userAnon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, AgMa είπε Στα ενδιάμεσα σημεία σε δείχνει; Ή μόνο σπίτι-γραφείο; Ναι με δείχνει, αυτό έλεγα παραπάνω, αλλα με μικρή καθυστέρηση. πχ 500 μετρα πιο πίσω από ότι βρίσκομαι. προφανώς για να μην δημιουργεί πρόβλημα στην μπαταρία. η λογική του είναι όταν μπαίνεις σε μια ζώνη να ενημερώνετε (έγκαιρα) ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πληροφορία. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί η ζώνη να έχει μεγαλύτερη περίμετρο για να μπορέσει να ενημερωθεί έγαιρα ο ΗΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kama28 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, gippas είπε Το Nmap είναι αυτό: https://www.home-assistant.io/integrations/nmap_tracker/ Δουλεύει με wifi επομένως σου δείχνει μόνο αν είσαι σπίτι ή όχι. Δεν έχω δουλέψει πολύ trackers με geolocation. Δοκόμασα Owntracks και Google Maps αλλά δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Έχω διαβάσει καλά λόγια για το Life360 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. αυτην τη στιγμη που μιλαμε εχω βαλει απο το καλοκαιρι το life360 , δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος , αργει να να ερθει σε συννενοηση με το homeassistant , φαντασου εχω βαλει να αναβει η λαμπα με το που φτασω σπιτι για να βλεπω να ανοιξω και ανοιγει αφοτου εχω μπει , και καμμια φορα δεν αναβει και καθολου , και ολα αυτα πεζος δεν σου λεω για αμαξι που φτανω γρηγορα και το wifi μου φτανει σε αποσταση 6-7 μετρων απο το σπιτι οποτε θεωρητικα θα επρεπε να αναψει 1 λεπτο πριν παω σπιτι,αλλα να θεσω και την υποψια μου αν θυμαμαι καλα ο home assistant στην πληρωτη υπηρεσια που εχει σε αφηνει να ανοιξεις webhooks για owntracks λογικα και για life360 οποτε στη θεωρια επανερχεται Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από kama28 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Υπάρχει και η επιλογή τoy Bayesian Binary Sensor που συνδυάζει ενδείξεις από διαφορετικά τράκερς: https://www.home-assistant.io/integrations/bayesian Το είχα δοκιμάσει παλιότερα στα γρήγορα χωρίς να ξετρελαθώ αλλά με βιαστική υλοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, kama28 είπε αυτην τη στιγμη που μιλαμε εχω βαλει απο το καλοκαιρι το life360 , δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος , αργει να να ερθει σε συννενοηση με το homeassistant , φαντασου εχω βαλει να αναβει η λαμπα με το που φτασω σπιτι για να βλεπω να ανοιξω και ανοιγει αφοτου εχω μπει , και καμμια φορα δεν αναβει και καθολου , και ολα αυτα πεζος δεν σου λεω για αμαξι που φτανω γρηγορα και το wifi μου φτανει σε αποσταση 6-7 μετρων απο το σπιτι οποτε θεωρητικα θα επρεπε να αναψει 1 λεπτο πριν παω σπιτι,αλλα να θεσω και την υποψια μου αν θυμαμαι καλα ο home assistant στην πληρωτη υπηρεσια που εχει σε αφηνει να ανοιξεις webhooks για owntracks λογικα και για life360 οποτε στη θεωρια επανερχεται Αλλαξε λιγο την ακτινα της ζωνης τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgMa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Σήμερα γύρισα πίσω τις xiaomi smart λάμπες που είχα (2). Έτσι απλά το μεσημέρι έχασα την λάμπα του παιδικού (μόνο) και απ' το ΗΑ και απ' το mi-home app. Πριν από 10 ημέρες έχασα την άλλη με τον ίδιο τροπο. Ήταν οι v1 με τον γκρι-ασημί σκελετό και παράγγειλα τις v2 με τον άσπρο σκελετό, απλά μήπως και ήταν κάτι γνωστό και γι' αυτό έβγαλαν τις v2. Δεν θέλω να πιστέψω ότι τις άλλαξαν μόνο και μόνο για να είναι άσπρος ο σκελετός (επειδή σε κάποια φωτιστικά ήταν άσχημο το γκρι). Όσοι αναφέρετε ότι έχετε τις ίδιες λάμπες χωρίς πρόβλημα, είναι οι v1 ή οι v2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Χρησιμοποιώ την εφαρμογή smart life για να ελέγχω τον θερμοσίφωνα, μέσω του BlitzWolf® BW-SS4 Basic. Έχω δημιουργήσει αυτοματισμούς, πχ κάθε μέρα στις 07:30 να ανάβει τον θερμοσίφωνα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν απενεργοποιώ τον αυτοματισμό, η εφαρμογή συνεχίζει και ανάβει τον θερμοσίφωνα στις 07:30 Ότι παραμετροποιήσεις και αν έχω δοκιμάσει στον αυτοματισμό, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα,παρά μόνο αν διαγράψω τον συγκεκριμένο αυτοματισμό. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, enterhere είπε Χρησιμοποιώ την εφαρμογή smart life για να ελέγχω τον θερμοσίφωνα, μέσω του BlitzWolf® BW-SS4 Basic. Έχω δημιουργήσει αυτοματισμούς, πχ κάθε μέρα στις 07:30 να ανάβει τον θερμοσίφωνα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν απενεργοποιώ τον αυτοματισμό, η εφαρμογή συνεχίζει και ανάβει τον θερμοσίφωνα στις 07:30 Ότι παραμετροποιήσεις και αν έχω δοκιμάσει στον αυτοματισμό, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα,παρά μόνο αν διαγράψω τον συγκεκριμένο αυτοματισμό. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; μάλλον έχει να κάνει με το BlitzWolf® BW-SS4 Basic. με ένα sonoff basic δουλευει κανονικά το smart life. δες μήπως υπάρχει κάποιο άλλο app. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, userAnon είπε μάλλον έχει να κάνει με το BlitzWolf® BW-SS4 Basic. με ένα sonoff basic δουλευει κανονικά το smart life. δες μήπως υπάρχει κάποιο άλλο app. Έχω ένα sonoff basic και θα βάλω αυτό στον πίνακα. Είχα την εντύπωση ότι το sonoff δουλεύει μόνο με την δικιά του εφαρμογή. Θα δοκιμάσω το sonoff με την εφαρμογή smart life. Η αντίστοιχη εφαρμογή του sonoff είναι πολύ φτωχή σε υλοποίηση αυτοματισμών, σε σχέση με την εφαρμογή smart life. Έλπιζω να μην είναι θέμα των κινέζικων servers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, enterhere είπε Έχω ένα sonoff basic και θα βάλω αυτό στον πίνακα. Είχα την εντύπωση ότι το sonoff δουλεύει μόνο με την δικιά του εφαρμογή. Θα δοκιμάσω το sonoff με την εφαρμογή smart life. Η αντίστοιχη εφαρμογή του sonoff είναι πολύ φτωχή σε υλοποίηση αυτοματισμών, σε σχέση με την εφαρμογή smart life. Έλπιζω να μην είναι θέμα των κινέζικων servers. Sorry μπερδεύτηκα. Το sonoff το έχω με ewilnk και δουλεύει κανονικά. Τα ρολά έχω με smart life όπου σε καθημερινό πρόγραμμα δουλεύουν κανονικά. Αν δεν θέλουν να δουλεύουν κλείνω τον προγραμματισμό από το κουμπί on off και είναι οκ Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από userAnon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, userAnon είπε Sorry μπερδεύτηκα. Το sonoff το έχω με ewilnk και δουλεύει κανονικά. Τα ρολά έχω με smart life όπου σε καθημερινό πρόγραμμα δουλεύουν κανονικά. Αν δεν θέλουν να δουλεύουν κλείνω τον προγραμματισμό από το κουμπί on off και είναι οκ Στα ρολλά τι έχεις; Sonoff; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 25 λεπτά πριν, enterhere είπε Στα ρολλά τι έχεις; Sonoff; όχι, διακόπτες konesky 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acmegr7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, userAnon είπε όχι, διακόπτες konesky για δώσε κανένα link. έχεις ουδέτερο στο διακόπτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userAnon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, acmegr7 είπε για δώσε κανένα link. έχεις ουδέτερο στο https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07KQ2SRRT?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title Δεν υπάρχουν πλεον από ότι είδα. Κάτι τέτοιο έχω αλλά σε άσπρο με κάθετα κουμπιά και ουδέτερο. Είναι tuya οπότε μπαίνουν στο ΗΑ. Αν θα έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα sonoff γιατί συνεργάζονται καλύτερα με ΗΑ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgMa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Κάποιος που να δουλεύει κάμερα με το ΗΑ για ερώτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kama28 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ειπα να μοιραστω κι εγω την διαταξη του hassio μου αλλα και την νεα λειτουργια καταμετρησης κρουσματων της πανδημιας ανα τον κοσμο η επιλεγμενα ανα χωρα Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από kama28 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα