Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[...]

Πάντως και μαϊμού να φοράει την rom την περνάς πολύ εύκολα.

Μια φορά που το δοκίμασα τα έκανα μαντάρα... Μετά το έδωσα και μου πέρασαν την official.

Άρα, έχουμε το Mi5, P10 Lite (?), άλλα?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια φορά που το δοκίμασα τα έκανα μαντάρα... Μετά το έδωσα και μου πέρασαν την official.

Στην κοινότητα τα λέει αναλυτικά και άμα ακολουθεί σεις τα βήματα μην φοβάσαι τίποτα.

Είναι και τα παιδιά εκεί και θα σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Και το Lenovo Vibe P2
  • Like 1
Δημοσ.

Και το Lenovo Vibe P2

αν δεν ηταν lenovo Θα το χτυπαγα...καινε μητρικες δυστηχως ομως και το λειτουργικο ειναι χαλια

Δημοσ.

αν δεν ηταν lenovo Θα το χτυπαγα...καινε μητρικες δυστηχως ομως και το λειτουργικο ειναι χαλια

Τώρα η Lenovo θα έχει σε όλα stock Android.
Δημοσ.

Τώρα η Lenovo θα έχει σε όλα stock Android.

ναι αλλα το μοντελο με την μπαταρια των 5.000 ηδη κυκλοφορει..

αν βγαλουν κατι αλλο θα το σκεφτω παντως/.

Δημοσ.

Ανασύρω το θέμα, για μια παρόμοια κατάσταση. Έχω το Redmi Note 3 Pro αγορασμένο απο Κίνα, με official global stable περασμένη. Έχω προβλήματα με το σήμα (χάνεται κλπ) -- μέσα απο λειτουργικό δεν κατάφερα να το διορθώσω --, και σε τεχνικό που ρώτησα μου είπε διορθώνεται αλλά δεν συμφέρει να το φτιάξω, οπότε σκέφτομαι να το δώσω ανταλλακτικά όπως ο SPANK ή να το κρατήσω σαν back up συσκευή.

Ήθελα να ρωτήσω, τι επιλογές έχω για καινούριο? Να πάω σε Xiaomi, αν ναι ποιο? Το Redmi Note 4(Χ) μου μοιάζει σαν υποβάθμιση απο το 3. Είδα και το Huawei P10 Lite, αλλά φοβάμαι την αυτονομία. Μέχρι 250 ευρώ υπολόγιζα. Θα προτιμούσα απο Ελλάδα για εγγύηση.

Το βλέπεις.... αν μπορείς χτυπά το http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/991645-samsung-s7-32gb-black-onyx/
  • Like 2
Δημοσ.

Το Redmi Note 4(Χ) διαβάζω έχει πολλά προβλήματα με το ηχείο του. Μου έκοψε τη φόρα αυτό.

Δεν ακούγεσαι λένε οι κριτικές στο σκρουτζ.

Δημοσ.

Το Redmi Note 4(Χ) διαβάζω έχει πολλά προβλήματα με το ηχείο του. Μου έκοψε τη φόρα αυτό.

Ποιο; δεν ακούς εννοείς τον ήχο που χτυπάει; γιατί σε εμένα ακούγεται μια χαρά.

Δημοσ.

Έχω μιλήσει και με ανοικτή ακρόαση και κανονικά σχεδόν 45" και δεν είχα θέμα.

Μάλλον αυτοί που τα λένε έχουν πρόβλημα στα αυτιά τούς δεν εξηγείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...