Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα verbatim secure pro 8gb, το οποιο εχει προστασια με κωδικο. Χωρις τον κωδικο, δεν ενεργοποιειται το μεγαλο διαμερισμα. Ολα καλα μεχρι εδω. Βαζω τον κωδικο και ολα οκ. Ελα ομως που εγω δεν θελω να γινεται καυι τετοιο καθε φορα που βαζω το φλασακι συο pc.

Το διαμερισμα με το προγραμμα ειναι σε μορφη udf. Μπορω να το διαγραψω; να το κανω δηλαδη σαν ενα απλο φλασακι με ενα διαμερισμα και χωρις κωδικους; η θα γινει πατατα και θα το κλαιω μετα;

Δημοσ.

Αν είναι u3 δεν μπορείς να διαγράψεις το προστατευμένο partition με κανέναν τρόπο.

Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις την προστασία ή να αφαιρέσεις τον κωδικό;

Στο link είναι κάποιος με το ίδιο πρόβλημα και είπε ότι φόρμαρε το partition με το vsafe.

Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα. Δεν μπορω να το απενεργοποιησω. Αναγκαζομαι καθε φορα να βαζω τον κωδικο για να μου ενεργοποιησει το partition. Θα δοκιμασω αυτο που εβαλες

Δημοσ.

Δεν το καταφερα. Αστο να παει στα κομματια. Δεν με πολυαπασχολει. Αρκει ομως να το παιζει σε αυτοκινητο! Να αναγνωριζει τα τραγουδια!

Δημοσ.

Στην αρχή είπες ότι για να εμφανιστεί το κεντρικό Partition θα πρέπει να βάλεις κωδικό.

Στο αμάξι πως θα το βάλεις τον κωδικό;

Δημοσ.

Προσεξε ομως τωραααα τι δοκιμασα και συγνωμη που δεν το ανεφερα...Απο απορια, μπηκα με live linux και το ειχε ηδη ανοιχτο! Μπορουσα να μπω! Αρα, λες να παιξει? Να εχουμε δηλαδη αυτο το προβλημα μονο σε windows

Δημοσ.

Αν δουλεύει μόνο σε windows τότε να την βράσω την ασφάλεια του!

Πάντως ότι και να λέμε είναι λόγια του αέρα. Βάλε μερικά τραγούδια και βάλτο στο αμάξι να δεις αν θα παίξει.

• Like 1
Δημοσ.

Χχαχαχ ναι μπηκα σε live και μπορουσα να μπω κανονικα στο partition. Παντως, ΑΝ δεν παιξει, πραγματικα απαραδεκτο και τσαμπα το αγορασα. Δεν το περιμενα να παθω τετοια πατατα.

Δημοσ.

HDD Low Level Format και κανε delete ολα τα partitions πριν το format. Ετσι ξεκλειδωσα και εγω ενα και τωρα δεν ζηταει κωδικο

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου κανω αγαλμα αν πετυχει. Κατεβαζω το LLF και ενημερωνω

Λοιπον. Δυστυχως το LLF μου βγαζει να κανω format μονο το ενα διαμερισμα. Δεν μου εμφανιζει το αλλο. Που το αλλο ειναι 8mb και ειναι σε μορφη udf. Που ειναι με τον κωδικο δηλαδη.

Cb526Qq.png

KTIBAuS.png

Δημοσ.

Το udf που αναφέρεις είναι ένα προστατευμένο partition που ΔΕΝ μπορείς να διαγράψεις και φορτώνεται σαν εικονικό cdrom.

Δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις κάτι γι' αυτό.

Δοκίμασες να πας να αλλάξεις το password από το setup του αλλά να αφήσεις κενό το νέο password; Συνήθως αυτό σημαίνει no password.

Δημοσ.

Οντως δεν μπορω να το σβησω το ριμαδι. Εψαξα για λυσεις αλλα δεν...κατσε να δοκιμασω αυτο που λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...