Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να βγεί καλο , τώρα θα του πάρω και μια spigen θήκη ( στο nexus 5 που ειχα ηταν κορυφή )

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Redmi Note με τη ρομ το είχες;; τέτοια προβλήματα εμφανίζονται συνήθως όταν αφήνουμε στο τηλέφωνο μαϊμού ρομ.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Redmi Note με τη ρομ το είχες;; τέτοια προβλήματα εμφανίζονται συνήθως όταν αφήνουμε στο τηλέφωνο μαϊμού ρομ.

Όχι ειχα / εχω την global stable official απο την xioami

Δημοσ.

Τι να πω κρίμα, σκαλισε το λίγο πέρασε του με fastboot καθαρή εγκατάσταση μια China rom να δεις θα αλλάξει κάτι

Δημοσ.

Τι να πω κρίμα, σκαλισε το λίγο πέρασε του με fastboot καθαρή εγκατάσταση μια China rom να δεις θα αλλάξει κάτι

Μπά δεν θα ασχοληθώ αλλο με το συγκεκριμένο θα πάει για πούλημα οποιος θέλει να το φτιάξει η ανταλλάκτικα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανασύρω το θέμα, για μια παρόμοια κατάσταση. Έχω το Redmi Note 3 Pro αγορασμένο απο Κίνα, με official global stable περασμένη. Έχω προβλήματα με το σήμα (χάνεται κλπ)  -- μέσα απο λειτουργικό δεν κατάφερα να το διορθώσω --, και σε τεχνικό που ρώτησα μου είπε διορθώνεται αλλά δεν συμφέρει να το φτιάξω, οπότε σκέφτομαι να το δώσω ανταλλακτικά όπως ο SPANK ή να το κρατήσω σαν back up συσκευή.

Ήθελα να ρωτήσω, τι επιλογές έχω για καινούριο? Να πάω σε Xiaomi, αν ναι ποιο? Το Redmi Note 4(Χ) μου μοιάζει σαν υποβάθμιση απο το 3. Είδα και το Huawei P10 Lite, αλλά φοβάμαι την αυτονομία. Μέχρι 250 ευρώ υπολόγιζα. Θα προτιμούσα απο Ελλάδα για εγγύηση.

Δημοσ.

Ανασύρω το θέμα, για μια παρόμοια κατάσταση. Έχω το Redmi Note 3 Pro αγορασμένο απο Κίνα, με official global stable περασμένη. Έχω προβλήματα με το σήμα (χάνεται κλπ) -- μέσα απο λειτουργικό δεν κατάφερα να το διορθώσω --, και σε τεχνικό που ρώτησα μου είπε διορθώνεται αλλά δεν συμφέρει να το φτιάξω, οπότε σκέφτομαι να το δώσω ανταλλακτικά όπως ο SPANK ή να το κρατήσω σαν back up συσκευή.

Ήθελα να ρωτήσω, τι επιλογές έχω για καινούριο? Να πάω σε Xiaomi, αν ναι ποιο? Το Redmi Note 4(Χ) μου μοιάζει σαν υποβάθμιση απο το 3. Είδα και το Huawei P10 Lite, αλλά φοβάμαι την αυτονομία. Μέχρι 250 ευρώ υπολόγιζα. Θα προτιμούσα απο Ελλάδα για εγγύηση.

P9, P9 lite και γενικά αυτά τα p μπαταρία μέχρι το μεσημέρι αν δουλεύεις 4τζι. Αν δεν ανοίγεις δεδομένα και το έχεις ως 3310 θα βγάλει την ημέρα.

Αν θες μπαταρία μόνο xiaomi η τα καινούρια τα Motorola με 5.000 μπαταρία στα 199.

Δημοσ.

Ανασύρω το θέμα, για μια παρόμοια κατάσταση. Έχω το Redmi Note 3 Pro αγορασμένο απο Κίνα, με official global stable περασμένη. Έχω προβλήματα με το σήμα (χάνεται κλπ) -- μέσα απο λειτουργικό δεν κατάφερα να το διορθώσω --, και σε τεχνικό που ρώτησα μου είπε διορθώνεται αλλά δεν συμφέρει να το φτιάξω, οπότε σκέφτομαι να το δώσω ανταλλακτικά όπως ο SPANK ή να το κρατήσω σαν back up συσκευή.

Ήθελα να ρωτήσω, τι επιλογές έχω για καινούριο? Να πάω σε Xiaomi, αν ναι ποιο? Το Redmi Note 4(Χ) μου μοιάζει σαν υποβάθμιση απο το 3. Είδα και το Huawei P10 Lite, αλλά φοβάμαι την αυτονομία. Μέχρι 250 ευρώ υπολόγιζα. Θα προτιμούσα απο Ελλάδα για εγγύηση.

Πάρε το Mi max που έχει και "τέρας" μπαταρία,αλλά είναι 6,44"

https://www.skroutz.gr/s/9535485/Xiaomi-Mi-Max-64GB.html

Δημοσ.

Αρκετά καλό. Τι ROM φοράει όμως (?), λένε ελληνικό menu, αλλά δεν νομίζω να είναι official. H αντιπροσωπία θα το φέρει επίσημα, ξέρετε τίποτα? Και κάποιες εναλλακτικές εκτός Xiaomi υπάρχουν (έστω και χαμηλότερων specs του Redmi Note 3).

Δημοσ.

Αρκετά καλό. Τι ROM φοράει όμως (?), λένε ελληνικό menu, αλλά δεν νομίζω να είναι official. H αντιπροσωπία θα το φέρει επίσημα, ξέρετε τίποτα? Και κάποιες εναλλακτικές εκτός Xiaomi υπάρχουν (έστω και χαμηλότερων specs του Redmi Note 3).

Δεν ξέρω τη rom φοράει από το κατάστημα,αλλά ξέρω ότι αυτή την στιγμή φοράει Global V8.5.3.0.NAAMIED (MIUI8)

Για Ελληνικό μενού μπορεί να έχει αλλά ίσως μαϊμού.

Όχι δεν θα το φέρει.

Πάντως ξέρω ότι στην miu 8 βάλανε Ελληνικά.

Πάντως και μαϊμού να φοράει την rom την περνάς πολύ εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...