slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Theo X είπε Σε τέτοια λεφτά καλύτερα να πας σε smartthings. Σου δίνει απείρως μεγαλύτερες δυνατότητες επειδή έχει ανοιχτό api. Έχω βάλει επάνω philips hue, logitech harmony, nest thermostat, ip camera και συναγερμό. Παίζουν και προσφορές, €60 το χτύπησα από amazon uk σε black friday deal. για να ειμαι ειλιγκρινεις διαβασα αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως κανει ,εγραψες πιο πανω οτι σου αρεσει γιατι κανεις τα δικα σου app ποιος ομως εχει τις γνωσεις γιαυτο? επισης ειδα οτι δεν εχει υποστηριξει στις wemo και sonoff συσκευες που εγω εχω αλλα και παλι δεν καταλαβα τι κανει αυτο το ακριβο μαραφετι
Theo X Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δεν χρειάζεται να γράψεις δικά σου προγράμματα και drivers, καθώς σίγουρα κάποιος άλλος θα το έχει κάνει ήδη. Τα wemo και sonoff δεν έχουν "επίσιμη" υποστήριξη, αλλά τα wemo φαίνεται να παίζουν κανονικά, λόγω της κοινότητας προγραμματιστών. Για τα sonoff υπάρχει τρόπος, αλλά "not for the faint hearted" που λένε!
slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Theo X είπε Δεν χρειάζεται να γράψεις δικά σου προγράμματα και drivers, καθώς σίγουρα κάποιος άλλος θα το έχει κάνει ήδη. Τα wemo και sonoff δεν έχουν "επίσιμη" υποστήριξη, αλλά τα wemo φαίνεται να παίζουν κανονικά, λόγω της κοινότητας προγραμματιστών. Για τα sonoff υπάρχει τρόπος, αλλά "not for the faint hearted" που λένε! τελικα τι ακριβως προσφερει ,καταργει τα hub των εταιρειων?τα εχει ολα σε ενα interface? το logitech harmony θα το παρω και εγω παρολου τις κακες κριτικες που εχει αλλα οκ συνδεει την αλεξα με ir συσκευες,σε δυσκολεψε καθολου?
Theo X Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Το smartthings hub είτε συνδέεται με άλλα hubs, είτε τα καταργεί. Συνήθως το δεύτερο. Για παράδειγμα, μπορεί να συνδεθεί όμορφα με hue hub, ή απευθείας με τα hue lights αν το θέλεις. Τα έχεις όλα στο web ή στο app του κινητού. Για το harmony μετά από πολλά χρόνια χρήσης του one, πρόσφατα πήρα το hub και οι δυνατότητες είναι σαφώς περισσότερες, όπως και η πολυπλοκότητα. Έχει μια λογική του: προσθέτεις devices και μετά φτιαχνεις activities μ'αυτά. Εγώ πλέον το έχω συνηθίσει και δεν μπορώ χωρίς αυτό. Χώρια ότι με το smartthings κάνεις παπάδες! 1
cambo99 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Το harmony hub το έχω εδώ και καιρό... Πράγματι κάνει παπάδες με alexa. Air condition , αφυγραντήρες, tv , home cinema, media players κλπ συνδέονται και κάνουν παπάδες . Λες στην alexa να ανοίξει το Netflix της tv και μόνο του κάνει τα πάντα. Ή πατάς από την εφαρμογή το αντίστοιχο scene αν δεν θες να μιλήσεις. Τώρα για πολυπλοκότητα δεν έχει μεγάλη γιατί σε όλα η λογική είναι ίδια. Με τίποτα μην πάρετε tp-link λάμπες ... μεγάλη πατάτα. Τις έχει ένας φίλος μου και χάνουν συνέχεια την επαφή με το ίντερνετ. Γίνεται στο σπίτι του ντίσκο με τις λάμπες να αναβοσβήνουν σε όλα τα χρώματα όταν τις ανοίγει.
slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 θα το παρω και εγω μολις πεσει παλι στα 66 ε
Geoisis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Εχει κανεις εμπειρια με Smartthings, το γλυκοκοιταω πολυ τελευταια, μιας κ εχω κ το Nvidia Shield κ με ενα usb stick το κανεις με τι μια hubακι.
cambo99 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 38 minutes ago, Geoisis said: Εχει κανεις εμπειρια με Smartthings, το γλυκοκοιταω πολυ τελευταια, μιας κ εχω κ το Nvidia Shield κ με ενα usb stick το κανεις με τι μια hubακι. Από ότι διαβάζω το στικάκι είναι λίγο μούφα. Καλύτερα να πάρεις το hub Smartthings... διότι με το shield θα πρέπει να το έχεις ανοικτό συνέχεια και δεν συμφέρει.
Geoisis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, cambo99 είπε Από ότι διαβάζω το στικάκι είναι λίγο μούφα. Καλύτερα να πάρεις το hub Smartthings... διότι με το shield θα πρέπει να το έχεις ανοικτό συνέχεια και δεν συμφέρει. Βασικα δεν χρειαζετε να το εχεις ανοιχτο, μπαινει σε ενα sleep mode αλλα ολα δουλεουν απο πισω, ετσι δουλευει κ ο Plex server που μπορει να σηκωσει. Τωρα για το στικακι ποσο μουφα ειναι δεν ξερω να σου πω την αληθεια, αλλα κανει καμια 40ρια δολαρια, κ τα εχω σκασει ηδη για το Nvidia Shield, να δωσω κ αλλα τοσα για το κανονικο Hub, θα πονεσει :P.
cambo99 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 3 hours ago, Geoisis said: Βασικα δεν χρειαζετε να το εχεις ανοιχτο, μπαινει σε ενα sleep mode αλλα ολα δουλεουν απο πισω, ετσι δουλευει κ ο Plex server που μπορει να σηκωσει. Τωρα για το στικακι ποσο μουφα ειναι δεν ξερω να σου πω την αληθεια, αλλα κανει καμια 40ρια δολαρια, κ τα εχω σκασει ηδη για το Nvidia Shield, να δωσω κ αλλα τοσα για το κανονικο Hub, θα πονεσει :P. Το είχα κοιτάξει και εγώ να το πάρω , αλλά το έψαξα και όλοι λένε ότι δεν δουλεύει καλά. Γι'αυτό και δεν τραβάνε οι πωλήσεις. Κάποιος μάλιστα είπε ότι η samsung σταμάτησε να το παράγει. Αν το πάρεις να κάνεις ένα review και για εμάς .
cambo99 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ο θερμοστάτης ecobee4 ειναι up και running επιτέλους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κάνω ένα νέο θέμα με ένα μικρό review σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται! Μέχρι τότε θα πέσει μελέτη , διότι έχει πολλές πολλές ρυθμίσεις! 2
exypnakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, cambo99 είπε Ο θερμοστάτης ecobee4 ειναι up και running επιτέλους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κάνω ένα νέο θέμα με ένα μικρό review σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται! Μέχρι τότε θα πέσει μελέτη , διότι έχει πολλές πολλές ρυθμίσεις! Ενημέρωσε μας και εδώ όταν το δημοσιεύσεις να το δούμε...
Geoisis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, cambo99 είπε Ο θερμοστάτης ecobee4 ειναι up και running επιτέλους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κάνω ένα νέο θέμα με ένα μικρό review σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται! Μέχρι τότε θα πέσει μελέτη , διότι έχει πολλές πολλές ρυθμίσεις! ωπ ωπ αντε μεγια μεγια, περιμενουμε πως κ πως !
georgeγ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 αυτον εδω τον διακοπτη τον ξερει κανεις? https://www.livoloeurope.eu/index.php?route=product/product&product_id=52 λεει οτι ελεγχεται ειτε με τηλεκοντρολ ειτε απο το σμαρτφον δεν εχει hub ομως θα μπορουσε να δουλεψει απευθειας με alexa-google ?
stefanosnik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, georgeγ είπε αυτον εδω τον διακοπτη τον ξερει κανεις? https://www.livoloeurope.eu/index.php?route=product/product&product_id=52 λεει οτι ελεγχεται ειτε με τηλεκοντρολ ειτε απο το σμαρτφον δεν εχει hub ομως θα μπορουσε να δουλεψει απευθειας με alexa-google ? Αυτός ο διακόπτης δεν είναι Smart....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα