Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Μια και το xiaomi remdi note 3 pro τα έφτησε σήμερα εντελώς μετα απο 1.5 χρόνο περίπου ειμαι στην αναζήτηση καινούργιου smartphone σε χρήματα περίπου 200 euro ποια ειναι η καλύτερη επιλογή ? , δεν με ενδιαφέρουν προτάσεις για κινέζικα xiaomi , meizu κτλπ , δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλά απλα εμένα δεν μου βγήκε καλο και δεν θέλω να ξανα πάω σε κινέζικα

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανυσηχητικό που τερμάτισε το κινητό στον 1.5 χρόνο. Εγώ με το s4 είμαι ακόμη και πηγαίνει άριστα...

Προσωπικά λόγω sar θα πήγαινα οπωσδήποτε σε Σαμσουνγκ. 

Δημοσ.

Καλημέρα

Μια και το xiaomi remdi note 3 pro τα έφτησε σήμερα εντελώς μετα απο 1.5 χρόνο περίπου ειμαι στην αναζήτηση καινούργιου smartphone σε χρήματα περίπου 200 euro ποια ειναι η καλύτερη επιλογή ? , δεν με ενδιαφέρουν προτάσεις για κινέζικα xiaomi , meizu κτλπ , δεν σημαίνει οτι δεν ειναι καλά απλα εμένα δεν μου βγήκε καλο και δεν θέλω να ξανα πάω σε κινέζικα

Τί πρόβλημα εμφάνισε?

Δημοσ.

Βασικά ειμαι ανάμεσα σε j5 2016 και p9 lite , σε αυτα ποιο προτείνετε ? η αν εχετε αλλη πρόταση

Δημοσ.

Τελικά πήγα στο huawei p9 lite 2017

Καλημέρα γνώμη μου παρε το j7 τίμιο κινητό για τα λεφτά του και σε καλή τιμή.

Αληθεια τι έπαθε το xiaomi και τα φτυσε τόσο νωρίς?

Τους τελευταίους μήνες κολλαγε χωρίς λόγο ή έκανε restart μόνο του , προχτές για περίεργο λόγο δεν αποθηκευε τίποτα στην sd και το αποκορύφωμα είναι ότι το μικρόφωνο του οπότε θέλει λειτουργεί.

Από θέμα rom εχω την global stable της xiaomi χωρίς root η κάτι αλλο

• Like 1
Δημοσ.

Και αυτό κινεζικό είναι βέβαια αλλά νομίζω πως είναι σε καλύτερη κατηγορία από τα αλλα

Δημοσ.

Και αυτό κινεζικό είναι βέβαια αλλά νομίζω πως είναι σε καλύτερη κατηγορία από τα αλλα

Στο ίδιο καζάνι βράζουν, μάλλον έπεσες στην περίπτωση με το redmi.

• Like 1
Δημοσ.

Συνήθως ότι πιάνεις στα χέρια σου, από ασία μερια θα'ναι.

Χωρίς να είναι όλα ίδιας ποιότητας. Καλή επιλογή btw.

Δημοσ.

Μάλλον έπεσα στην περίπτωση αλλα οπως και να έχει οταν κατι δεν μου βγαίνει καλό δεν ξανα αγοράζω απο την ίδια εταιρία , για να δούμε τωρα με το huawei

Δημοσ.

Μάλλον έπεσα στην περίπτωση αλλα οπως και να έχει οταν κατι δεν μου βγαίνει καλό δεν ξανα αγοράζω απο την ίδια εταιρία , για να δούμε τωρα με το huawei

Τι ακριβώς σου έπαθε και το έβαλες στη μαύρη λίστα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...