panos4tw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Ψαχνω στο google για εξυπνους διακοπτες με μεγαλο touch area και δεν βρισκω τιποτα. Εσεις με τους Sonoff δεν εχετε αυτο το προβλημα; Σηκωνομαι το βραδυ να παω στο μπανιο και πρεπει να στοχεψω το μικρο φωτακι για να αναψει. Γενικοτερα πιστευω αυτοι οι διακοπτες πρεπει να λυνουν προβληματα και οχι να δημιουργουν, ποιο το οφελος του να εχει ενα τοσο μικρο κουμπι΄?
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, panos4tw είπε Ψαχνω στο google για εξυπνους διακοπτες με μεγαλο touch area και δεν βρισκω τιποτα. Εσεις με τους Sonoff δεν εχετε αυτο το προβλημα; Σηκωνομαι το βραδυ να παω στο μπανιο και πρεπει να στοχεψω το μικρο φωτακι για να αναψει. Γενικοτερα πιστευω αυτοι οι διακοπτες πρεπει να λυνουν προβληματα και οχι να δημιουργουν, ποιο το οφελος του να εχει ενα τοσο μικρο κουμπι΄? Low cost. Πάρε xiaomi aqara με zigbee. Είναι κανονικοί διακοπτες
pantelikas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ έναν sonoff που έχω δεν με δυσκολεύει ιδιαίτερα αλλά σίγουρα δεν είναι σαν τον κλασσικό διακόπτη. Μία λύση είναι να βάλεις sonoff mini μέσα στο κουτί αλλά κυκλοφορούν και αυτοί https://www.banggood.com/DIGOO-DG-S811-AC100V-250V-600W-123-Gang-Smart-WIFI-Wall-Button-Switch-US-Plug-Tuya-Smart-Life-APP-Remote-Smart-Home-Controller-Work-With-Alexa-Google-Assistant-p-1531866.html?akmClientCountry=GR&rmmds=cart_middle_products&ID=528222&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/Geekcreit-123-Gang-WiFi-Smart-Light-Switch-Push-Button-Smart-LifeTuya-APP-Remote-Control-Works-with-Alexa-Google-Home-for-Voice-Control-p-1536383.html?akmClientCountry=GR&rmmds=cart_middle_products&ID=528396&cur_warehouse=CN
manosfp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, panos4tw είπε Ψαχνω στο google για εξυπνους διακοπτες με μεγαλο touch area και δεν βρισκω τιποτα. Εσεις με τους Sonoff δεν εχετε αυτο το προβλημα; Σηκωνομαι το βραδυ να παω στο μπανιο και πρεπει να στοχεψω το μικρο φωτακι για να αναψει. Γενικοτερα πιστευω αυτοι οι διακοπτες πρεπει να λυνουν προβληματα και οχι να δημιουργουν, ποιο το οφελος του να εχει ενα τοσο μικρο κουμπι΄? Πάρε sonoff mini. Μπαίνει στους υπάρχοντες διακόπτες.
fingolfingr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, manosfp είπε Πάρε sonoff mini. Μπαίνει στους υπάρχοντες διακόπτες. Καλό το mini αλλά θα προτιμούσα Shelly. Στα δικά μου χέρια φαίνεται καλύτερο σαν κατασκευή. 1
spy_vlsi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, manosfp είπε Πάρε sonoff mini. Μπαίνει στους υπάρχοντες διακόπτες. Το mini θέλει ουδετερο; επίσης δουλεύει σε αλερετουρ;
fingolfingr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε Το mini θέλει ουδετερο; επίσης δουλεύει σε αλερετουρ; Θέλει ουδέτερο. Για αλερετουρ λογικά θα ακολουθεί την συνδεσμολογία που θα θελει και το Shelly. Δες μερικές σελίδες παραπισω 1
JT71 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Το mini θέλει ουδετερο; επίσης δουλεύει σε αλερετουρ; Το sonoff mini θέλει ουδέτερο. Δουλεύει και με αλε ρετούρ διακόπτες,πρακτικά όμως είναι δύσκολο γιατί πρέπει να συνδέσεις τους δύο διακόπτες ή μπορείς να καταργήσεις τον ένα διακόπτη .Έχω τοποθετήσει μόνο σε μονούς διακόπτες σε κουτιά γυψοσανίδας, μέχρι τώρα δουλεύουν μια χαρά.Σε κουτί τοίχου ήθελε λίγο σκάψιμο για να χωρέσει. Ίσως τα shelly χωράνε πιο εύκολα αλλά είναι και πιο ακριβά 1
Kostasm45 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Το mini θέλει ουδετερο; επίσης δουλεύει σε αλερετουρ; Εδώ η συνδεσμολογία (two way control) σε αλερετούρ . Ρίξε και μια ματιά στο YouTube θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από Kostasm45 1
eleanor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να λειτουργήσει το sonoff με δύο κινητά;Το δικό μου το ρύθμισα και λειτουργεί αλλά πέρασα την εφαρμογή στο κινητό της συζύγου και δεν ξέρω πώς να το κάνω.
fingolfingr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, eleanor είπε Μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να λειτουργήσει το sonoff με δύο κινητά;Το δικό μου το ρύθμισα και λειτουργεί αλλά πέρασα την εφαρμογή στο κινητό της συζύγου και δεν ξέρω πώς να το κάνω. Από όσο έχω δει έχει επιλογή για share. Οπότε φτιάχνεις άλλο λογαριασμό για την γυναίκα και κανείς share την συσκευή με τον δικό της λογαριασμό.
eleanor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fingolfingr είπε Από όσο έχω δει έχει επιλογή για share. Οπότε φτιάχνεις άλλο λογαριασμό για την γυναίκα και κανείς share την συσκευή με τον δικό της λογαριασμό. Μπορείς να μου πεις την διαδικασία σε παρακαλώ? Είμαι λίγο σκραπας με την τεχνολογία...
fingolfingr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, eleanor είπε Μπορείς να μου πεις την διαδικασία σε παρακαλώ? Είμαι λίγο σκραπας με την τεχνολογία... Δεν το έχω κάνει για να ξέρω αν δουλεύει αλλά λογικα αν κάνεις τα παρακάτω θα δουλέψει. 1) φτιάχνεις νέο λογαριασμό για την εφαρμογή ewelink με ένα νέο mail. Τον λογαριασμό αυτό τον περνάς στην εφαρμογή στο κινητό της συζυγου 2) πας στην συσκευή που έχεις στον δικό σου λογαριασμό και στην γωνία κάτω αριστερά σου έχει επιλογή για κοινή χρήση 3) σου ζητάει να βάλεις το mail του λογαριασμού που θες να μοιράζεσαι την συσκευή 4) βάζεις το mail της συζύγου εκεί 5) λογικά μετά θα εμφανιστεί και στη δική της εφαρμογή. Ίσως να θέλει να πατήσεις τίποτα για επιβεβαίωση Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από fingolfingr
eleanor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Δεν το έχω κάνει για να ξέρω αν δουλεύει αλλά λογικα αν κάνεις τα παρακάτω θα δουλέψει. 1) φτιάχνεις νέο λογαριασμό για την εφαρμογή ewelink με ένα νέο mail. Τον λογαριασμό αυτό τον περνάς στην εφαρμογή στο κινητό της συζυγου 2) πας στην συσκευή που έχεις στον δικό σου λογαριασμό και στην γωνία κάτω αριστερά σου έχει επιλογή για κοινή χρήση 3) σου ζητάει να βάλεις το mail του λογαριασμού που θες να μοιράζεσαι την συσκευή 4) βάζεις το mail της συζύγου εκεί 5) λογικά μετά θα εμφανιστεί και στη δική της εφαρμογή. Ίσως να θέλει να πατήσεις τίποτα για επιβεβαίωση Σ'ευχαριστώ φίλε!
oneirobatis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα παιδια, Καλωδιο για φλασαρισμα σονοφ ΕΥ1 διακοπτες αυτο κανει ? https://www.cableworks.gr/ilektronika/arduino-and-microcontrollers/modules/converter/ftdi-ft232rl-usb-to-ttl-serial-converter-adapter-module-switchable-3.3-and-5v-blue/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα