Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 εξοικονομείς όμως σίγουρα χρήματα με λίγο μεγαλύτερη δαπάνη από το να αγοράσεις αυτούς τους ακριβούς θερμοστάτες που εχουν αμφίβολο αποτελεσμα.Απλά θα χρειαστείς έναν μηχανολόγο μηχανικό με γνώσεις Δέχονται όλοι οι λέβητες όμως? Δεν θυμάμαι... Επίσης δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι σε κεντρική θέρμανση με ένα λέβητα για όλη την πολυκατοικία. Σε αυτόνομη με δικό μας λέβητα σίγουρα έχει διαφορά...
casaniva Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Να σημειώσω οτι με το nest ελέγχεις και το boiler/θερμοσίφωνο. Στην δίκη μου περίπτωση εχω θερμοσιφωνο συνδεδεμένο, όποτε το εχω ρυθμίσει να ανοίγει τις ώρες που εχω νυχτερινό ρεύμα... Φυσικά υπάρχουν αρκετές λύσεις με θερμοστατες, χρειαζεται ψάξιμο και θα πρότεινα να στείλεις και email στις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν. Οταν το εψαχνα και εγώ η tado και η nest είχαν απαντήσει σχετικά γρήγορα.
@_zerocool Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ψάχνω και εγώ να ξεκινήσω να φτιάξω το σπίτι έξυπνο και θέλω να αγοράσω λάμπες αλλα βλέπω ότι δεν υπάρχουν έγχρωμα philips hue αλλά ούτε της lifX διαθέσιμα αυτό τον καιρό. Καταργήθηκαν, υπάρχει κάποια άλλη σειρά; Αυτά τα συνδεθούν σε κάποιο Google Assistant.
paparen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Xiaomi yeelight σε υποπολλαπλάσια τιμή. Έχω λευκές και περιμένω να μου έρθουν έγχρωμες
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Xiaomi rgbw yeelight κατα καιρους εχω παρει με 7.5 και 8€ Αριστες οπως παντα. Κοιτα προς αυτη την μερια.
@_zerocool Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αυτές δεν θέλουν κάτι σε bridge; Είδα ότι συνδέονται με google assistant. Αξίζει από gear best ή κάπου αλλού;
stelios18120 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ειτε gearbest ειτε banggood Περιμενε προσφορα που βαζουν κατα καιρους θα τις παρεις το τεμαχιο κοντα στα 8€ Δεν θελουν τιποτα εξτρα,δουλευουν μεσα απο το app και μεσω wifi του σπιτιου σου.τιποτα αλλο δεν θελουν.
paparen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Το μονο αρνητικο που εχω βρει στις yeelight (οχι στις λαμπες τις ιδιες, αλλα στον τροπο που συνδεονται με smart home) ειναι οτι για να δουλεψουν με ifttt (και κατ'επεκταση google home) πρεπει να ειναι στον singapore server. Αν εχεις στο σπιτι σου και αλλα xiaomi smart home πραγματακια, αυτα πρεπει να βρισκονται στον mainland china για να δουλεψουν σωστα (τουλαχιστον σε εμενα ετσι ειναι), οποτε δεν θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι λαμπες ως κομματι του mihome. φανταζομαι οτι η κατασταση θα βελτιωθει στο mi home app και θα μπορουμε να τα περασουμε ολα στον singapore ή σε καποιον σερβερ πιο κοντα στην ευρωπη, αλλα προς το παρον ειναι θεμα που πρεπει να εχει καποιος υποψιν του. Αν σε ενδιαφερουν μονο οι εξυπνες λαμπες της xiaomi και τιποτα αλλο τοτε δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα
@_zerocool Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Έκανα παραγγελία χτές, ναι μόνο για της λάμπες ενδιαφέρομαι οπότε θα είμαι οκ. Τα έβαλα με DHL (EU) από gear best, εδώ δηλαδή θα έρθουν με Ελτα Courier;
panoskir Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Έκανα παραγγελία χτές, ναι μόνο για της λάμπες ενδιαφέρομαι οπότε θα είμαι οκ. Τα έβαλα με DHL (EU) από gear best, εδώ δηλαδή θα έρθουν με Ελτα Courier; Ετοιμάσου για τελωνείο..
stelios18120 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Έκανα παραγγελία χτές, ναι μόνο για της λάμπες ενδιαφέρομαι οπότε θα είμαι οκ. Τα έβαλα με DHL (EU) από gear best, εδώ δηλαδή θα έρθουν με Ελτα Courier; Dhl? Γιατι το εκανες αυτο; Ετοιμασου γ τελωνειο και εξτρα €€€ 1
@_zerocool Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Γιατί δεν ήξερα, τι άλλο μπορώ να κάνω; Να το άλλαξω;
stelios18120 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ακυρωσε την παραγγελια αν προλαβαινεις. Στειλε μαιλ η μιλα τους online και ακυρωσε την παραγγελια αμεσα. Ποτε με κουριερ ειναι 100000% τελωνειο. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2017 από stelios18120
@_zerocool Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μόλις μου έστειλαν από GearBest αν θέλω να το αλλάξω γιατί θα έχει τελωνείο. Μπράβο τους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα