small dj Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Να κάνω άλλη μια ερώτηση το sonoff touch θέλει γείωση η όχι;.
pantelikas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Θέλουν ουδέτερο οι sonoff στον τοίχο Σκέφτομαι να δοκιμάσω τον παρακάτω διακόπτη γιατί το touch στον sonoff δεν βολεύει τελικά. Όταν παραλάβω θα ενημερώσω. https://www.banggood.com/DIGOO-DG-S811-AC100V-250V-600W-123-Gang-Smart-WIFI-Wall-Button-Switch-US-Plug-Tuya-Smart-Life-APP-Remote-Smart-Home-Controller-Work-With-Alexa-Google-Assistant-p-1531866.html?akmClientCountry=GR&rmmds=cart_middle_products&ID=528225&cur_warehouse=CN
papars Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, pantelikas είπε Θέλουν ουδέτερο οι sonoff στον τοίχο Σκέφτομαι να δοκιμάσω τον παρακάτω διακόπτη γιατί το touch στον sonoff δεν βολεύει τελικά. Όταν παραλάβω θα ενημερώσω. https://www.banggood.com/DIGOO-DG-S811-AC100V-250V-600W-123-Gang-Smart-WIFI-Wall-Button-Switch-US-Plug-Tuya-Smart-Life-APP-Remote-Smart-Home-Controller-Work-With-Alexa-Google-Assistant-p-1531866.html?akmClientCountry=GR&rmmds=cart_middle_products&ID=528225&cur_warehouse=CN Αυτός δεν θέλει αμερικάνικο κουτί;
pantelikas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, papars είπε Αυτός δεν θέλει αμερικάνικο κουτί; Ναι θα πέσει σκάψιμο. Έχω πολύ μικρή χρήση των διακοπτών ως smart. Θέλω την αίσθηση του διακόπτη
papageord Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε lg τηλεοραση η alexa δουλευει μια χαρα, (αν βαλεις το region στην tv σε αγγλια . ξεκλειδωνει και τις 2 βοηθους) αλλα οτι και να κανω δεν μπορω να βαλω τον βοηθο της google να δουλεψει. Τις δοκιμαζω και τις 2 μεσω κινητου να δω ποια ειναι πιο καταλληλη για τις αναγκες μου. Εχει δουλεψει σε καποιον google με lg ? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από papageord
small dj Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, papageord είπε Σε lg τηλεοραση η alexa δουλευει μια χαρα, (αν βαλεις το region στην tv σε αγγλια . ξεκλειδωνει και τις 2 βοηθους) αλλα οτι και να κανω δεν μπορω να βαλω τον βοηθο της google να δουλεψει. Τις δοκιμαζω και τις 2 μεσω κινητου να δω ποια ειναι πιο καταλληλη για τις αναγκες μου. Εχει δουλεψει σε καποιον google με lg ? Είσαι σίγουρος ότι δουλεύει με το Google home;
papageord Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, small dj είπε Είσαι σίγουρος ότι δουλεύει με το Google home; εχει επιλογη... σε αγγλοφωνες χωρες δουλευει μια χαρα. οπως και η alexa. google it 😛
small dj Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σας ήθελε να κάνω μια ερώτηση έχω στην κατοχή μου 2 yeelight 1 sonoff 1 broadlink και 1 Google home mini θα ήθελα να ρωτήσω άμα γίνετε να φτιάξω dashboard για αυτά τα πράγματα έτσι ώστε να έχω ένα TABLET στην είσοδο του σπιτιού και να τα ελέγχω όλα. Στο μέλλον μπορεί να προσθέτω και άλλα πράγματα.
spy_vlsi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, small dj είπε Καλησπέρα σας ήθελε να κάνω μια ερώτηση έχω στην κατοχή μου 2 yeelight 1 sonoff 1 broadlink και 1 Google home mini θα ήθελα να ρωτήσω άμα γίνετε να φτιάξω dashboard για αυτά τα πράγματα έτσι ώστε να έχω ένα TABLET στην είσοδο του σπιτιού και να τα ελέγχω όλα. Στο μέλλον μπορεί να προσθέτω και άλλα πράγματα. η λυση ειναι home assistant ή openhab. υπαρχουν κι αλλα λογισμικα ανοιχτου κωδικα αλλα αυτα ειναι τα πιο φιλικα. το sonoff ομως για να μπει εκει εχει λιγη δουλιτσα
small dj Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spy_vlsi είπε η λυση ειναι home assistant ή openhab. υπαρχουν κι αλλα λογισμικα ανοιχτου κωδικα αλλα αυτα ειναι τα πιο φιλικα. το sonoff ομως για να μπει εκει εχει λιγη δουλιτσα Μπαίνει broadlink και yeelight; Yeelight χωρίς Lan Έχω κάνει μια πατέντα για να φτιάξω κατι σαν dashboard μέσα από το ifttt αργεί λίγο βέβαια ΠΕΡ 5 δευτερόλεπτα να και η φώτ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από small dj
spy_vlsi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, small dj είπε Μπαίνει broadlink και yeelight; Yeelight χωρίς Lan Έχω κάνει μια πατέντα για να φτιάξω κατι σαν dashboard μέσα από το ifttt αργεί λίγο βέβαια ΠΕΡ 5 δευτερόλεπτα να και η φώτ Ναι μπαίνουν. https://youtu.be/KDpz3OvaU4c Ένα δείγμα.
small dj Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spy_vlsi είπε Ναι μπαίνουν. https://youtu.be/KDpz3OvaU4c Ένα δείγμα. να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με το open hab η home assistant εγώ έχω ένα λαπτοπ 8 ram Intel core i3 μπορώ να φτιάξω home assistant ή openhab Να κλείνω το λαπτοπ και να λειτουργούν μέσα από το tablet; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από small dj
spy_vlsi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, small dj είπε να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με το open hab η home assistant εγώ έχω ένα λαπτοπ 8 ram Intel core i3 μπορώ να φτιάξω home assistant ή openhab Να κλείνω το λαπτοπ και να λειτουργούν μέσα από το tablet; Αν στήσεις κάποιο απ αυτά στο λαπτοπ και κλείσεις το λαπτοπ δν θα δουλέψει. Η καλύτερη λύση και η πιο συνηθισμένη είναι η εγκατάσταση σε RPi. Το αφήνεις και τρέχει 24/7 και έχεις πρόσβαση από όπου θέλεις και όποτε θέλεις
small dj Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Αν στήσεις κάποιο απ αυτά στο λαπτοπ και κλείσεις το λαπτοπ δν θα δουλέψει. Η καλύτερη λύση και η πιο συνηθισμένη είναι η εγκατάσταση σε RPi. Το αφήνεις και τρέχει 24/7 και έχεις πρόσβαση από όπου θέλεις και όποτε θέλεις Ευχαριστώ. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να φτιάξω ένα dashboard από κάποια εφαρμογή η πρόγραμμα στην είσοδο του σπιτιού αυτό γίνετε με κάποιον εύκολο τρόπο;
oneirobatis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Για θερμοστατη για αντλια θερμοτητας παιζουν κανονικα ολοι οσοι κυκλοφορουν ετσι δν ειναι ? nest ecobee tado klp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα