jkoukos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Για το Pro γράφω ότι είναι ακριβό και μη προτιμητέο για την δική σου περίπτωση, σύμφωνα με τα ζητούμενα που έχεις αναφέρει. Το απλό έχει παρόμοια τιμή ή ελαφρά μεγαλύτερη έναντι των αντίστοιχων άλλων συσκευών.
li@m Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Για να βαλεις TRVs ειναι απαραιτητος και ο smart θερμοστατης σωστα;
AlpineLemon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Τον Οκτώβριο ήμουν και εγώ στο ψάξιμο ψηφιακού θερμοστάτη ώστε να αντικαταστήσω τον παλιό αναλογικό. Στο δικό μου σύστημα ο θερμοστάτης δίνει εντολή στην ηλεκτροβάνα και κατέληξα σε αυτον Thermostat type A . Συνδέεται με την εφαρμογή ewelink και έχω την δυνατότητα να βλέπω θερμοκρασία και να τον ενεργοποιώ/απενεργοποιω και από απόσταση μέσω Wifi. Ο χειμώνας σχεδόν τελείωσε και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος 3
jkoukos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, li@m είπε Για να βαλεις TRVs ειναι απαραιτητος και ο smart θερμοστατης σωστα; Φαντάζομαι εννοείς Smart TRVs. Όχι απαραίτητα. Είναι διαφορετικά πράγματα που μπορεί να δουλέψουν μαζί ή αυτόνομα. 1
george1994 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έχετε να προτείνετε κάποιον Smart θερμοστάτη με boiler, απλά Smart θερμοστάτη βρίσκω, με λειτουργία boiler όμως όχι. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από george1994
DrStef Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Προμηθεύτηκα εδώ και μια βδομάδα το Home Assistant Voice το οποίο το δουλεύω local και είμαι σε φάση να το πετάξω απ το παράθυρο. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μου πει κάτι να με παρηγορήσει; Γνώριζα πως θα καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρουν ορισμένα reviews, αλλά σε μένα μια εντολή μπορεί να διαρκέσει και 15 δευτερόλεπα ίσως και παραπάνω. Επίσης δεν κατανοεί τις περισσότερες φορές τι του λέω και είναι τρομερά εξοργιστικό. Όλα αυτά βέβαια σε σχέση παντά με την ευκολία και την αμεσότητα εκτέλεσης μιας εντολής από τον βοηθό της Google μέσω κινητού, μιλάμε για χαώδη διαφορά. 1
pantelikas Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πολλοί υπέρμαχοι του home assistant έκαναν μέτρια reviews. Δοκίμασε να βάλεις ενδιάμεσο το ChatGPT για τις εντολές. Θέλει δουλειά ακόμη https://www.youtube.com/watch?v=szlVAP2ltBk https://www.youtube.com/watch?v=L4ONmyjG6ec Επεξ/σία 1 Μαρτίου από pantelikas 2
li@m Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου On 01/03/2025 at 15:18, DrStef said: Προμηθεύτηκα εδώ και μια βδομάδα το Home Assistant Voice το οποίο το δουλεύω local και είμαι σε φάση να το πετάξω απ το παράθυρο. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μου πει κάτι να με παρηγορήσει; Γνώριζα πως θα καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρουν ορισμένα reviews, αλλά σε μένα μια εντολή μπορεί να διαρκέσει και 15 δευτερόλεπα ίσως και παραπάνω. Επίσης δεν κατανοεί τις περισσότερες φορές τι του λέω και είναι τρομερά εξοργιστικό. Όλα αυτά βέβαια σε σχέση παντά με την ευκολία και την αμεσότητα εκτέλεσης μιας εντολής από τον βοηθό της Google μέσω κινητού, μιλάμε για χαώδη διαφορά. Αν δεν εχεις σοβαρο hardware δεν ειναι λογικο σε λοκαλ φαση να καθυστερει; Λυση 1: Βαζεις ενδιαμεσο nabu casa Λυση 2: Επενδυεις σε hardware Λυση 3: Μενεις σε Google assistant 1
bananasplit Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου αυτό παίζει το ρόλο του echo για το HA; το ένα βίντεο είναι αρκετά διαφορετικό από το άλλο. ο άνθρωπος το κάνει μέχρι και να ανακαλύψει τη σκούπα του, χωρίς να το έχει δοκιμάσει προηγουμένως. προσπαθώ να καταλάβω αν θα ήταν πιο απαραίτητο αυτό ή η αναβάθμιση του mini pc.
pantelikas Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Ψάξε κι άλλα video reviews για να έχεις πιο σφαιρική εικόνα. Επίτηδες έβαλα βιντεο που να έχουν και θετικά και αρνητικά.
coffeex Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου On 01/03/2025 at 13:18, DrStef said: Προμηθεύτηκα εδώ και μια βδομάδα το Home Assistant Voice το οποίο το δουλεύω local και είμαι σε φάση να το πετάξω απ το παράθυρο. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μου πει κάτι να με παρηγορήσει; Γνώριζα πως θα καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρουν ορισμένα reviews, αλλά σε μένα μια εντολή μπορεί να διαρκέσει και 15 δευτερόλεπα ίσως και παραπάνω. Επίσης δεν κατανοεί τις περισσότερες φορές τι του λέω και είναι τρομερά εξοργιστικό. Όλα αυτά βέβαια σε σχέση παντά με την ευκολία και την αμεσότητα εκτέλεσης μιας εντολής από τον βοηθό της Google μέσω κινητού, μιλάμε για χαώδη διαφορά. Εδώ και αρκετούς μήνες χρησιμοποιώ το ESP32-S3-BOX-3, κοίτα θέλει προπόνηση και προφορά για καταλάβει οπότε υπομονή. Επίσης μπορείς να φτιάξεις shortcut's σε πολύπλοκες εντολές και να δουλεύει καλύτερα πχ για να ανοίξω το air condition το έχω ρυθμίσει με την εντολή "A C" με ένα κενό για να μην γίνει κάποιο λάθος. 1
DrStef Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, coffeex είπε Εδώ και αρκετούς μήνες χρησιμοποιώ το ESP32-S3-BOX-3, κοίτα θέλει προπόνηση και προφορά για καταλάβει οπότε υπομονή. Επίσης μπορείς να φτιάξεις shortcut's σε πολύπλοκες εντολές και να δουλεύει καλύτερα πχ για να ανοίξω το air condition το έχω ρυθμίσει με την εντολή "A C" με ένα κενό για να μην γίνει κάποιο λάθος. Έξυπνο αυτό με τα shortcuts, θα το δοκιμάσω.
li@m Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Μπορει να καταλαβει κανεις ή να ειναι κι αυτος παθων με τους EPL & EP1 presense sensors? Εχω απο τη Κυριακη που βγαινουν unavailable ποτε ο ενας ποτε ο αλλος, σπανια ταυτοχρονα και συνηθως για 15 λεπτα και 15 δευτερολεπτα. WTF?
bananasplit Δημοσ. Παρασκευή στις 09:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:39 μμ (επεξεργασμένο) παιδιά, από που αγοράσατε το preview; υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να το έχει; @DrStef @li@m Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:40 μμ από bananasplit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα