Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Και μας δε μας βολευουνε οι χαζογκουμουτσες του xbox με το σταυρο της πλακας, τα ασυμμετρα αναλογικα με το μικρο ευρος κινησης και την μεγαλη αντισταση, αλλα δε βγαινουμε στα θρεντς του xbox να λεμε τετοιες βλακειες."

Μεγαλη δουλεια να ειναι καλοβολος ο ανθρωπος..

Δημοσ.

Γιατί σπαζεσαι; Και εμένα δε μου αρέσει το dualshock και τα πανάθλια υλικά του που κολλάνε οι σκανδαλες και βγαίνουν τα λάστιχα από τα αναλογικά. Το πιάσιμο είναι υποκειμενικό.

Εγώ φίλε μου όταν αγόρασα το πρώτο DS4 το καλοκαίρι του 2016, αμέσως παρατήρησα ότι ο σχεδιασμός του, αναγκάζει το μικρό δαχτυλάκι και τον παράμεσο να έχουν όλη την κύρια πίεση κρατήματος. Μου φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα εργονομίας, αλλά με τον καιρό συνήθισα.

Ένα εξάμηνο μετά, με χρήση περίπου 2 ώρες την ημέρα, έπαθα ωλένειο νευρίτιδα, μπλόκαρε το νεύρο στην περιοχή του αγκώνα και στα 2 χέρια, έχω δώσει εκατοντάδες ευρώ σε γιατρούς φάρμακα και φυσιοθεραπείες, και τώρα προγραμματίζω τις εγχειρήσεις μου.......... Καραμπινάτη περίπτωση RSI.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι το DS4 δημιούργησε το πρόβλημα, αλλά είμαι βέβαιος ότι όξυνε το πρόβλημα ή/και επιτάχυνε τρομερά την εμφάνισή του. Και αυτό διότι με το που το παράτησα (κατόπην εντολή γιατρών), το πρόβλημα μειώθηκε σε τεράστιο βαθμό, αλλά δυστυχώς δεν φεύγει.

Κάνε πείραμα και μόνος σου. Κράτα σφιχτά το DS4 και δές πώς ζορίζονται οι σφιγκτήρες μύες στον αγκώνα σου δίπλα από το ωλένειο νεύρο. Με τα F710, XBOX360 χειριστήρια που έχω, το κράτημα δεν ζορίζει σε αυτό το βαθμό αυτούς τους μύες.

• Like 1
Δημοσ.
Καλό είναι όσοι δεν έχουν δουλέψει αρκετά τα dualshock(παλιά και νέο)να μην εκφέρουν γνώμη και αποψη και στην περίπτωση μας χολη... Το dualshock 4 είναι το πιο εργονομικό controller που έχει βγάλει η sony παρόλο που σε αυτονομία και ποιότητα αναλογικών έκανε σημάδια πισω. Επίσης αν και το xbox one controller είναι στα περισσότερα σημεία καλύτερο,τα dualshock controller είχαν και έχουν τον καλύτερο σταυρο (ειδικά για fighting)της αγοράς. Στα του bundle τώρα αναμενόμενα πράγματα μιας και είχε κυκλοφορήσει και το αρχικό destiny σε bundle και ειδική έκδοση και το άσπρο δείχνει όμορφο.

Έχω δουλέψω το ds από το πρώτο PlayStation. Και δοκίμασα του Xbox1 πριν μερικά χρόνια. Ασύγκριτη εργονομία, και αν και και υποκειμενικό το θέμα , 9 στους 10 που έχουν δοκιμάσει κ τα δύο, αυτό θα σου πούνε. Το layout των κουμπιών και οι θέσεις των μοχλων , καθώς επίσης και το μέγεθος - βάρος του χειριστήριου είναι ιδανικά για ενήλικα άντρα

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το λευκό,μου αρέσει εμφανισιακά,για τα χειριστήρια με κάλυψαν κάποιοι παραπάνω δεν τα μπορώ καθόλου αν και είναι λίγο καλύτερα απο αυτά του προηγούμενου,παραμένουν μη εργονομικά.

Λαμβάνοντας τώρα υπόψη τον ανταγωνισμό με τέτοια τιμή δηλ 50 ευρώ κάτω απο το Νέο Xbox που θα είναι τούμπανο (αναμένουμε το αληθινό 4Κ )δεν νομίζω οτι θα με ελκύε ιδιαίτερα,σίγουρα δεν νομίζω οτι μόνο με το χρώμα θα ελκύσει την πλειδοψηφία απο αυτούς που έχουν ήδη Ps4,γιατί  δύσκολα θα δώσουν 450 ευρώ για να δούνε τα ίδια πράγματα με μικρές βελτιώσεις σε ορισμένα παιχνίδια η για να παίξουν μερικά μαιμούδο 4Κ  :)

Δημοσ.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι το DS4 δημιούργησε το πρόβλημα, αλλά είμαι βέβαιος ότι όξυνε το πρόβλημα ή/και επιτάχυνε τρομερά την εμφάνισή του. Και αυτό διότι με το που το παράτησα (κατόπην εντολή γιατρών), το πρόβλημα μειώθηκε σε τεράστιο βαθμό, αλλά δυστυχώς δεν φεύγει.

Ολα αυτα με το χειριστηριο του Playstation? Σε μερικους μηνες? :huh:

Ξερεις με τι μεγαλωσαμε εμεις?

Με κατι Master System, Mega Drive, Dreamcast, N64, Gamecube.

Πιστευεις οτι εχουν καλυτερη εργονομια? Φυσικα κι ΟΧΙ.

Τα δικα μας χερια δεν ειναι "κουταλια".

Δε ξερω σε τι γιατρους πας. Και τι σου ειπαν.

Εγω σου λεω οτι εχεις ΠΑΡΑ πολυ αγυμναστα (κι αδυναμα) χερια.

Και δεν ειμαι γιατρος.

Φυσιοθεραπειες και μολις νιωσεις καλυτερα... ξεκινα γυμναστηριο. Χαλαρα στην αρχη.

Κι αν δε σ' αρεσει.. ξεκινα χορο. Να γνωρισεις και καμια γκομενα.

Η καθιστικη ζωη σε κατεστρεψε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα αυτα με το χειριστηριο του Playstation? Σε μερικους μηνες? :huh:

Ξερεις με τι μεγαλωσαμε εμεις?

Τα δικα μας χερια δεν ειναι "κουταλια".

Δε ξερω σε τι γιατρους πας. Και τι σου ειπαν.

Εγω σου λεω οτι εχεις ΠΑΡΑ πολυ αγυμναστα (κι αδυναμα) χερια.

Και δεν ειμαι γιατρος.

Φυσιοθεραπειες και μολις νιωσεις καλυτερα... ξεκινα γυμναστηριο. Χαλαρα στην αρχη.

Κι αν δε σ' αρεσει.. ξεκινα χορο. Να γνωρισεις και καμια γκομενα.

Η καθιστικη ζωη σε κατεστρεψε.

Mάλλον με πέρασες για παιδάκι. Από τα συστήματα που περιγράφεις μάλλον είσαι και μικρότερός μου, μιάς και ξεκίνησα με παλαιότερα συστήματα.

Το συμπέρασμά σου είναι λάθος. Φυσικά δεν έχεις ιδέα για το ποιός είμαι, τί δουλειά κάνω, αλλά δηλώνεις και πλήρη άγνοια για το συγκεκριμένο πρόβλημα, μιάς και νομίζεις ότι η γυμναστική θα απέτρεπε την εμφάνισή του.

Φυσικά και δεν γνωρίζεις ότι το bench pressing για παράδειγμα, ή τα push ups ή ακόμα και το ελειπτικό όργανο μπορούν να αποτελέσουν αιτίες εμφάνισης του προβλήματος για αυτούς που έχουν προδιάθεση. Και ότι αν προσπαθήσεις να κάνεις work-out το πρόβλημα, απλά σκάβεις το λάκο σου.

Αυτή είναι η φύση του RSI. Και δεν χρειάζονται χρόνια για να κάνεις τη ζημιά. Μόνο το stretching σε σώζει αν προλάβεις το πρόβλημα στην αρχή...

Γκόμενα φίλε λίγο δύσκολο, περιμένουμε με την γυναίκα μου παιδάκι και είμαι σίγουρος δεν θα της αρέσει. Όσο για την καθιστική ζωή δεν έχεις ιδέα.

Οπότε με αυτά και με αυτά, ignore από εμένα και ίσως να τα ξαναπούμε τυχαία κάπου αλλού.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3
Δημοσ.

"Και μας δε μας βολευουνε οι χαζογκουμουτσες του xbox με το σταυρο της πλακας, τα ασυμμετρα αναλογικα με το μικρο ευρος κινησης και την μεγαλη αντισταση, αλλα δε βγαινουμε στα θρεντς του xbox να λεμε τετοιες βλακειες."

Μεγαλη δουλεια να ειναι καλοβολος ο ανθρωπος..

Οχι δεν ειμαι καθολου καλοβολος και ειμαι πολυ περηφανος γι αυτο. Τιποτα δεν βελτιωθηκε και δεν εξελιχθηκε στο κοσμο τουτο απο "καλοβολους" ανθρωπους, οποτε σε ευχαριστω για την φιλοφρονηση!

Δημοσ.

Οπότε με αυτά και με αυτά, ignore από εμένα και ίσως να τα ξαναπούμε τυχαία κάπου αλλού.

XAxaxaxaxaxxaxaxaxa.

Mε πεθανες, αλα Τριτονα.

Ελα ρε που παρεξηγηθηκες κατευθειαν.

Δε σε ειπα και "καμπουρη".

ΑΓΥΜΝΑΣΤΟ σε ειπα.

Κι οτι κανεις καθιστικη ζωη.

Δημοσ.

Εύκολα καλύτερο του GameCube.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι πολυ ομορφο παιδια αλλα αμα χαλασει θα σας δωσουν ενα απλο μαυρακι της σειρας να ξερετε. Αυτο υπαγορευει η εγγυηση. Το επαθε φιλος με συλλεκτικο metal gear και το επαθα και εγω με κατι πολυ πιο απλο ενα μπλε dual shock που βγηκε off τον πρωτο καιρο που εκανε launch το ps4.

Απο τοτε μπουκοταρισμα σε special editions hardware ps4.

Δημοσ.

Παιδια παίζω games απο Spectrum 48k (ναι ειμαι μεγάλος!!) και θεωρώ οτι το DS4 ειναι πανέμορφο και πολύ εργονομικό. Το καλυτερο της Σονυ ως τωρα....

Όσο για το white pro ειναι όμορφο. Ίσως πολύ όμορφο!!

• Like 1
Δημοσ.

Άρα πρέπει όλοι να λέμε υποχρεωτικά: "wow πόσο τέλεια είναι τα χειριστήρια"? 

Αυτο καταλαβες; Οταν ο αλλος λεει  : "η sony πρέπει να ανασχεδιάσει τελείως τα dualshock. Είναι ο λόγος που δεν είχα ποτέ PS." 

ειναι κατι αντιστοιχο με το : "Η VW πρεπει να ανασχεδιασει τελειως το Golf γιατι δεν με βολευει το τιμονι του". Δηλαδη θα κατσει ολοκληρη εταιρεια να ανασχεδιασει ενα μοντελο με εκατομμυρια πωλησης επειδη καποιος δεν ...βολευεται! Ακουγεται λογικο;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ φίλε μου όταν αγόρασα το πρώτο DS4 το καλοκαίρι του 2016, αμέσως παρατήρησα ότι ο σχεδιασμός του, αναγκάζει το μικρό δαχτυλάκι και τον παράμεσο να έχουν όλη την κύρια πίεση κρατήματος. Μου φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα εργονομίας, αλλά με τον καιρό συνήθισα.

Ένα εξάμηνο μετά, με χρήση περίπου 2 ώρες την ημέρα, έπαθα ωλένειο νευρίτιδα, μπλόκαρε το νεύρο στην περιοχή του αγκώνα και στα 2 χέρια, έχω δώσει εκατοντάδες ευρώ σε γιατρούς φάρμακα και φυσιοθεραπείες, και τώρα προγραμματίζω τις εγχειρήσεις μου.......... Καραμπινάτη περίπτωση RSI.

Κάνε πείραμα και μόνος σου. Κράτα σφιχτά το DS4 και δές πώς ζορίζονται οι σφιγκτήρες μύες στον αγκώνα σου δίπλα από το ωλένειο νεύρο. Με τα F710, XBOX360 χειριστήρια που έχω, το κράτημα δεν ζορίζει σε αυτό το βαθμό αυτούς τους μύες.

Φιλαράκι να σε ρωτήσω κάτι? Όχι τίποτε απλά για να μην το πάθω και εγώ, Όταν πίνεις τσάι και πιάνεις την κούπα το μικρό δάκτυλακι το τεντωνεις? Γιατί αν το τεντωνεις πρέπει να φτιάξουμε αλλιώς της κούπες γιατί είναι αντί εργονομικές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...