liopyr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Γνωρίζει κάποιος συνεργείο που να ασχολείται με VW σασμάν; Αρχίζει και πιστολιάζει το δικό μου, κάνει έναν θόρυβο στην πρώτη, μόνο στην πρώτη και μόνο με γκάζι, ο οποίος γίνεται εντονότερος και πιο γρηγορος ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα. Βρήκα και ένα thread στο VWvortex με κάποιον που έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε ένα jetta και εχει ανεβάσει και βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=FqdLouwTfbE
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν έχω σχέση με VW, αλλά ΜΗΝ το χρησιμοποιείς. Γιατί μπορεί να τη γλυτώσεις με μερικές εκατοντάδες ευρώ (ρουλεμάν κιβωτίου + εργατικά ανέβα-κατέβα), ενώ αν πάρει και γρανάζια πας για μεταχειρισμένο κιβώτιο, όπου πρώτα το πληρώνεις πάλι μερικές εκατοντάδες ευρώ και μετά το τοποθετείς και εύχεσαι να είναι σε καλύτερη κατάσταση από το δικό σου...
liopyr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Έχω βρει στην Σπ.Πάτση επισκευασμένο με 300€ και 1 χρόνο εγγύηση. Τους αφήνω εκεί το δικό μου βέβαια για να το πάρω σε αυτή την τιμή. Αυτό σκέφτομαι για την ώρα πως ειναι η πιο ασφαλής επιλογή. Μεταχειρισμένα σε άγνωστη κατάσταση βρήκα από 250€, αλλά είναι μεγαλύτερο το ρίσκο.. Για το βάλε βγάλε υπολογίζω άλλα 100€.
dollyyy19 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 παρε το επισκευασμενο,με γραπτη εγγυηση τουλαχιστον 1 ετους.αν δεν δινει γραπτη εγγυηση,τον πουλο. 1
meletis_m Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ρωτησε εαν θές και στο Ποθο στο Κορωπι, έχει ανταλλακτικα για VW 1
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Έλεος... τάφος είναι τανξ λέμε να το πετάξει να πάρει άλλο αμάξι σοβαρό !
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 τάφος είναι τανξ λέμε να το πετάξει να πάρει άλλο αμάξι σοβαρό ! Τάφος ξετάφος, αυτό έχει όμως ρε συ. Και εμένα η μάνα μου έχει ένα Alto 800cc του 90 χωρίς κανέναν εξοπλισμό και πάχος πόρτας 5cm (συνολικά), αλλά.... τι να κάνουμε. Αυτό έχει. Όταν χαλάει το φτιάχνει. 2
sargio01 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 τάφος είναι τανξ λέμε να το πετάξει να πάρει άλλο αμάξι σοβαρό ! Τάφος είναι το δικό σου. Έχω το ίδιο επι 17 συνεχή χρόνια και παραμένει ασφαλές και κομπλέ. Το συντηρώ κανονικά όμως όλα αυτά τα χρόνια, δεν χρηματίζω τα ΚΤΕΟ... 1
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 γιατί ποιος χρημάτισε τα ΚΤΕΟ ? και τι σχέση έχει το ΚΤΕΟ με ενα σασμάν που έγινε κουδουνίστρα ; και ο Liopyr μια χαρά το συντηρεί το αμάξι και στην ώρα του όχι οτι ξέρω δλδ αλλά φαντάζομαι lol επίσης πως ξέρεις αν έχω τάφο η όχι αφού το μόνο που βλέπεις είναι ένα καρότσι του σουπερ μαρκέτ ! 17 χρόνια αμάξι να το αλλάξεις !
lary7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Τάφος είναι το δικό σου. Έχω το ίδιο επι 17 συνεχή χρόνια και παραμένει ασφαλές και κομπλέ. Το συντηρώ κανονικά όμως όλα αυτά τα χρόνια, δεν χρηματίζω τα ΚΤΕΟ... Το Golf IV μαλλον ηταν το πιο ποιοτικο Golf που παρηχθει ποτε, κρατατο οσο αντεξει.... 1
sargio01 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το πιστεύω αυτό που λες για το iv βλέποντας γενικά το πόσα κυκλοφορούν ακόμα γύρω μου σε αντίθεση με τα πέμπτης γενιάς ας πούμε... Υ.Γ. Ναι δεν το αλλάζω, το 'χω αγαπήσει οπότε αυτό αν θα με χωρίσει ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα