Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί ποιος χρημάτισε τα ΚΤΕΟ ?

και τι σχέση έχει το ΚΤΕΟ με ενα σασμάν που έγινε κουδουνίστρα ;

και ο Liopyr μια χαρά το συντηρεί το αμάξι και στην ώρα του όχι οτι ξέρω δλδ αλλά φαντάζομαι lol

επίσης πως ξέρεις αν έχω τάφο η όχι αφού το μόνο που βλέπεις είναι ένα καρότσι του σουπερ μαρκέτ ! B)

17 χρόνια αμάξι να το αλλάξεις ! :-D :-D

Τώρα πρόσεξα το μήνυμά σου!! :o

Ο χρηματισμός του ΚΤΕΟ που 'πα ήταν σχήμα λόγου, πήγαινε στους όντως χάρους που κυκλοφορούν(ανεξαρτήτου ηλικίας) με χρόνια προβλήματα σε αναρτήσεις ή όπου αλλού και ελαστικά 10ετίας και βάλε ενώ δεν είχε σχέση με το θέμα του ts αλλά με τον αφορισμό σου για το golf iv.

Για τον τάφο, πράγματι νόμισα οτι το καρότσι είχες! :mrgreen:(πετυχημένο το σχόλιό σου :lol:)

Σοβαρά τώρα: Θίχτηκα που πρόσβαλες το καμάρι μου και σπάζομαι οικτρά με τους τύπους που πετάνε ενα "πέτα το", "κουβάς" κλπ για οποιαδήποτε μοντέλα αυτοκινήτων δεν συμφωνούν με την αγαπημένη τους μάρκα έχουν δεν έχουν απ' αυτήν. Σώπα ρε μεγάλε, σοβαρά;

Τώρα αν εσύ το είπες τρολάροντας ας πούμε, τότε 'ντάξει. Παω πάσο και κουλάρω. :-)

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι οτι είχα μπεί κάποια περίοδο στην διαδικασία να το αλλάξω αλλά με κράτησαν το συναισθηματικό δέσιμο και οι αναμνήσεις μαζί του...

Δημοσ.

Αστειεύεται ο βάτος, μην τον πυροβολείτε.

Παρεμπιπτόντως, δεν θεωρώ "παλιό"¨το κάρο μου, του 2003 είναι και δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από άποψη εξοπλισμού και οδηγικής συμπεριφοράς από άλλα νεότερα. Αν δεν κλείσει 20ετία δεν έχω σκοπό να το αλλάξω. ;p

Επίσης είναι 16ρι, οκ, δεν κάνει για κόντρες αλλά με ταξιδεύει με άνεση.

Αν θέλω καγκουρίλες έχω το χάσκι (που ούτε με αυτό τρέχω, αλλά λέμε)..

Δημοσ.

Ναι, με τις φατσούλες στο τελευταίο μήνυμά του κατάλαβα το ύφος του. :-)

απλά μερικά άλλα μέλη μας έχουν κάνει μυγιάγγιχτους...:mrgreen:

Το χάσκι τί είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...