Προς το περιεχόμενο

Smart Home

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

εξοικονομείς όμως σίγουρα χρήματα με λίγο μεγαλύτερη δαπάνη από το να αγοράσεις αυτούς τους ακριβούς θερμοστάτες που εχουν αμφίβολο αποτελεσμα.Απλά θα χρειαστείς έναν μηχανολόγο μηχανικό με γνώσεις

Δέχονται όλοι οι λέβητες όμως? Δεν θυμάμαι...

Επίσης δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι σε κεντρική θέρμανση με ένα λέβητα για όλη την πολυκατοικία. Σε αυτόνομη με δικό μας λέβητα σίγουρα έχει διαφορά...

• Απαντ. 9,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να σημειώσω οτι με το nest ελέγχεις και το boiler/θερμοσίφωνο. Στην δίκη μου περίπτωση εχω θερμοσιφωνο συνδεδεμένο, όποτε το εχω ρυθμίσει να ανοίγει τις ώρες που εχω νυχτερινό ρεύμα...

Φυσικά υπάρχουν αρκετές λύσεις με θερμοστατες, χρειαζεται ψάξιμο και θα πρότεινα να στείλεις και email στις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν. Οταν το εψαχνα και εγώ η tado και η nest είχαν απαντήσει σχετικά γρήγορα.

Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ να ξεκινήσω να φτιάξω το σπίτι έξυπνο και θέλω να αγοράσω λάμπες αλλα βλέπω ότι δεν υπάρχουν έγχρωμα philips hue αλλά ούτε της lifX διαθέσιμα αυτό τον καιρό. Καταργήθηκαν, υπάρχει κάποια άλλη σειρά; Αυτά τα συνδεθούν σε κάποιο Google Assistant. 

Δημοσ.

Ειτε gearbest ειτε banggood

Περιμενε προσφορα που βαζουν κατα καιρους θα τις παρεις το τεμαχιο κοντα στα 8€

Δεν θελουν τιποτα εξτρα,δουλευουν μεσα απο το app και μεσω wifi του σπιτιου σου.τιποτα αλλο δεν θελουν.

Δημοσ.

Το μονο αρνητικο που εχω βρει στις yeelight (οχι στις λαμπες τις ιδιες, αλλα στον τροπο που συνδεονται με smart home) ειναι οτι για να δουλεψουν με ifttt (και κατ'επεκταση google home) πρεπει να ειναι στον singapore server. Αν εχεις στο σπιτι σου και αλλα xiaomi smart home πραγματακια, αυτα πρεπει να βρισκονται στον mainland china για να δουλεψουν σωστα (τουλαχιστον σε εμενα ετσι ειναι), οποτε δεν θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι λαμπες ως κομματι του mihome.

φανταζομαι οτι η κατασταση θα βελτιωθει στο mi home app και θα μπορουμε να τα περασουμε ολα στον singapore ή σε καποιον σερβερ πιο κοντα στην ευρωπη, αλλα προς το παρον ειναι θεμα που πρεπει να εχει καποιος υποψιν του. Αν σε ενδιαφερουν μονο οι εξυπνες λαμπες της xiaomi και τιποτα αλλο τοτε δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία χτές, ναι μόνο για της λάμπες ενδιαφέρομαι οπότε θα είμαι οκ. Τα έβαλα με DHL (EU) από gear best, εδώ δηλαδή θα έρθουν με Ελτα Courier;

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία χτές, ναι μόνο για της λάμπες ενδιαφέρομαι οπότε θα είμαι οκ. Τα έβαλα με DHL (EU) από gear best, εδώ δηλαδή θα έρθουν με Ελτα Courier;

Ετοιμάσου για τελωνείο..

Δημοσ.

Dhl?

Γιατι το εκανες αυτο;

Ετοιμασου γ τελωνειο και εξτρα €€€

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακυρωσε την παραγγελια αν προλαβαινεις.

Στειλε μαιλ η μιλα τους online και ακυρωσε την παραγγελια αμεσα.

Ποτε με κουριερ ειναι 100000% τελωνειο.

Επεξ/σία από stelios18120

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...