Προς το περιεχόμενο

Smart Home

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το spotify έχω θέμα πλέον , διότι όταν βάζω τις συσκευές στο amazon σε αμερικάνικη ή γερμανική ή αγγλική διευθυνση το spotify λέει ότι δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή στο  amazon. Το spotify είναι premium και με χώρα την Ελλάδα, και δεν μπορώ να αλλάξω τη χώρα με τίποτα ( ανενεργή η επιλογή αλλαγής χώρας ) . Όταν άλλαξα χώρα σε Ελλάδα στο amazon.com τότε χάθηκε τελείως η επιλογή για spotify! Καμία λύση;  

Υ.Γ. Τουλάχιστον για 30 μέρες δοκιμάζω το music unlimited της amazon ... :D

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Με το spotify έχω θέμα πλέον , διότι όταν βάζω τις συσκευές στο amazon σε αμερικάνικη ή γερμανική ή αγγλική διευθυνση το spotify λέει ότι δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή στο  amazon. Το spotify είναι premium και με χώρα την Ελλάδα, και δεν μπορώ να αλλάξω τη χώρα με τίποτα ( ανενεργή η επιλογή αλλαγής χώρας ) . Όταν άλλαξα χώρα σε Ελλάδα στο amazon.com τότε χάθηκε τελείως η επιλογή για spotify! Καμία λύση;  

Υ.Γ. Τουλάχιστον για 30 μέρες δοκιμάζω το music unlimited της amazon ... :D

εμενα παιζει κανονικα ,απλα πηγα στο site www.amazon.de και προσθεσα +1 διευθυνηση γερμανικη και απο τοτε εμαφνιστηκε το spotify και παιζει κανονικα (international version εχω)

• Thanks 1
Δημοσ.
Just now, slk200gr said:

εμενα παιζει κανονικα ,απλα πηγα στο site www.amazon.de και προσθεσα +1 διευθυνηση γερμανικη και απο τοτε εμαφνιστηκε το spotify και παιζει κανονικα (international version εχω)

Μπορείς να δεις αν το spotify έχει σαν χώρα την Ελλάδα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, cambo99 είπε

ναι ελλαδα ειναι αλλα δεν αλαζεις στο spotify κατι αλλα στον λογαριασμο σου στο amazon.de ουτε καν στον λογαριασμο σου στο dot,νομιζω εκει το χανεις 

28 λεπτά πριν, cambo99 είπε

μπες ετσι ,go to your account —> Content and devices —> Settings  -Manage Your Content and Devices και Θα σε βγαλει αυτην την φωτο οπου βαζεις την γερμανικη διευθυνση αφου ομως πρωτα την εχεις καταχωρησει ως 2 διευθυνσηamazon.jpg.a0eb73946af3ce70d75b500336f7f5a5.jpg

Επεξ/σία από slk200gr
Δημοσ.
11 hours ago, casaniva said:

Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το Ring Doorbell, να μας μεταφέρει εντυπώσεις ; 

Το θέμα μου με το ring είναι ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σε πολυκατοικία... Είναι νόμιμο όμως να είναι η κάμερα και να δείχνει πχ την πόρτα του γείτονα; Εκεί κολλάω ... Θα ήθελα ένα κουδούνι που η κάμερα να είναι πχ σε φιμέ τζαμάκι και να είναι κρυφή!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, cambo99 είπε

Το θέμα μου με το ring είναι ότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σε πολυκατοικία... Είναι νόμιμο όμως να είναι η κάμερα και να δείχνει πχ την πόρτα του γείτονα; Εκεί κολλάω ... Θα ήθελα ένα κουδούνι που η κάμερα να είναι πχ σε φιμέ τζαμάκι και να είναι κρυφή!

Σε πολυκατοικία πρόκειται να το χρησιμοποιήσω και εγώ. Θεωρώ ότι από την στιγμή που δεν καταγράφει σε μόνιμη φάση, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Εξάλλου διαβάζω ότι στο ring μπορείς να ορίσεις και τα σημεία που επιτρέπει να βλέπει η συσκευή (motion sensor), οπότε ενδεχομένως να μπορείς να βγάλεις τον γείτονα.

Δημοσ.

Αν ο γειτονας θελει στην ξυλωνει με μια απλη καταγγελια ,αν ειναι εξυπνος θα τον βολεψει και αυτον για ασφαλεια

Δημοσ.
1 hour ago, casaniva said:

Σε πολυκατοικία πρόκειται να το χρησιμοποιήσω και εγώ. Θεωρώ ότι από την στιγμή που δεν καταγράφει σε μόνιμη φάση, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Εξάλλου διαβάζω ότι στο ring μπορείς να ορίσεις και τα σημεία που επιτρέπει να βλέπει η συσκευή (motion sensor), οπότε ενδεχομένως να μπορείς να βγάλεις τον γείτονα.

Πρόσφατα βγήκε νόμος νομίζω που απαγορεύει κάμερες σε πολυκατοικίες. Σε εμένα δεν γίνεται να κάνω αυτό που λες , διότι οι πόρτες μας είναι δίπλα δίπλα , και το ένα κουδούνι βλέπει απέναντι το δικό του! Και ο γείτονας είναι και αρκετά περίεργος , για να μην πω τίποτα παραπάνω. :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cambo99 είπε

Πρόσφατα βγήκε νόμος νομίζω που απαγορεύει κάμερες σε πολυκατοικίες. Σε εμένα δεν γίνεται να κάνω αυτό που λες , διότι οι πόρτες μας είναι δίπλα δίπλα , και το ένα κουδούνι βλέπει απέναντι το δικό του! Και ο γείτονας είναι και αρκετά περίεργος , για να μην πω τίποτα παραπάνω. :D

πολλα χρονια εχει ο νομος,εγω εφαγα καταγγελια το 2005

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, slk200gr said:

πολλα χρονια εχει ο νομος,εγω εφαγα καταγγελια το 2005

Θα ψάξω να βρω τι άλλαξε πρόσφατα... το είχα δει σε ειδήσεις που έλεγε για κοινόχρηστους χώρους.

Μετά υπάρχει και η λύση για κάμερα στο ματάκι της πόρτας... :D  

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Αν ο γειτονας θελει στην ξυλωνει με μια απλη καταγγελια ,αν ειναι εξυπνος θα τον βολεψει και αυτον για ασφαλεια

Στην περίπτωση μου, τους έχω ενημερώσει και τους άρεσε η ιδέα!

Βέβαια είμαστε 2 διαμερίσματα ανά όροφο.

12 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Εάν είναι περίεργος και δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τότε δεν θα βγει άκρη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγω πρόσφατα δίαβασα το αντίθετο, πως επιτρέπονται οι κάμερες σε διαμερίσματα πολυκατοικιών υπό προυποθέσεις. 

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/nai-men-alla-gia-tis-kameres-se-polykatoikies.4871874.html

http://www.efsyn.gr/arthro/aystiroi-oroi-gia-tis-kameres-se-polykatoikies

http://www.athina984.gr/2017/10/01/nomimi-i-topothetisi-kameras-se-isodo-diamerismatos/

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/176135/xrisimes-plirofories-gia-tin-topothetisi-kameron-se-polykatoikies

Επεξ/σία από manolis115
Δημοσ.

Λοιπόν, ψήνομαι να πάρω το security kit της Xiaomi με το gateway κτλ αλλά βλέπω ότι δεν έχει αντάπτορα για της ευρωπαικές πρίζες, ούτε κ μπόρεσα να βρω κάπου. Γενικότερα πάντως πως σας φαίνεται για να ξεκινήσω από αυτό? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...