Tribal21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλημέρα παιδιά! Εδώ και καμιά βδομάδα έχω ένα προβληματάκι όταν βάζω να παίξω κανα παιχνίδι. Στο battlefield 4 που παίζω κυρίως έχει αρχίσει ανα διαστήματα να κολλάει η εικόνα για κάποια δευτερόλεπτα. Μετά από λίγο ξεκολλάει και το ξανακάνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Στο far cry 4 κάνει κάποια πολύ μικρά κοψιμματάκια αλλά το χειρότερο είναι οτι εκεί είναι λες και παίζω παιχνίδι 30ετίας!! Τα γραφικά και τα χρώματα είναι χάλια. Αντίθετα στο βφ4 είναι κανονικά τα γραφικά αλλά κάνει μεγάλα κωλύματα. Δοκίμασα και σε ένα άλλο παιχνίδι που έχω (wrc3) και εκεί όλα δείχνουν κομπλέ!!! Ούτε κωλύματα πρόσεξα,ούτε αλλοιωμένα γραφικά. Το σύστημα είναι αυτό που γράφω στην υπογραφή μου και η κάρτα είναι 1,5 χρονών περίπου. Έχει ακόμα εγγύηση δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν έχω ακόμα την απόδειξη(λογικά θα την έχω). Επειδή σχεδόν ταυτόχρονα άρχισε να μου κάνει κόλπα και το ποντίκι αλλά και κάποια usb stikakia που έβαλα επάνω φοβήθηκα μήπως ήταν θέμα μητρικής ή windows. Τελικά έφταιγε το ποντίκι(το άλλαξα) και στο usb stik δεν ξανα έκανε κάτι. Καλού κακού έκανα και ένα σκαν για ιούς,πέρασα και τα updates των windows. Επίσης πέρασα και καινούριους drivers στην κάρτα αλλά το πρόβλημα στα παιχνίδια παραμένει. Είχα τους 16.κάτι και έβαλα τους 17.4.4 Λέτε να είναι gpu και να την πάω πίσω με την εγγύηση της ή μήπως είναι καμιά μητρική ή κάτι άλλο?? Please help!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Tribal21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Κανείς ρε παιδιά μια βοήθεια? ps. Έκανα test με το passmark και με το furmark και δεν κόλλησε πουθενά! Άνοιξα το pc,το καθάρισα αλλά πάλι κάνει τα ίδια!
HALF EVIL Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μόνο στα δύο παιχνίδια που αναφέρεις σου βγάζει προβλήματα; Τα setting των παιχνιδιών πως τα έχεις; Γιατί την κάρτα σου δεν θα την έλεγες και τέρας. Κοίταξες θερμοκρασίες της κάρτας;
Tribal21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι,3 παιχνίδια έχω.Στο 1(bf4) κάνει ανα τακτά χρονικά διαστήματα κολλήματα,στο 2(fc4) κάνει πολύ πιο μικρά κολλήματα αλλά έχει λίγο αλλοιωμένα γραφικά και στο 3(wrc3) δεν πρόσεξα κάτι,νομίζω παίζει κανονικά. Οι θερμοκρασίες και τις κάρτας και το cpu είναι οκ. Στο bf4 ο cpu δεν ξεπερνά τους 55 και στην gpu 72. Τα setting είναι medium προς high. 1,5 χρόνο που έχω την κάρτα εκεί τα έχω και έπαιζα απροβλημάτιστα.
Sakiz105 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Αν μπορεις ενα clean install των windows (ωστόσο,δεν παίζει να είναι αυτό απλά δεν ξέρεις) και επανεγκατάσταση των παιχνιδιών. Πρακτικα παίζεις δυο παιχνίδια που ζορίζουν πολύ την μνήμη της κάρτας και λόγο θερμοκρασίας (44 εδώ σήμερα πχ) να πετάει artifacts.Γιατι αν ειναι 72 ο πυρηνας η μνημη ειναι 100+.Δοκιμασε και κάποιο άλλο παιχνίδι με πολύ χρηση vram (κανα assassins creed νεότερα η παρόμοιο και πες μας) 1
Tribal21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Φίλε Sakiz105 καλησπέρα. Θα ήθελα να αποφύγω το φορματ μιας κ έχω πολλά προγράμματα για δουλειά κτλπ με πολλά plugins κλπ που θα μου πάρει μέρες να τα ξανα περάσω και να τα σετάρω όπως θέλω. Οπότε το φορματ το έχω σαν τελευταία λύση,μιας κ εσύ λες πως μάλλον δεν φταίει αυτό. Δυστυχώς δεν έχω άλλο παιχνίδι να δοκιμάσω. Και στο wrc3 όμως τόσο πάει η θερμοκρασία,εκεί γιατί δεν κάνει τίποτα??
HALF EVIL Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 72 βαθμοί η κάρτα πολλοί δεν είναι; Η ψύξη της κάρτας είναι οκ; Πάντως κάθε παιχνίδι έχει τα κουσούρια του. Πριν κάνεις οτιδήποτε δεν δοκιμάζεις και κάτι άλλο βαρύ να δεις πως θα πάει; Και επαναλαμβάνω η ψύκτρα της κάρτας; Μήπως η θερμοαγώγιμη πάστα έχει ξεραθεί;
Tribal21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Sto furmark έφτασε μέχρι 74 η κάρτα αλλά δεν κόλλησε! Η ψύκτρα είναι οκ! Τώρα έβαλα να κάνει ένα repair στο bf4. Mια δοκιμή που έκανα τώρα στο wrc3 δεν κόλλησε και στο bf4 έκανε μόνο ένα κόλλημα. Δεν ξέρω τι να πω...
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 εαν σου είναι δυνατό,τράβα ενα βίντεο του κολλήματος που γίνεται. στο BF4 παλαιότερα είχα lag spikes και λύθηκε με ξε-παρκάρισμα των cores,ιδιαίτερα σε Windows 7. στα 10άρια δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει BF4. 1
Tribal21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλημέρα φίλε,συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά έλειπα εκτός Αθήνας. Τελικά μάλλον θέμα ίντερνετ είναι γιατί στο campaign δεν έχω κανένα θέμα!! Επίσης τώρα όταν κάνει τα κολλήματα(τα οποία πρόσεξα ότι είναι αρκετά μικρότερα και σπανιότερα,δηλαδή μπορείς να παίξεις) βγάζει δεξιά και τα αντίστοιχα icons. Βίντεο δεν μπόρεσα να βγάλω αλλά τα icons που ανάβουν είναι όλα του server/internet και όταν κολλάει είναι για 3-4" και μετά συνεχίζει κανονικά! Τα lag spikes και το ξε-παρκάρισμα των cores τι είναι? Το ίδιο θέμα είχα και με τα 7αρια windows αλλά κ τώρα που πέρασα τα 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα