Goriillaki5 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλημέρα,ενδιαφέρετε δικός μου άνθρωπος,για το συγκεκριμένο laptop/tablet τώρα που έχει καλή τιμούλα,αξίζει; Το εχω δει Και εγώ προσωπικά απο κοντά,Καλό φαίνεται,μα θα ήθελα και τη δική σας γνώμη! Χρήση για πολύ ίντερνετ,ελαφρια προγράμματα γραφείου και εφόσον έχει θύρα mini HDMI και ...για προβολή ταινίας σε smart tv. "Μας χαλάει" που έχει μόνο 2GB Ram κατά τα άλλα οκ μάλλον... Το έχει κάποιος απο σας; http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Turbo-X-Τablet-FlexBook-360-14-WiFi-Black.htm Ευχαριστώ για το χρόνο σας (Μη μπείτε στο τρυπακι να μου πείτε "μακριά απο turbo-x" τα γνωρίζω αυτά)
David20 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Κι ομως στο τριπακι μας βαζεις..... Μακρια .ειναι αναξιοπιστα. Τα ιδια θα σε πουν και ολοι σχεδον οι υπολοιποι εδω μεσα !!! Αλλα αφου εχεις λεφτα για σκορπισμα ,παω πασο.
Goriillaki5 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δε θα το πάρω εγώ. .. Τι προβλήματα συνήθως θα...βγάλει;
David20 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δε θα το πάρω εγώ. .. Τι προβλήματα συνήθως θα...βγάλει; Αναφερεις παραπανω οτι πραγματι δεν θα το παρεις εσυ ,οκ,αλλα γραφεις "Μη μπείτε στο τρυπακι να μου πείτε "μακριά απο turbo-x" τα γνωρίζω αυτά "....Αφου γνωριζεις και προφανως εχεις διαβασει -ακουσει ,δεν ξερω γιατι ρωτας τι προβληματα θα βγαλει. Τεσπα, μακαρι να μην βγαλει αλλα εχουν κακη φημη οσον αφορα αξιοπιστια,ποιοτητα κατασκευης,ποιοτητα πλαστικων,τροφοδοτικα, ,μητρικες,συστηματα εξαερισμου,κλπ κλπ ..Ενα σωρο ανθρωποι τρεχουν καθε τρεις και λιγο στο σερβις..Σε λεει κατι αυτο σε πρωτη φαση ;Εντελως φιλικα βεβαια φιλε μου. 1
Goriillaki5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Οκ Ευχαριστώ,αν το έχει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο,ας μου πει inbox
AggelosTz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 η επιμονή σου σώνει και καλά να το πάρεις ακόμα και αν "συμφωνείς"....δεν υπάρχει άνθρωπος επί γης να σου προτείνει να πετάξεις λεφτά. Έλεος και μετά θα ανοίξετε θέμα turbox έβγαλε πρόβλημα μετά από δύο μήνες. 1
Shadows Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Περα απο την μαρκα,οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Επεξεργαστης για ταμπλετ πολυ αδυναμος,με 2-3 βαριες σελιδες θα φτασει 100% Μνημη πολυ λιγη.παλι με μερικες σελιδες ανοιχτες θα γεμισει. Πολυ μικρος και αργος αποθηκευτικος χωρος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα