anax111 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Επειδή τυγχάνει να ψάχνω ένα τέτοιο αυτές τις μέρες και μου άρεσε το Xiaomi, το έχεις δοκιμάσει το Bluedio i6; Γιατί το βρίσκω εδώ διαθέσιμο. https://www.banggood.com/Bluedio-I6-Bluetooth-4_1-Wireless-Earphone-With-Caller-ID-Display-p-967748.html Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω συνδεδεμένα ταυτόχρονα κινητό και υπολογιστή ώστε να ακούω μουσική και αν χτυπάει το τηλέφωνο να μη χρειάζεται να αλλάζω ακουστικά. Η αποσύνδεση-επανασύνδεση δουλεύει καλά; π.χ. αν απομακρυνθώ από το λάπτοπ και επιστρέψω επανασυνδέεται αυτόματα; Το έχω δοκιμάσει το i6 και έμεινα ικανοποιημένος. Για τα λεφτά του είναι εξαιρετικό και δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε αυτή την τιμή. Για κάποιο λόγο η Bluedio σταμάτησε να βγάζει Bluetooth headphone receiver με οθόνη όπως τα i6, μάλλον πρέπει να έπαιξε τίποτα με πατέντες και δικαιώματα. Τώρα δεν το έχω γιατί το πούλησα πακέτο με ένα Xiaomi. Μπορεί να αντιστοιχηθεί με 2 συσκευές αλλά ποτέ δεν το δοκίμασα ταυτόχρονα. Ο ήχος που θα βγάλει με τα ακουστικά που θα έχει μαζί του είναι τελείως τενεκεδένιος αλλά μην απογοητευτείς. Σύνδεσε στον receiver καλύτερα ακουστικά και ο ήχος θα είναι εξαιρετικός. Εγώ του είχα βάλει κάτι Sony που είχα και έπαιζε τέλεια. Ψάξε να δεις κανένα review στο youtube γιατί όταν πρωτοκυκλοφόρησε το i6 έγινε χαμός, δεν είχε ξανακυκλοφορήσει κάτι τόσο φτηνό και τόσο καλό στο είδος. Το στοκ των καταστημάτων έφυγε μέσα σε μέρες και μετά δυσκολευόσουν πολύ να τα βρεις διαθέσιμα ειδικά το μαύρο. Κάποιος θα τα έχει τεστάρει φαντάζομαι. 1
Mpiftekis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Καλό το gadget αλλά μήπως είναι μόνο receiver όπως λέει και τ'όνομα του; Υποστηρίζει και μικρόφωνο; Γιατί, αν δεν, τι να το κάνεις; Αν είναι μόνο να ακούω, υπάρχουν κι άλλα τέτοια σε παρόμοια τιμή.
ideal09 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Παντως, ενα απ τα καλυτερα Bluetooth που κανει receive αλλα και send ειναι το Samsung level link RG920.Το ειχα σταμπαρει οταν πηγε 35 € αλλα το mw600 δεν ελεγε να χαλασει γι αυτο και δεν το πηρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα