Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά κοιτάξτε τις αξιολογήσεις του σκρουτζ. Δεν είναι λίγοι. Μιλάνε για τον ήχο εντός κλήσης.

Ρέ φίλε το ακουστικό ή το ηχείο; δεν είναι δύσκολα τα ελληνικά.

Δημοσ.

Το ακουστικό στις κλήσεις. Μα λέω εντός κλήσης ...

Το ακουστικο ακουγεται ελαφρως πιο χαμηλα απο το πανακρινο P9...κλαιν μαιν δηλαδη , επισης αυτο γινεται οταν μιλας πολυ ωρα, στα πρωτα 10 λεπτα ακους κ  σε ακουνε μια χαρα, ποσες κλησεις θα κανεις ανω του 10 λεπτου μεσα στην ημερα ;

Δημοσ.

Πολλές. Μιλάω 1000 λεπτά το μήνα σε κλήσεις δικές μου μετρημένα από τη Vodafone

μιλας πιο πολλυ απο εμενα ; Αποκλειεται...1500 προς wind +1500 προς ολους!!!!

Δεν εχω προβλημα εγω με 3000 λεπτα και θα εχεις εσυ με το 1/3 ;

παρε ρε συ το κινητο και ασε αυτα που γραφουν

Δημοσ.

ΟΚ, δλδ λες να μην δώσω σημασία στις αξιολογήσεις; Θα ακούω κανονικά; Γιατί τώρα με το S4 είμαι κομπλέ.

Ρέ συ το έχουμε χιλιάδες άτομα,σου είπα μετά από κάνα δεκάλεπτο δεν ακούγεται όντως πολύ καλα αλλά πάλι ακούς, εγώ το χρησιμοποιώ μέσα στην κίνηση στην ζούγκλα και ακούω μια χαρά, όταν είχα P9 lite εκεί είχα χοντρό πρόβλημα δεν άκουγα τίποτα.

Το μόνο ψεγάδι του κινητού είναι το ακουστικό και η κάμερα την νύχτα, την ημέρα βγάζει μια χαρά.

Δημοσ.

ΟΚ, δλδ λες να μην δώσω σημασία στις αξιολογήσεις; Θα ακούω κανονικά; Γιατί τώρα με το S4 είμαι κομπλέ.

Αυτό που δεν ξέρουν πολύ είναι μετά το 10λεπτο ο ήχος χαμηλώνει αυτόματα για να προστατέψει τα αυτιά σου και το κεφάλι σου .
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό που δεν ξέρουν πολύ είναι μετά το 10λεπτο ο ήχος χαμηλώνει αυτόματα για να προστατέψει τα αυτιά σου και το κεφάλι σου .

Αυτό παίζει ναι γιατί μου το έκανε και στο p9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...