Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Εχω ψαξει τα παντα σχεδον απο φορουμ ομως δεν μπορεσα να βρω απαντηση να με καλυπτει και μπερδευομαι

Εχω την ku6400 μαζι με το ps4 pro και θελω καποια tips.

1)οταν το εχω στο game mode πεφτουν πολυ τα γραφικα και φαινονται πολυ ξεπλυμενα να το πω ετσι(δοκιμασμενο μονο σε gta v και οχι σε κανα horizon για να συκρινω πως φαινετε με 2017 "γραμμενο" 4k)

2) υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα με η χωρις το game mode που θα επηρεαζει οπτικα; Λογω οτι η συγκεκριμενη tv εχει πολυ καλο input lag η παιζει ρολο το game και ποσο απαιτητικο θα ειναι στα fps

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο καθε απαντηση θα βοηθουσε ευχαριστω

Δημοσ.

Καταρχας,οταν την γυρνας στο game mode,αλλαζεις της ρυθμησεις της τηλεορασης?!

Το game mode ειναι ξεχωριστο προφιλ που πρεπει να το φερεις παλι στα μετρα σου.

Εγω εχω την KU6000 αλλα ειτε το εχω στο game mode ειτε στο κανονικο,δεν βλεπω καμια διαφορα.

Εχω xbox one s.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας,οταν την γυρνας στο game mode,αλλαζεις της ρυθμησεις της τηλεορασης?!

Το game mode ειναι ξεχωριστο προφιλ που πρεπει να το φερεις παλι στα μετρα σου.

Εγω εχω την KU6000 αλλα ειτε το εχω στο game mode ειτε στο κανονικο,δεν βλεπω καμια διαφορα.

Εχω xbox one s.

Φίλε η δική σου η ku6000 πάνελ φοράει pls η va ?? pls= ips http://www.displayspecifications.com/en/model/c4db47b από περιέργεια ρωτώ γιατί έχω πείσει έναν φίλο να αγοράσει ku 6000 και έπεσε σε pls πάνελ και τώρα με βρίζει  ξέρεις με σκατά μαύρο και χαλιά αντίθεση  

Δημοσ.

Φίλε η δική σου η ku6000 πάνελ φοράει pls η va ?? pls= ips http://www.displayspecifications.com/en/model/c4db47b από περιέργεια ρωτώ γιατί έχω πείσει έναν φίλο να αγοράσει ku 6000 και έπεσε σε pls πάνελ και τώρα με βρίζει  ξέρεις με σκατά μαύρο και χαλιά αντίθεση  

Οχι ειναι va η δικια μου,ειναι το 2016 και την πήρα από τον κωτσοβολο.

Ειναι 50αρα η δικια μου,οχι 55αρα.

Αυτο το εχω ακουσει και εγω για τα 55ρια μοντελα,αλλα συνηθως οτι ερχοταν απο την επίσημη αντιπροσωπεια ειχαν va πανελακια.  

http://www.displayspecifications.com/en/model/c14247c

Δημοσ.

Αλλαζω μερικες ρυθμισεις οπως backlight και sharpness τιποτα αλλο απλα πεφτει λιγο η ποιοτητα των γραφικων στο game mode δοκιμασμενο σε gta v παιχνιδι του 13 κ upscaled 4κ να τα λεμε κ αυτα τωρα σε κανα πχ horizon να ειναι τελειως διαφορετικο

Δημοσ.

Αλλαζω μερικες ρυθμισεις οπως backlight και sharpness τιποτα αλλο απλα πεφτει λιγο η ποιοτητα των γραφικων στο game mode δοκιμασμενο σε gta v παιχνιδι του 13 κ upscaled 4κ να τα λεμε κ αυτα τωρα σε κανα πχ horizon να ειναι τελειως διαφορετικο

Καραρχας κανενα παιχνιδι,ειτε απο ps4 pro ή απο xbox one s δεν εχουν κανει upscale απο της εταιριες για 4Κ,σαν εικονα που στο κανει η τηλεοραση ναι,το παιχνιδι παιζει στα 1080p.

Δοκιμασε να παιξεις χωρις  game mode,εγω ετσι παιζω και ειμαι μια χαρα.

Το game mode εκανε διαφορα σε παλιοτερα μοντελα της samsung οπως π.χ την j5100 που ειχα,εκει εβλεπα διαφορες με και χωρις game mode.

• Like 1
Δημοσ.

σου ειχα απαντησει και την προηγoυμενη φορα που εκανες την ιδια ερωτηση:

Φιλε μου κι εγω την 6400 εχω σε 55" και δε βλεπω τετοια πτωση στα γραφικα που λες. Παιξε λιγο και με τις ρυθμισεις εικονας. Παντως υπαρχει αρκετη διαφορα στην κινηση σε game mode και χωρις. Εγω στο ps4 εχω μονιμα game mode

Δημοσ.

Καραρχας κανενα παιχνιδι,ειτε απο ps4 pro ή απο xbox one s δεν εχουν κανει upscale απο της εταιριες για 4Κ,σαν εικονα που στο κανει η τηλεοραση ναι,το παιχνιδι παιζει στα 1080p.

Δοκιμασε να παιξεις χωρις  game mode,εγω ετσι παιζω και ειμαι μια χαρα.

Το game mode εκανε διαφορα σε παλιοτερα μοντελα της samsung οπως π.χ την j5100 που ειχα,εκει εβλεπα διαφορες με και χωρις game mode.

Μηπως μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις σου χωρις το game mode ενεργοποιημενο ευχαριστω

Δημοσ.

Μηπως μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις σου χωρις το game mode ενεργοποιημενο ευχαριστω

Όταν γυρίσω το βράδυ στο σπίτι θα σου αναρτήσω φωτογραφίες εδώ :)

Δημοσ.

Όταν γυρίσω το βράδυ στο σπίτι θα σου αναρτήσω φωτογραφίες εδώ :)

εγινε φιλε μου ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...