Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Πληρωσα στις 5/7 4 οφειλες για βεβαιωμένους φορους . Μεσα σε 5 λεπτα και βραδυνη ωρα κατά τις 10μμ Στο taxis φαινονται μονο οι δυο και οι άλλες σε οφειλή ακομα . Επειδη στο ebanking δεν φαινεται ολη η ταυτοτητα πληρωμης πηρα στο phonebanking της Eurobank και μου εστειλαν με fax την πληρη ταυτοτητα πληρωμης και είναι πληρωμένες ολες . Πηγα σε κατάστημα και μου ειπαν ότι ας εγιναν σε 5 λεπτα μεσα να μην ανησυχω και θα φανουν στο taxis τις επομενες μερες . Ισως είναι και ετσι αλλα δεν μου εχει ξανασυμβει .Καθυστερηση 4-5 εργασιμων ναι αλλα επειδή πληρωνω παραπανω από μια εμφανιζοντουσαν πληρωμένες στο taxis την ιδια μερα .. Για να δουμε...Εχει τυχει σε αλλον κατι παρομοιο ?
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εμένα πάλι δεν μου έχει τύχει ποτέ να φανεί στο taxis η πληρωμή μέσω e-banking σε λιγότερο από 3 ημέρες, το μέγιστο ήταν εβδομάδα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 ΟΙ 3 με 5 εργασιμες είναι το συνηθες και θα ανησυχουσα λιγοτερο αν δεν ειχε φανει καμμια από τις 4 πληρωμες. Το οτι φανηκαν οι μισες ενώ εγιναν σε διαστημα 5 λεπτων με ανησυχει .
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δηλαδή τι ακριβώς είναι αυτό που σε ανησυχεί, είτε λιγότερο είτε περισσότερο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μα το εγραψα Το οτι φανηκαν οι μισες ενώ εγιναν σε διαστημα 5 λεπτων με ανησυχει Αν ειχαν γινει σε άλλο χρονικο διαστημα καπιες από αυτές δεν θα ανησυχουσα.
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μα το εγραψα Το οτι φανηκαν οι μισες ενώ εγιναν σε διαστημα 5 λεπτων με ανησυχει Αν ειχαν γινει σε άλλο χρονικο διαστημα καπιες από αυτές δεν θα ανησυχουσα. Σε ανησυχεί μήπως γίνει τι? Πχ βλέπω σύννεφα στον ουρανό και ανησυχώ μήπως και βρέξει, εσύ βλέπεις ότι φάνηκαν μόνο οι μισές και ανησυχείς γιατί? Μήπως και χαθούν τα λεφτά που πλήρωσες ας πούμε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Νομιζω αν και δεν το ειπα ξεκάθαρα αυτό που φοβάμαι μηπως κατι στραβωσε στο συστημα και δεν ενημερωθηκε το taxis . Μην μου πειτε ότι δεν συμβαινει γιατι ξερω περιπτωση που φιλος ειχε πληρωσει μια δοση του πρωην ΕΝΦΙΑ (δεν θυμμαι πως τον ελεγαν...)και φανηκαν πληρωμένες ολες και δεν πληρωσε ποτε τις υπολοιπες
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Νομιζω αν και δεν το ειπα ξεκάθαρα αυτό που φοβάμαι μηπως κατι στραβωσε στο συστημα και δεν ενημερωθηκε το taxis . Μην μου πειτε ότι δεν συμβαινει γιατι ξερω περιπτωση που φιλος ειχε πληρωσει μια δοση του πρωην ΕΝΦΙΑ (δεν θυμμαι πως τον ελεγαν...)και φανηκαν πληρωμένες ολες και δεν πληρωσε ποτε τις υπολοιπες Και αυτό που λες να έγινε δεν θα έχεις πρόβλημα, πλήρωσες κανονικά την εφορία με εγκεκριμένο τρόπο, και μπορείς να το αποδείξεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Και αυτό που λες να έγινε δεν θα έχεις πρόβλημα, πλήρωσες κανονικά την εφορία με εγκεκριμένο τρόπο, και μπορείς να το αποδείξεις. Σιγουρα αλλα ελπζω να μην χρειστει να το αποδειξω προσκομίζοντας αποδειξεις στην ΔΟΥ ή την ΑΑΔΔ που σημαινει μεγαλη ταλαιπωρια .
fastnq2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Συγγνωμη που το ρωταω εδω,εμενα μου εστειλαν ταχυδρομικα βεβαιωση προστιμου για εκπροθεσμη τροποποιητικη μετα απο 5 μηνες βεβαια,αλλα στο ταξις δεν εχει εμφανιστει οφειλη.Η σφραγιδα η δικια τους λεει οτι τον μαιο εστειλαν το χαρτι,βεβαια εμενα ηρθε πολυ πιο αργα αλλα και παλι απο τον μαιο μεχρι τωρα ειναι λογικο να μην δειχνει την οφειλη στο ταξις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Συγγνωμη που το ρωταω εδω,εμενα μου εστειλαν ταχυδρομικα βεβαιωση προστιμου για εκπροθεσμη τροποποιητικη μετα απο 5 μηνες βεβαια,αλλα στο ταξις δεν εχει εμφανιστει οφειλη.Η σφραγιδα η δικια τους λεει οτι τον μαιο εστειλαν το χαρτι,βεβαια εμενα ηρθε πολυ πιο αργα αλλα και παλι απο τον μαιο μεχρι τωρα ειναι λογικο να μην δειχνει την οφειλη στο ταξις? Πηγες στο προσωπικη οφειλή ή καπως ετσι Στοιχεια οφειλων εκτος ρυθμισης ?
fastnq2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Πηγες στο προσωπικη οφειλή ή καπως εστι οφειλες εκτος ρυθμισης ? Ναι σε αυτα πηγα λεει 0.Αλλα απο κατι ψιλα γραμματα στο ταξις ειδα οτι για να σου εμφανιζει τις οφειλες πρεπει να εισαι σε ρυθμιση?Η σε δοσεις η κατι τετοιο..Η δεν ισχυει αυτο?Γενικα δεν ξερω αν πρεπει να παω να το πληρωσω εφοσον δεν φαινεται στο ταξις και στην εφορια αμα ρωτησω σιγουρα θα ζητησουν να πληρωσω και επιτοπου μην σου πω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ναι σε αυτα πηγα λεει 0.Αλλα απο κατι ψιλα γραμματα στο ταξις ειδα οτι για να σου εμφανιζει τις οφειλες πρεπει να εισαι σε ρυθμιση?Η σε δοσεις η κατι τετοιο..Η δεν ισχυει αυτο?Γενικα δεν ξερω αν πρεπει να παω να το πληρωσω εφοσον δεν φαινεται στο ταξις και στην εφορια αμα ρωτησω σιγουρα θα ζητησουν να πληρωσω και επιτοπου μην σου πω. Εκει που λεει Στοιχει ρυθμισης για κοιτα στο P2 ...Εκει βρηκα μια κλιση από Δημοτικη αστυνομια 60 ευρω με τις προσαυξήσεις . 1
fastnq2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εκει που λεει Στοιχει ρυθμισης για κοιτα στο P2 ...Εκει βρηκα μια κλιση από Δημοτικη αστυνομια 60 ευρω με τις προσαυξήσεις . Ναι εχεις δικαιο εμφανιστηκε μολις σημερα.Σε ευχαριστω πολυ τελικα δεν το γλυτωνω το 100ρι 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ναι εχεις δικαιο εμφανιστηκε μολις σημερα.Σε ευχαριστω πολυ τελικα δεν το γλυτωνω το 100ρι Μπορεις να το βαλεις σε δοσεις όπως εγω το 60αρι της Δημοτικης Αστυνομιας που μου ειχε πει οτι το εσβηε μαλιστα καπιος γνωστος αλλα...Ειχε επιπλεον φορο η τροποποιητικη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα