Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος συνεργείο που να ασχολείται με VW σασμάν;

Αρχίζει και πιστολιάζει το δικό μου, κάνει έναν θόρυβο στην πρώτη, μόνο στην πρώτη και μόνο με γκάζι, ο οποίος γίνεται εντονότερος και πιο γρηγορος ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα.

Βρήκα και ένα thread στο VWvortex με κάποιον που έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε ένα jetta και εχει ανεβάσει και βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=FqdLouwTfbE

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω σχέση με VW, αλλά ΜΗΝ το χρησιμοποιείς. Γιατί μπορεί να τη γλυτώσεις με μερικές εκατοντάδες ευρώ (ρουλεμάν κιβωτίου + εργατικά ανέβα-κατέβα), ενώ αν πάρει και γρανάζια πας για μεταχειρισμένο κιβώτιο, όπου πρώτα το πληρώνεις πάλι μερικές εκατοντάδες ευρώ και μετά το τοποθετείς και εύχεσαι να είναι σε καλύτερη κατάσταση από το δικό σου...

Δημοσ.

Έχω βρει στην Σπ.Πάτση επισκευασμένο με 300€ και 1 χρόνο εγγύηση. Τους αφήνω εκεί το δικό μου βέβαια για να το πάρω σε αυτή την τιμή. Αυτό σκέφτομαι για την ώρα πως ειναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Μεταχειρισμένα σε άγνωστη κατάσταση βρήκα από 250€, αλλά είναι μεγαλύτερο το ρίσκο..

Για το βάλε βγάλε υπολογίζω άλλα 100€.

Δημοσ.

παρε το επισκευασμενο,με γραπτη εγγυηση τουλαχιστον 1 ετους.αν δεν δινει γραπτη εγγυηση,τον πουλο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

τάφος είναι τανξ λέμε

να το πετάξει να πάρει άλλο αμάξι σοβαρό !

Τάφος ξετάφος, αυτό έχει όμως ρε συ.

Και εμένα η μάνα μου έχει ένα Alto 800cc του 90 χωρίς κανέναν εξοπλισμό και πάχος πόρτας 5cm (συνολικά), αλλά.... τι να κάνουμε. Αυτό έχει. Όταν χαλάει το φτιάχνει.

• Like 2
Δημοσ.

τάφος είναι τανξ λέμε

να το πετάξει να πάρει άλλο αμάξι σοβαρό !

Τάφος είναι το δικό σου. :mad:

Έχω το ίδιο επι 17 συνεχή χρόνια και παραμένει ασφαλές και κομπλέ. Το συντηρώ κανονικά όμως όλα αυτά τα χρόνια, δεν χρηματίζω τα ΚΤΕΟ...

• Like 1
Δημοσ.

γιατί ποιος χρημάτισε τα ΚΤΕΟ ? 

και τι σχέση έχει το ΚΤΕΟ με ενα σασμάν που έγινε κουδουνίστρα ;

και ο Liopyr μια χαρά το συντηρεί το αμάξι και στην ώρα του όχι οτι ξέρω δλδ αλλά φαντάζομαι lol

επίσης πως ξέρεις αν έχω τάφο η όχι αφού το μόνο που βλέπεις είναι ένα καρότσι του σουπερ μαρκέτ ! B)

17 χρόνια αμάξι να το αλλάξεις !  :-D  :-D 

Δημοσ.

Τάφος είναι το δικό σου. :mad:

Έχω το ίδιο επι 17 συνεχή χρόνια και παραμένει ασφαλές και κομπλέ. Το συντηρώ κανονικά όμως όλα αυτά τα χρόνια, δεν χρηματίζω τα ΚΤΕΟ...

Το Golf IV μαλλον ηταν το πιο ποιοτικο Golf που παρηχθει ποτε, κρατατο οσο αντεξει....

• Like 1
Δημοσ.

Το πιστεύω αυτό που λες για το iv βλέποντας γενικά το πόσα κυκλοφορούν ακόμα γύρω μου σε αντίθεση με τα πέμπτης γενιάς ας πούμε...

Υ.Γ. Ναι δεν το αλλάζω, το 'χω αγαπήσει οπότε αυτό αν θα με χωρίσει ποτέ :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...