Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να το βαλεις σε δοσεις όπως εγω το 60αρι της Δημοτικης Αστυνομιας που μου ειχε πει οτι το εσβηε μαλιστα καπιος γνωστος αλλα...Ειχε επιπλεον  φορο η τροποποιητικη ?

οχι δεν ειχε επιπλέον φορο εβγαινε το ιδιο ποσο

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν ειχε επιπλέον φορο εβγαινε το ιδιο ποσο

Περυσι μηδενικη του γιου μου την ειχα αποθηκευσει και νομιζα οτι την εχω υποβαλλεε . Την υπεβαλλα αν θυμαμαι καλα Αυγουστο οριστικα αλλα δεν του ηρθε προστιμο.

Δημοσ.

Δεν Υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Τα πρώτα ψηφία της Τ.Ο. Είναι το ΑΦΜ του χρήστη. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας τρόπος να κάνει λάθος κάποιος ειδικά το ΑΦΜ του και να πιστωθεί σε τρίτο άτομο το ποσό της κατάθεσης, παρεκτός αν ο χρήστης είναι ηλιθιος

Δημοσ.

Δεν Υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Τα πρώτα ψηφία της Τ.Ο. Είναι το ΑΦΜ του χρήστη. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας τρόπος να κάνει λάθος κάποιος ειδικά το ΑΦΜ του και να πιστωθεί σε τρίτο άτομο το ποσό της κατάθεσης, παρεκτός αν ο χρήστης είναι ηλιθιος

Δεν εθεσα θεμα λαθους πληκτρολογησης γιατι οπως λες δεν γινεται .Το τσεκαρα μια φορα με δοκιμη παραποιωντας ενα αριθμο απο την ταυτοτητα πληρωμης με εντολη για 1 ευρω και μου εβγαλε λαθος .

Απλα μου κανει εντυπωση οτι φαινονται οι δυο πληρωμες στα taxis και οχι οι αλλες που εγιναν την ιδια στιγμη . Με διαφορα ενος λεπτου η μια απο την αλλη.

Κοιταξα και μολις τωρα χωρις να εχει αλλαξει κατι στο taxis .

Δημοσ.

Στα στοιχεία πληρωμών κοιταξες; πρώτα εκεί βγαίνουν

Ναι !!!!! Εκει φαινονται κανονικα !!! Σε ευχαριστω πολυ !

Συγνωμη για τυχον ...αναστατωση αλλα τα συστημικα λαθη δεν ειναι ανυπαρκτα .

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. Θελω να κανω πληρωμη λογαριασμου μεσω ebanking της Alpha bank. Μολις βαζω τον Alpha Code μου και πατω "συνεχεια" για να προχωρησω στην ολοκληρωση, μου βγαζει ενα μηνυμα "Προσοχη, συνδεθειτε εκ νεου στον λογαριασμο σας και ελεξτε στο ιστορικο των πληρωμων αν καταγραφει η συγκεκριμενη πληρωμη...". Και μετα με βγαζει εξω παλι στην αρχικη σελιδα χωρις να πατησω ποτε "ολοκληρωση" της πληρωμης. Θελω να ξερω, πληρωθηκε ο λογαριασμος τωρα ή οχι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DionisisssM είπε

Γεια σας. Θελω να κανω πληρωμη λογαριασμου μεσω ebanking της Alpha bank. Μολις βαζω τον Alpha Code μου και πατω "συνεχεια" για να προχωρησω στην ολοκληρωση, μου βγαζει ενα μηνυμα "Προσοχη, συνδεθειτε εκ νεου στον λογαριασμο σας και ελεξτε στο ιστορικο των πληρωμων αν καταγραφει η συγκεκριμενη πληρωμη...". Και μετα με βγαζει εξω παλι στην αρχικη σελιδα χωρις να πατησω ποτε "ολοκληρωση" της πληρωμης. Θελω να ξερω, πληρωθηκε ο λογαριασμος τωρα ή οχι;

Για να το διαπιστώσεις απλά μπαίνεις ξανά στο ebanking account σου και ελέγχεις αν η πληρωμή που προσπάθησες να κάνεις υπάρχει ως κίνηση ή ως δέσμευση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DionisisssM είπε

το ποσο αυτο εχει αφερεθει απο το λογαριασμου η εχει κρατηθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...