότι βλέπω είναι rf ενώ η πρίζα wifi οπότε..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgMa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, acmegr7 είπε Καλημέρα, Εμένα το εμφανίζει κανονικά. Ποια έκδοση ΗΑ έχεις; Νομίζω στην 0.107 έχασα το ιστορικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 46 λεπτά πριν, AgMa είπε Ποια έκδοση ΗΑ έχεις; Νομίζω στην 0.107 έχασα το ιστορικό. Υποθέτω 1.07 εννοείς Εμένα λειτουργεί κανονικά με τη 1.07, αν και χρησιμοποιώ το MariaDB plugin και όχι της default βάση δεδομένων. Δοκίμασε, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να κάνεις Reboot από το Supervisor > System και αν και πάλι δεν δουλεύει πες τι σου γράφει στο log Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, gippas είπε Υποθέτω 1.07 εννοείς Εμένα λειτουργεί κανονικά με τη 1.07, αν και χρησιμοποιώ το MariaDB plugin και όχι της default βάση δεδομένων. Δοκίμασε, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να κάνεις Reboot από το Supervisor > System και αν και πάλι δεν δουλεύει πες τι σου γράφει στο log Δεν υπάρχει έκδοση 1.χχ η τελευταία είναι η 0.107.5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acmegr7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, AgMa είπε Ποια έκδοση ΗΑ έχεις; Νομίζω στην 0.107 έχασα το ιστορικό. στην 0.107.5 είμαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos5 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, fingolfingr είπε Ο διακόπτης από ότι βλέπω είναι rf ενώ η πρίζα wifi οπότε..... Αμα αγορασω αυτο θα μπορω να κανω δουλεια λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, captainrodos5 είπε Αμα αγορασω αυτο θα μπορω να κανω δουλεια λες? yes Αυτή εχω κ εγώ, flashαρισμένη με tasmota κ χρησιμοποιώ rf διακόπτες με αυτοματισμούς στο home assistant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgMa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gippas είπε Υποθέτω 1.07 εννοείς Εμένα λειτουργεί κανονικά με τη 1.07, αν και χρησιμοποιώ το MariaDB plugin και όχι της default βάση δεδομένων. Δοκίμασε, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να κάνεις Reboot από το Supervisor > System και αν και πάλι δεν δουλεύει πες τι σου γράφει στο log Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες 0.107.5 συγκεκριμένα. Αυτό μου δείχνει σε όλες τις συσκευές. Το log δείχνει αυτό που δεν ξέρω αν έχει να κάνει: Edit: τελικά πατώντας στο documentation έχει να κάνει. Δεν ξέρω πως και γιατί χάλασε, το ψάχνω. Όπως βλέπω βέβαια μοιάζει για bug της 0.107 έκδοσης. 1 ώρα πριν, captainrodos5 είπε Αμα αγορασω αυτο θα μπορω να κανω δουλεια λες? Αν παίζεις με ΗΑ, γιατί δεν παίρνεις ένα smart wifi switch όπως της xiaomi πχ; https://m.aliexpress.com/item/32818007384.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0o.productlist.0.0.5d8e19acw8IHBp&algo_pvid=bbc596a0-db7c-4354-bcbb-1cb651cc0dbc&algo_expid=bbc596a0-db7c-4354-bcbb-1cb651cc0dbc-4&btsid=0ab6d67915850672699191471e46a3&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από AgMa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, _filippos_ είπε yes Αυτή εχω κ εγώ, flashαρισμένη με tasmota κ χρησιμοποιώ rf διακόπτες με αυτοματισμούς στο home assistant. Τελεια. Εχω ηδη το broadlink pro+ με αυτο δεν μπορω να κανω κατι ωστε να χειριζομαι τις sonoff σωστα? Επειδη ειναι και rf ρωταω. και με αυτο που φλασαρες τι πλεονεκτηματα εχει? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από captainrodos5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, captainrodos5 είπε Τελεια. Εχω ηδη το broadlink pro+ με αυτο δεν μπορω να κανω κατι ωστε να χειριζομαι τις sonoff σωστα? Επειδη ειναι και rf ρωταω. και με αυτο που φλασαρες τι πλεονεκτηματα εχει? Χρησιμοποιώ λειτουργικό ανοιχτού κώδικά (tasmota) που παρέχει περισσότερες δυνατότητες, είναι πιο ευέλικτο και υποστηρίζεται απο μεγάλη κοινότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simfun Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 https://www.home-assistant.io/integrations/broadlink/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, _filippos_ είπε Χρησιμοποιώ λειτουργικό ανοιχτού κώδικά (tasmota) που παρέχει περισσότερες δυνατότητες, είναι πιο ευέλικτο και υποστηρίζεται απο μεγάλη κοινότητα. Εγινε σε ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acmegr7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 καλημέρα σας. Μόλις διαπίστωσα ότι στο ΗΑ όλα τα plugins & integrations που είχα στο HACS, χάθηκαν.... Το περίεργο είναι ότι όλα φαίνεται να δουλεύουν κανονικά. WTF???🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgMa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, acmegr7 είπε καλημέρα σας. Μόλις διαπίστωσα ότι στο ΗΑ όλα τα plugins & integrations που είχα στο HACS, χάθηκαν.... Το περίεργο είναι ότι όλα φαίνεται να δουλεύουν κανονικά. WTF???🤔 Καλημέρα, Γενικά στην 0.107 τα έχουν κάνει αχταρμά. Παρ' όλα αυτά στο δικό μου είναι οκ. Ανταλλάσσουμε με το ιστορικό κατάστασης; 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα