sakis maiden Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αγόρασα πρόσφατα το xiaomi redmi note 4 και παρατήρησα πως το κινητό ζεσταίνεται σχετικά γρήγορα συνήθως έχω ανοιχτό το messenger,instagram και youtube δεν έχω παιχνίδια μέσα.Επίσης η μπαταρία κατεβαίνει γρήγορα.Κάπου διάβασα πως θα λύσω αυτό το θέμα αν βάλω το κινέζικο rom.Θα ήθελα να με συμβουλεύσετε τι πρέπει να κάνω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αγόρασα πρόσφατα το xiaomi redmi note 4 και παρατήρησα πως το κινητό ζεσταίνεται σχετικά γρήγορα συνήθως έχω ανοιχτό το messenger,instagram και youtube δεν έχω παιχνίδια μέσα.Επίσης η μπαταρία κατεβαίνει γρήγορα.Κάπου διάβασα πως θα λύσω αυτό το θέμα αν βάλω το κινέζικο rom.Θα ήθελα να με συμβουλεύσετε τι πρέπει να κάνω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Η μπαταρία ζεσταίνεται λόγο ζέστης .Η μπαταρία αν το έχεις πάρει τώρα πρόσφατα θέλει κάνα δυο φορτίσεις για να στρώσει. Επίσης πρέπει να σου έχει έρθει και αναβάθμιση σε V8.2.10.0.MCFMIDL (MIUI8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα