Προς το περιεχόμενο

Smart Home

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια ερώτηση σε αυτά που λέτε με air conditioner , γίνεται αν δεν έχει wifi να το εντάξουμε με κάποιο τρόπο στο όλο σύστημα με την Alexa ??

αν το  air conditioner μπαινει σε μπριζα και οχι κατευθειαν θα μπορουσες να βαλεις μια εξυπνη μπριζα

Δημοσ.

Γενικά,απ ότι καταλαβα(σχετικα με aircondition που δοκιμασα),το harmony hub απ την στιγμη που ΔΕΝ εχει ήδη την συσκευή σου στην βάση τους,ΔΕΝ μπορει να ελεγξει συσκευη της οποιας το τηλεκοντρολ εχει οθόνη.
Αυτό για όσους το σκέφτονταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά,απ ότι καταλαβα(σχετικα με aircondition που δοκιμασα),το harmony hub απ την στιγμη που ΔΕΝ εχει ήδη την συσκευή σου στην βάση τους,ΔΕΝ μπορει να ελεγξει συσκευη της οποιας το τηλεκοντρολ εχει οθόνη.

Αυτό για όσους το σκέφτονταν.

Αυτό που λέτε δεν ισχύει.

Το Harmony Hub, ΕΧΕΙ εκμάθηση τηλεκοντρόλ. Δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω στα default. Το Aircon μου ένα Toshiba, o projectoras, καθώς και ένας ψηφιακός αποκωδικοποιητής μαζί με ενα ψευτοκινέζικο τηλεκοντρόλ για LED  , μπήκαν χειροκίνητα και δουλεύουν μια χαρά. Βάζεις generic κουμπιά που θα θυμάσαι τι κάνουν και τα αντιστοιχείς με εντολές αρκεί να του πεις ότι είναι Aircon - STB etc.

Point the tip of your devices original remote control at the IR input sensor on your Harmony remote or hub as instructed by the screen animation. The remotes should be approximately 3 inches (8 cm) apart.

https://support.myharmony.com/en-us/adding-a-device-thats-not-found-in-the-harmony-database

• The Harmony 600/650/700 IR input sensor is on the top of the Harmony remote.
  • The Harmony Ultimate, Ultimate One & Touch IR input sensor is on the back.
  • The Harmony Hub IR input sensor is on the front/ top.
Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειπα οτι δεν υπάρχει εκμαθηση.

Μίλησα συγκεκριμένα για τηλεκοντρολ με οθονη, που δεν υπαρχουν κιόλας στη βαση τους.

Απ οτι διάβασα,ο λόγος που ΔΕΝ δουλεύουν,είναι επειδή τη στιγμη που στελνεις την εντολή,το τηλεκοντρολ στελνει  σαν εντολες αυτό που βλέπεις στην οθόνη,όμως το harmony δεν μπορει να εξομοιώσει την λειτουργία της.

Τη στιγμή που πατάω ενα κουμπι στο τηλεκοντρόλ,το τηλεκοντρόλ δίνει ως εντολή το μείγμα ρυθμισεων που βλέπεις εκείνη τη στιγμη στη οθόνη (πχ,ψυξη,βαθμοι 21,ενταση στο 2,swing mode).

Οταν κανεις εκμάθηση το κλιματιστικο,του μαθαίνεις μεν πιο κουμπι κανει το καθε τι,αλλα δεν μπορεί να το κάνει αυτό(την εξομοίωση της οθονης,ουσιαστικα την μνημη).

Δοκίμασα σε 2 διαφορετικα κλιματιστικα,1 toyotomi,1 panasonic.

Επεξ/σία από suffocater
Δημοσ.

ρε παιδια μια βοηθεια ακομα...

θελω να αγορασω τους διακοπτες για το σπιτι ,  ο ηλεκτρολογος εχει βγαλει στην κρεβατοκαμαρα και στο διαδρομο για να βαλει αλε ρετουρ  εγω λεω στην γυναικα οτι δεν χρειαζεται αλλα  δεν αλλαζει γνωμη ( δεν θα βασιζομαι στην alexa :D )   το ερωτημα μου ειναι  εγω εχω καταληξει σε εναν απο αυτους .

1)https://www.amazon.de/gp/product/B076HHMVK4/ref=ox_sc_act_title_14?smid=A1X0LTVHB7MRJV&th=1  

2) https://www.amazon.de/gp/product/B077GWY2LN/ref=ox_sc_act_title_13?smid=A1TRTZ2M2S3BIR&psc=1

3) https://www.amazon.de/gp/product/B077PB1SH2/ref=ox_sc_act_title_16?smid=A12G8409ENHC0&psc=1  

το ερωτημα μου ειναι ηλεκτρολογικης γνωσης νομιζς πιο πολυ...  δλδ μπορω και στην εισοδο του δωματιου ναι βαλω εναν απο αυτους τους διακοπτες και διπλα απο το κρεβατι παλι τετοιο διακοπτη που θα ανοιγουν ομως και οι δυο το ιδιο φως...  ευχαριστω και παλι.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Παιδιά, έχω και εγώ το Echo και το Harmony Hub. Υπάρχει η εφαρμογή Android Yonomi η οποία απλοποιεί πολύ την συνεργασία των 2 και βοηθάει στο να στήσουμε σύνθετους αυτοματισμούς που δεν απαιτούν να λές "Alexa, tell harmony to..." και επίσης συνεργάζεται και με LIFX λαμπτήρες που έχω στο σπίτι και έχω φτιάξει αυτοματισμούς του στύλ "alexa, cinema on" να σετάρει όλες τις συσκευές του home cinema και να χαμηλώνει τα φώτα

Δημοσ.

Καλησπερα. εχω παρει δυο xiaomi εξυπνες λαμπες, αλλα οταν της κλεινω απο τον διακοπτες μετα δεν μπορω να της ανοιξω απο την εφαρμογη. ετσι ειναι κανονικα ; πρεπει να της ανοιγω και να της κλεινω απο το κινητο για να εχω προσβαση ?

Δημοσ.

Καλησπερα. εχω παρει δυο xiaomi εξυπνες λαμπες, αλλα οταν της κλεινω απο τον διακοπτες μετα δεν μπορω να της ανοιξω απο την εφαρμογη. ετσι ειναι κανονικα ; πρεπει να της ανοιγω και να της κλεινω απο το κινητο για να εχω προσβαση ?

ναι ,αφου κλείνεις τον διακοπτη ουσιαστικα κλεινεις το ρευμα
  • Like 2
Δημοσ.

Παλικάρια καλησπέρα.

Χαίρομαι που ξετρύπωσα αυτό το θέμα μια και έχω πάρα πολλές ερωτήσεις να σας ζαλίσω.

Εγώ ξεκίνησα από την Alexa που με έχει ενθουσιάσει και σκέφτομαι να συνεχίσω.

Το επόμενο βήμα μου είναι ο θερμοστάτης και ειδικά κάποιο προιόν της Nest.

Η πρώτη μου ερώτηση είναι απλή. Η αντικατάσταση του Siemens θερμοστάτη που έβαλα πέρυσι με έναν της Nest, είναι εφικτή; Πρόκειται για μια εύκολη ή δύσκολη διαδικασία;

Σας ευχαριστώ και περιμένω κάποια απάντηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...