mechpanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση πήρα πριν λίγες μέρες μια Philips 65 που έλεγε ότι συνδέετε και με alexa και google . Λοιπόν κατεβάσω την εφαρμογή που λέει στην tv κάνω τα βήματα λαινσε κάποια φάση μου λέει να πάω στα skills και να βρω αυτό" Philips Smart TV Voice Control" ενώ στο google το βρήκω όταν το ψάχνω στα skills Δεν μου το βγάζει οπότε δεν μπορώ να τελειώσω και την εγκατάσταση.. έχετε καμία ιδέα? Μια ιδέα είναι να βάλεις γλώσσα Αγγλικά χώρα Αμερική όπως στο Android δεν δουλεύει το assistant αν έχεις γλώσσα Ελληνικά.
stefanosnik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Μια ιδέα είναι να βάλεις γλώσσα Αγγλικά χώρα Αμερική όπως στο Android δεν δουλεύει το assistant αν έχεις γλώσσα Ελληνικά. στην τηλεοραση εννοεις?? απλα απο το κινητο δεν μπορω να την βρω την εφαρμογη οποτε δεν νομιζω να παιζει ρολο η tv...
userAnon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Μια ιδέα είναι να βάλεις γλώσσα Αγγλικά χώρα Αμερική όπως στο Android δεν δουλεύει το assistant αν έχεις γλώσσα Ελληνικά. Επειδή έχω μια Lg με αντίστοιχο πρόβλημα. Γλωσσα βάζω να βάλω σε Αγγλικά απλά δεν ξέρω τι γίνεται αν στην χώρα ορίσω την Αμερική. Θα βρει κανονικά τα κανάλια κλπ? Το θέμα είναι οτι ενώ πάω να συνδέσω την εφαρμογή (smarthinQ) στο google home μου βγάζει μήνυμα ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα κλπ. Λες το παραπανω να το παρακάμψει? Υπάρχει κάποιο θέμα που μπορεί να δημιουργηθεί αν βάλω Αμερική?
mechpanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, userAnon είπε Επειδή έχω μια Lg με αντίστοιχο πρόβλημα. Γλωσσα βάζω να βάλω σε Αγγλικά απλά δεν ξέρω τι γίνεται αν στην χώρα ορίσω την Αμερική. Θα βρει κανονικά τα κανάλια κλπ? Το θέμα είναι οτι ενώ πάω να συνδέσω την εφαρμογή (smarthinQ) στο google home μου βγάζει μήνυμα ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα κλπ. Λες το παραπανω να το παρακάμψει? Υπάρχει κάποιο θέμα που μπορεί να δημιουργηθεί αν βάλω Αμερική? τι να πω ρε παιδιά μια ιδέα έριξα, δοκιμάστε, εκτός από μισή - μία ώρα δοκιμών, τι άλλο έχετε να χάσετε;
userAnon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, mechpanos είπε τι να πω ρε παιδιά μια ιδέα έριξα, δοκιμάστε, εκτός από μισή - μία ώρα δοκιμών, τι άλλο έχετε να χάσετε; μαζί σου. το είχα ξαναδιαβάσει, αλλα δεν ήταν σαφές αν δεν δημιουργεί πρόβλημα στην τηλεόραση και είπα να ρωτήσω αν εχεις προσωπική πείρα
Geoisis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εσκασε κ επιτελους το Conbee II, σεταρα τους xiaomi door sensors, το smart button (αυτο το κυκλικο) για να κοψω το hub κ τους κινεζικους σερβερ, για παιζουν ομορφα κ ωραια με το ΗΑ σε rpi3. Μπορεις να πεταξεις πανω κ IKEA, HUE, Smartthings (εχω κανα 2 σενσορες πορτας που πρεπει να σεταρω). https://phoscon.de/en/conbee/compatible Προς το παρον ολα κομπλε, τρελα γρηγορη ανταποκριση. Τσιμπησα κ ενα ESP32 να παιξω λιγο με ibeacon ισως ή να βαλω εκει κατι bluetooth xiomi temperature σενσορες, κτλπ. Μολις καταφερω θα παρω ενα google hub, να κανω cast εκει το ΗΑ. Κ ελπιζω να γινει κ το καλο με τον EVA II dehumidifier κ να παιζει κ παλι με HA https://community.home-assistant.io/t/help-with-implementing-a-custom-library/139887/11 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από Geoisis
icsd08063 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Geoisis είπε Κ ελπιζω να γινει κ το καλο με τον EVA II dehumidifier κ να παιζει κ παλι με HA https://community.home-assistant.io/t/help-with-implementing-a-custom-library/139887/11 Eva II inventor άκουσα και ήρθα! Επειδή έχω και εγώ HA στο Synology μου, ο οδηγός αυτόςδεν δουλεύει πλέον;
Geoisis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δυστηχως οχι, απο τοτε που αλλαξε ο τροπος που το HA διαχειριζεται τα custom components. 1
icsd08063 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Geoisis είπε Δυστηχως οχι, απο τοτε που αλλαξε ο τροπος που το HA διαχειριζεται τα custom components. Ok, αν έχεις νεότερα ή ανακαλύψεις κάτι, θα με ενδιέφερε! 1
Geoisis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Τσιμπησα 2 Ikea ασυρματος διακοπτης 10ε ο ενας που παιζουν με το Conbee II (Zigbee) κ τα σεταρα με HA. Εξτρα διακοπτες βασικα για οτιδηποτε αυτοματισμο απο φωτισμο, κτλπ. 1
takinio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια ,προτεινεται αυτο το rasberry για να μπουμε σιγα σιγα στο HA ? https://www.e-shop.gr/raspberry-pi-4-model-b-bundle-kit-p-PER.819140 Ειχα διαβασει καπου εδω μεσα ,οτι τωρα τελευταια εχει καποια θεματακια . Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από takinio
crazysax Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Ήθελα να ρωτήσω για τον αυτοματισμό του θερμοσίφωνα αν βάλουμε Sonoff Rf αντί για Basic υπάρχει πρόβλημα? Μου έχουν περισσέψει 2-3 από άλλη δουλειά ..
_filippos_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, takinio είπε Παιδια ,προτεινεται αυτο το rasberry για να μπουμε σιγα σιγα στο HA ? https://www.e-shop.gr/raspberry-pi-4-model-b-bundle-kit-p-PER.819140 Ειχα διαβασει καπου εδω μεσα ,οτι τωρα τελευταια εχει καποια θεματακια . Το raspberry pi 4 νομίζω πως ακομα δεν εχει φτάσει σε σταθερό επίπεδο για home assistant. Για να εισαι 100% σίγουρος προσανατολίσου σε raspberry pi 3B+ 1
basilis_k6 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 κανα καλο controller για ταινίες led έχουμε? καλο θα ήταν να ειναι wifi αλλα δεν με νοιάζει και πολύ. δεν θελω να πληρωσω hue και στις άλλες κινέζικες κατασκευες που βλέπω σκέφτομαι μην έχουμε τιποτα δράματα. το τροφοδοτικο βεβαια δεν εχει σχέση με τον controller αλλα λέμε τωρα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, basilis_k6 είπε κανα καλο controller για ταινίες led έχουμε? καλο θα ήταν να ειναι wifi αλλα δεν με νοιάζει και πολύ. δεν θελω να πληρωσω hue και στις άλλες κινέζικες κατασκευες που βλέπω σκέφτομαι μην έχουμε τιποτα δράματα. το τροφοδοτικο βεβαια δεν εχει σχέση με τον controller αλλα λέμε τωρα. https://www.ebay.com/itm/WiFi-Controller-24key-Remote-Control-for-RGB-RGBW-5050-3528-SMD-LED-Strip-light/283530279231?hash=item4203b8b93f:m:m6885FwXUeLSVHiVjPJHvPQ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα