userAnon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, leuteris107 είπε Καλησπέρα Τι γίνεται με τον διπλασιασμό ζωνών? Εχει και για 12 ζώνες Δες το video Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από userAnon
hyperlost Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 https://rhoelect.gr/product/technomate-tm-rf-hd-hdmi-rf-modulator/ 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Καλή ιδέα το modulator. Καμία πρόταση?
AgMa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Ξέρει κανείς να μου πει γιατί στο ΗΑ δεν μου προσθέτει την δεύτερη yeelight που έχω βάλει, ενώ την πρώτη την πήρε κανονικά; configuration.yaml: # lights #discovery: # ignore: # - yeelight yeelight: !include yeelight.yaml yeelight.yaml: devices: 192.XXX.X.X: name: Δωμάτιο # save_on_change: true 192.XXX.X.X: name: Δωμάτιο 2 Τις ip τις βρήκα απ' την εφαρμογή της yeelight.
htaccess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, AgMa είπε Ξέρει κανείς να μου πει γιατί στο ΗΑ δεν μου προσθέτει την δεύτερη yeelight που έχω βάλει, ενώ την πρώτη την πήρε κανονικά; configuration.yaml: # lights #discovery: # ignore: # - yeelight yeelight: !include yeelight.yaml yeelight.yaml: devices: 192.XXX.X.X: name: Δωμάτιο # save_on_change: true 192.XXX.X.X: name: Δωμάτιο 2 Τις ip τις βρήκα απ' την εφαρμογή της yeelight. Δοκίμασε με το να αφαιρέσεις την γραμμή του κώδικα "# save_on_change: true", πιθανόν να αγνοεί τα πάντα μετά το # και όχι μόνο την γραμμή του κώδικα. devices: 192.x.x.x: name: Room 1 192.x.x.x: name: Room 2
AgMa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, htaccess είπε Δοκίμασε με το να αφαιρέσεις την γραμμή του κώδικα "# save_on_change: true", πιθανόν να αγνοεί τα πάντα μετά το # και όχι μόνο την γραμμή του κώδικα. devices: 192.x.x.x: name: Room 1 192.x.x.x: name: Room 2 Τίποτα, δεν το εμφανίζει στην επισκόπηση. Βάζω όλο το configuration.yaml μήπως κάνω κάτι λάθος (προσοχή είναι τεράστιο) : # Configure a default setup of Home Assistant (frontend, api, etc) default_config: # Uncomment this if you are using SSL/TLS, running in Docker container, etc. # http: # base_url: example.duckdns.org:8123 # Text to speech tts: - platform: google_translate group: !include groups.yaml automation: !include automations.yaml script: !include scripts.yaml scene: !include scenes.yaml # lights #discovery: # ignore: # - yeelight yeelight: !include yeelight.yaml Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από AgMa
htaccess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, AgMa είπε Τίποτα, δεν το εμφανίζει στην επισκόπηση. Δοκίμασε μόνη της την 2η συσκευή, devices: 192.x.x.x:name: Room 2 Έτσι την βλέπεις ?
AgMa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ούτε μόνη της την βλέπει. Επισκόπηση: Μήπως έχει να κάνει που η μία λάμπα είναι συνδεδεμένη στο router και η άλλη σε repeater; Αλλά λογικά μας ενδιαφέρει η ip, έτσι; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από AgMa
htaccess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Πιθανολογώ ότι, είτε δεν είναι σωστή η ip που έχεις δώσει, ή είναι εκτός ή οριακής εμβέλειας δικτύου, κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ αυτήν τη στιγμή.
AgMa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δεν είναι ούτε εκτός ούτε οριακής εμβέλειας, όταν είναι μου βγαίνει μήνυμα στην Mi app ότι το RSSI είναι άνω του 75.
htaccess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, AgMa είπε Ούτε μόνη της την βλέπει. Επισκόπηση Μήπως έχει να κάνει που η μία λάμπα είναι συνδεδεμένη στο router και η άλλη ρε repeater; Αλλά λογικά μας ενδιαφέρει η ip, έτσι; Μου τα γράφεις μετά από edit και με μπερδεύεις Μπορείς να κάνεις μεταφορά προσωρινά ώστε να συνδεθεί μέσω router για να λυθεί η απορία ?
AgMa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις το έκανα. Ναι μεν μου δείχνει ότι το Wi-Fi signal strength έπεσε στο 30%, και οριακά δεν μου βγάζει σφάλμα λόγω RSSI ( υποθέτω και αυτό έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος; ) αλλά τίποτα πάλι. Μου φαίνεται δύσκολο να οφείλεται σε χαμηλό σήμα, ένα δωμάτιο διαφορά έχουν. Λέω να μην κάνω πάλι edit αλλά θα μου το κάνει αυτόματα merged σαν double post . Την βρήκα, νόμιζα ότι έπρεπε να την εμφάνιζε μόνο του στην επισκόπηση, ενώ έπρεπε να το προσθέσω σαν οντότητα (entity).
htaccess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, AgMa είπε Μόλις το έκανα. Ναι μεν μου δείχνει ότι το Wi-Fi signal strength έπεσε στο 30%, και οριακά δεν μου βγάζει σφάλμα λόγω RSSI ( υποθέτω και αυτό έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος; ) αλλά τίποτα πάλι. Μου φαίνεται δύσκολο να οφείλεται σε χαμηλό σήμα, ένα δωμάτιο διαφορά έχουν. Λέω να μην κάνω πάλι edit αλλά θα μου το κάνει αυτόματα merged σαν double post . Την βρήκα, νόμιζα ότι έπρεπε να την εμφάνιζε μόνο του στην επισκόπηση, ενώ έπρεπε να το προσθέσω σαν οντότητα (entity). Και ετοιμαζόμουν να σου γράψω αν είναι ίδιες yeelight, ή έχουν κάποια διαφορά/ιδιαιτερότητα (sensors, switches, zones κλπ) Τέλος καλό... όλα καλά.. 1
kostakiss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 υπαρχει τιποτα αξιοπιστο σε διακοπτες smart σε νορμαλ τιμη και αισθητικα καλοι?
AgMa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, kostakiss είπε υπαρχει τιποτα αξιοπιστο σε διακοπτες smart σε νορμαλ τιμη και αισθητικα καλοι? Σε νορμάλ τιμή θα βρεις μόνο sonoff αλλά για 'μενα δεν βολεύουν επειδή πρέπει να κεντράρεις το δάχτυλο εκεί που πρέπει για να ανάψει. Ενώ τους κλασσικούς τους ανάβεις και στα "ψαχουλευτά". 1
kostakiss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, AgMa said: Σε νορμάλ τιμή θα βρεις μόνο sonoff αλλά για 'μενα δεν βολεύουν επειδή πρέπει να κεντράρεις το δάχτυλο εκεί που πρέπει για να ανάψει. Ενώ τους κλασσικούς τους ανάβεις και στα "ψαχουλευτά". ρωταω γιατι ειδα μια σειρα της legrand , οι οποιες ξεκινανε απο 40-50ευρω/τεμαχιο 😖
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα