SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλημέρα Μια και το xiaomi remdi note 3 pro τα έφτησε σήμερα εντελώς μετα απο 1.5 χρόνο περίπου ειμαι στην αναζήτηση καινούργιου smartphone σε χρήματα περίπου 200 euro ποια ειναι η καλύτερη επιλογή ? , δεν με ενδιαφέρουν προτάσεις για κινέζικα xiaomi , meizu κτλπ , δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλά απλα εμένα δεν μου βγήκε καλο και δεν θέλω να ξανα πάω σε κινέζικα
Federacion Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ανυσηχητικό που τερμάτισε το κινητό στον 1.5 χρόνο. Εγώ με το s4 είμαι ακόμη και πηγαίνει άριστα... Προσωπικά λόγω sar θα πήγαινα οπωσδήποτε σε Σαμσουνγκ.
turbat0s Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλημέρα Μια και το xiaomi remdi note 3 pro τα έφτησε σήμερα εντελώς μετα απο 1.5 χρόνο περίπου ειμαι στην αναζήτηση καινούργιου smartphone σε χρήματα περίπου 200 euro ποια ειναι η καλύτερη επιλογή ? , δεν με ενδιαφέρουν προτάσεις για κινέζικα xiaomi , meizu κτλπ , δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλά απλα εμένα δεν μου βγήκε καλο και δεν θέλω να ξανα πάω σε κινέζικα Τί πρόβλημα εμφάνισε?
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Βασικά ειμαι ανάμεσα σε j5 2016 και p9 lite , σε αυτα ποιο προτείνετε ? η αν εχετε αλλη πρόταση
dimitris_213 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλημέρα γνώμη μου παρε το j7 τίμιο κινητό για τα λεφτά του και σε καλή τιμή. Αληθεια τι έπαθε το xiaomi και τα φτυσε τόσο νωρίς?
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τελικά πήγα στο huawei p9 lite 2017 Καλημέρα γνώμη μου παρε το j7 τίμιο κινητό για τα λεφτά του και σε καλή τιμή. Αληθεια τι έπαθε το xiaomi και τα φτυσε τόσο νωρίς? Τους τελευταίους μήνες κολλαγε χωρίς λόγο ή έκανε restart μόνο του , προχτές για περίεργο λόγο δεν αποθηκευε τίποτα στην sd και το αποκορύφωμα είναι ότι το μικρόφωνο του οπότε θέλει λειτουργεί. Από θέμα rom εχω την global stable της xiaomi χωρίς root η κάτι αλλο 1
Federacion Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Σωστή επιλογή λόγω ραμ. Είναι βέβαια 30 ευρώ ακριβότερο..
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Και αυτό κινεζικό είναι βέβαια αλλά νομίζω πως είναι σε καλύτερη κατηγορία από τα αλλα
turbat0s Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Και αυτό κινεζικό είναι βέβαια αλλά νομίζω πως είναι σε καλύτερη κατηγορία από τα αλλα Στο ίδιο καζάνι βράζουν, μάλλον έπεσες στην περίπτωση με το redmi. 1
~mxls~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Και αυτό κινεζικό είναι βέβαια αλλά νομίζω πως είναι σε καλύτερη κατηγορία από τα αλλα Συνήθως ότι πιάνεις στα χέρια σου, από ασία μερια θα'ναι. Χωρίς να είναι όλα ίδιας ποιότητας. Καλή επιλογή btw.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μάλλον έπεσα στην περίπτωση αλλα οπως και να έχει οταν κατι δεν μου βγαίνει καλό δεν ξανα αγοράζω απο την ίδια εταιρία , για να δούμε τωρα με το huawei
vchristod84 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μάλλον έπεσα στην περίπτωση αλλα οπως και να έχει οταν κατι δεν μου βγαίνει καλό δεν ξανα αγοράζω απο την ίδια εταιρία , για να δούμε τωρα με το huaweiΤι ακριβώς σου έπαθε και το έβαλες στη μαύρη λίστα;
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τι ακριβώς σου έπαθε και το έβαλες στη μαύρη λίστα; Το αναφέρω παραπάνω
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Περιεργο θα επεσες σε ελλατωματικο Καλη η επιλογη σου που πηρες το p9 lite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα