cambo99 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Με το spotify έχω θέμα πλέον , διότι όταν βάζω τις συσκευές στο amazon σε αμερικάνικη ή γερμανική ή αγγλική διευθυνση το spotify λέει ότι δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή στο amazon. Το spotify είναι premium και με χώρα την Ελλάδα, και δεν μπορώ να αλλάξω τη χώρα με τίποτα ( ανενεργή η επιλογή αλλαγής χώρας ) . Όταν άλλαξα χώρα σε Ελλάδα στο amazon.com τότε χάθηκε τελείως η επιλογή για spotify! Καμία λύση; Υ.Γ. Τουλάχιστον για 30 μέρες δοκιμάζω το music unlimited της amazon ...
slk200gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, cambo99 είπε Με το spotify έχω θέμα πλέον , διότι όταν βάζω τις συσκευές στο amazon σε αμερικάνικη ή γερμανική ή αγγλική διευθυνση το spotify λέει ότι δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή στο amazon. Το spotify είναι premium και με χώρα την Ελλάδα, και δεν μπορώ να αλλάξω τη χώρα με τίποτα ( ανενεργή η επιλογή αλλαγής χώρας ) . Όταν άλλαξα χώρα σε Ελλάδα στο amazon.com τότε χάθηκε τελείως η επιλογή για spotify! Καμία λύση; Υ.Γ. Τουλάχιστον για 30 μέρες δοκιμάζω το music unlimited της amazon ... εμενα παιζει κανονικα ,απλα πηγα στο site www.amazon.de και προσθεσα +1 διευθυνηση γερμανικη και απο τοτε εμαφνιστηκε το spotify και παιζει κανονικα (international version εχω) 1
cambo99 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Just now, slk200gr said: εμενα παιζει κανονικα ,απλα πηγα στο site www.amazon.de και προσθεσα +1 διευθυνηση γερμανικη και απο τοτε εμαφνιστηκε το spotify και παιζει κανονικα (international version εχω) Μπορείς να δεις αν το spotify έχει σαν χώρα την Ελλάδα;
slk200gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, cambo99 είπε Μπορείς να δεις αν το spotify έχει σαν χώρα την Ελλάδα; ναι ελλαδα ειναι αλλα δεν αλαζεις στο spotify κατι αλλα στον λογαριασμο σου στο amazon.de ουτε καν στον λογαριασμο σου στο dot,νομιζω εκει το χανεις 28 λεπτά πριν, cambo99 είπε Μπορείς να δεις αν το spotify έχει σαν χώρα την Ελλάδα; μπες ετσι ,go to your account —> Content and devices —> Settings -Manage Your Content and Devices και Θα σε βγαλει αυτην την φωτο οπου βαζεις την γερμανικη διευθυνση αφου ομως πρωτα την εχεις καταχωρησει ως 2 διευθυνση Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από slk200gr
casaniva Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το Ring Doorbell, να μας μεταφέρει εντυπώσεις ;
cambo99 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 11 hours ago, casaniva said: Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το Ring Doorbell, να μας μεταφέρει εντυπώσεις ; Το θέμα μου με το ring είναι ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σε πολυκατοικία... Είναι νόμιμο όμως να είναι η κάμερα και να δείχνει πχ την πόρτα του γείτονα; Εκεί κολλάω ... Θα ήθελα ένα κουδούνι που η κάμερα να είναι πχ σε φιμέ τζαμάκι και να είναι κρυφή!
casaniva Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, cambo99 είπε Το θέμα μου με το ring είναι ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σε πολυκατοικία... Είναι νόμιμο όμως να είναι η κάμερα και να δείχνει πχ την πόρτα του γείτονα; Εκεί κολλάω ... Θα ήθελα ένα κουδούνι που η κάμερα να είναι πχ σε φιμέ τζαμάκι και να είναι κρυφή! Σε πολυκατοικία πρόκειται να το χρησιμοποιήσω και εγώ. Θεωρώ ότι από την στιγμή που δεν καταγράφει σε μόνιμη φάση, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εξάλλου διαβάζω ότι στο ring μπορείς να ορίσεις και τα σημεία που επιτρέπει να βλέπει η συσκευή (motion sensor), οπότε ενδεχομένως να μπορείς να βγάλεις τον γείτονα.
slk200gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Αν ο γειτονας θελει στην ξυλωνει με μια απλη καταγγελια ,αν ειναι εξυπνος θα τον βολεψει και αυτον για ασφαλεια
cambo99 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, casaniva said: Σε πολυκατοικία πρόκειται να το χρησιμοποιήσω και εγώ. Θεωρώ ότι από την στιγμή που δεν καταγράφει σε μόνιμη φάση, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εξάλλου διαβάζω ότι στο ring μπορείς να ορίσεις και τα σημεία που επιτρέπει να βλέπει η συσκευή (motion sensor), οπότε ενδεχομένως να μπορείς να βγάλεις τον γείτονα. Πρόσφατα βγήκε νόμος νομίζω που απαγορεύει κάμερες σε πολυκατοικίες. Σε εμένα δεν γίνεται να κάνω αυτό που λες , διότι οι πόρτες μας είναι δίπλα δίπλα , και το ένα κουδούνι βλέπει απέναντι το δικό του! Και ο γείτονας είναι και αρκετά περίεργος , για να μην πω τίποτα παραπάνω.
slk200gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, cambo99 είπε Πρόσφατα βγήκε νόμος νομίζω που απαγορεύει κάμερες σε πολυκατοικίες. Σε εμένα δεν γίνεται να κάνω αυτό που λες , διότι οι πόρτες μας είναι δίπλα δίπλα , και το ένα κουδούνι βλέπει απέναντι το δικό του! Και ο γείτονας είναι και αρκετά περίεργος , για να μην πω τίποτα παραπάνω. πολλα χρονια εχει ο νομος,εγω εφαγα καταγγελια το 2005
cambo99 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, slk200gr said: πολλα χρονια εχει ο νομος,εγω εφαγα καταγγελια το 2005 Θα ψάξω να βρω τι άλλαξε πρόσφατα... το είχα δει σε ειδήσεις που έλεγε για κοινόχρηστους χώρους. Μετά υπάρχει και η λύση για κάμερα στο ματάκι της πόρτας... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από cambo99
slk200gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 παιζει και αυτο http://www.web-shop.gr/product/κρυφή-κάμερα-ανιχνευτής-hac-hum1220a-pir-dahua/
casaniva Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, slk200gr είπε Αν ο γειτονας θελει στην ξυλωνει με μια απλη καταγγελια ,αν ειναι εξυπνος θα τον βολεψει και αυτον για ασφαλεια Στην περίπτωση μου, τους έχω ενημερώσει και τους άρεσε η ιδέα! Βέβαια είμαστε 2 διαμερίσματα ανά όροφο. 12 λεπτά πριν, cambo99 είπε Πρόσφατα βγήκε νόμος νομίζω που απαγορεύει κάμερες σε πολυκατοικίες. Σε εμένα δεν γίνεται να κάνω αυτό που λες , διότι οι πόρτες μας είναι δίπλα δίπλα , και το ένα κουδούνι βλέπει απέναντι το δικό του! Και ο γείτονας είναι και αρκετά περίεργος , για να μην πω τίποτα παραπάνω. Εάν είναι περίεργος και δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τότε δεν θα βγει άκρη.
manolis115 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έγω πρόσφατα δίαβασα το αντίθετο, πως επιτρέπονται οι κάμερες σε διαμερίσματα πολυκατοικιών υπό προυποθέσεις. http://news247.gr/eidiseis/koinonia/nai-men-alla-gia-tis-kameres-se-polykatoikies.4871874.html http://www.efsyn.gr/arthro/aystiroi-oroi-gia-tis-kameres-se-polykatoikies http://www.athina984.gr/2017/10/01/nomimi-i-topothetisi-kameras-se-isodo-diamerismatos/ https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/176135/xrisimes-plirofories-gia-tin-topothetisi-kameron-se-polykatoikies Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από manolis115
moumos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Λοιπόν, ψήνομαι να πάρω το security kit της Xiaomi με το gateway κτλ αλλά βλέπω ότι δεν έχει αντάπτορα για της ευρωπαικές πρίζες, ούτε κ μπόρεσα να βρω κάπου. Γενικότερα πάντως πως σας φαίνεται για να ξεκινήσω από αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα