Προς το περιεχόμενο

Τεράστια Καθυστέρηση έκδοσης διπλώματος (Νομός Αττικής)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια να ρωτησω κατι...Εχω δωσει και εγω για διπλωμα μηχανης A2 επιτυχως, απο Τελη Απριλιου..και τιποτα ακομα..Πριζω συνεχεια αυτον στην σχολη οδηγων και μου λεει συνεχως οτι εδω στην Πατρα τα εχουν κανει μανταρα και αργουν πολυ πλεον την εκδοση των διπλωματων..

Το αλλο το καλυτερο ειναι το εξης ομως..Εγω ειχα το παλιο διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου B κατηγοριας..και οταν τους πληρωσα μου ξεκαθαρισαν πως οταν με το καλο τελειωσω με τις εξετασεις του μηχανακιου θα μου εκδοθει το καινουριο διπλωμα σε στυλ πιστωτικης οπου θα αναφερονται και τα 2 διπλωματα..καθως και οτι δεν θα πληρωσω καποιο επιπλεον παραβολο εκδοσης διοτι εχω ηδη το παλιο και πως ολα ειναι μεσα στο συνολικο ποσο..

Ελα μου ομως που τον βρηκα στο τηλ σημερα το πρωι και μου λεει χρειαζεται ενα 30 αρι ακομα παραβολο ενω το ειχαμε ξεκαθαρισει οπως ειπα παραπανω..Φυσικα του λεω δεν υπαρχει περιπτωση διοτι αλλα ειπαμε και αλλα μου λες τωρα, και μου λεει ασε με να το κοιταξω τοτε να δω τι μπορω να κανω..

Τι εννοει ο μαγκας? Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?

Το 30άρι φαντάζομαι πως αφορά το παράβολο εκτύπωσης, το οποίο πληρώνεται κάθε φορά που εκτυπώνεται άδεια οδήγησης. Εφόσον η αμοιβή που συμφωνήσατε ήταν για όλα κακώς σου ζητάει το 30άρι, δεν πρέπει να το δώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το 30άρι φαντάζομαι πως αφορά το παράβολο εκτύπωσης, το οποίο πληρώνεται κάθε φορά που εκτυπώνεται άδεια οδήγησης. Εφόσον η αμοιβή που συμφωνήσατε ήταν για όλα κακώς σου ζητάει το 30άρι, δεν πρέπει να το δώσεις.

Ακριβως αυτο..Μολις του ειπα πως αυτα συμφωνησαμε τα μασαγε κανονικοτατα και μου ειπε σαν μαλωμενο παιδι, κατι μπορω να κανω και θα δουμε..Αν ειναι δυνατον..Ετσι τρωνε τα 30 ρια??Αμ δε..

Κατι αλλο ομως για εγκυπλοπεδικες γνωσεις..Εφοσον ομως ειχα το παλιο διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου, δεν μου γινεται απλα ανανεωση καρτελας και παίρνω το νεο που θα περιεχει και της μηχανης? Χωρις να πληρωνω παραβολο εκτυπωσης του νεου? Απλα θα παω να παραδωσω το παλιο ωστε να περαστει στο συστημα..

Ετσι δεν γινεται η διαδικασια?

Θα σου εκδηλώσουν καινούριο δίπλωμα που θα έχει και τις 2 Κατηγορίες. Οπότε λογικά το παράβολο συνεχίζει και υπάρχει. Απλά στην δική σου περίπτωση είναι σημαντικό ότι είχες προσυμφωνησει το τελικό κόστος με την σχολή.

Θα σου εκδηλώσουν καινούριο δίπλωμα που θα έχει και τις 2 Κατηγορίες. Οπότε λογικά το παράβολο συνεχίζει και υπάρχει. Απλά στην δική σου περίπτωση είναι σημαντικό ότι είχες προσυμφωνησει το τελικό κόστος με την σχολή.

Ο ιδιος μου ειχε πει πριν ακομα ξεκινησω πως αφου εχεις το παλιο διπλωμα δεν πληρωνεις κατι επιπλεον για το νεο διπλωμα..Μονο αν πηγαινα πχ. μονος και το ανανεωνα για να παρω την νεα εκδοση που θα μου επετρεπε ας πουμε να ταξιδεψω και εξωτερικο..κλπ..Ηταν πολυ ξεκαθαρος..

καθε φορα που τυπωνεται διπλωμα για οποιοδηποτε λογο πληρωνεις για την εκδωση του. Ο αλλος σου ειπε οτι να ναι ή δεν καταλαβες καλα εσυ ή μπορει ο αλλος να θεωρουσε δεδομενο το παραβολο και οταν σου ειπε δε πληρωνεις τιποτα να θεωρησε οτι θα το ξερεις

Ακριβως αυτο..Μολις του ειπα πως αυτα συμφωνησαμε τα μασαγε κανονικοτατα και μου ειπε σαν μαλωμενο παιδι, κατι μπορω να κανω και θα δουμε..Αν ειναι δυνατον..Ετσι τρωνε τα 30 ρια??Αμ δε..

Κατι αλλο ομως για εγκυπλοπεδικες γνωσεις..Εφοσον ομως ειχα το παλιο διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου, δεν μου γινεται απλα ανανεωση καρτελας και παίρνω το νεο που θα περιεχει και της μηχανης? Χωρις να πληρωνω παραβολο εκτυπωσης του νεου? Απλα θα παω να παραδωσω το παλιο ωστε να περαστει στο συστημα..

Ετσι δεν γινεται η διαδικασια?

Είχα γράψει "πληρώνεται κάθε φορά που εκτυπώνεται άδεια οδήγησης", μάλλον δεν ήταν αρκετά σαφές. Επαναδιατυπώνω:

Πληρώνεται κάθε φορά που εκτυπώνεται άσχετα αν εκτυπώνεται επειδή ανανεώθηκε, επειδή προστέθηκε κιάλλη κατηγορία, επειδή χάθηκε/κλάπηκε ή δξ τι άλλο.

Μαλιστα..ευχαριστω για τις απαντησεις σας..

Afentiko να πω κατι ομως..Πως δεν θεωρειται τιποτα δεδομενο σε τετοιου ειδους συναλλαγες..Οταν πληρωνεις ενα ποσο και σου λεει ο αλλος ολα εμπεριεχονται εδω και δεν εχουμε καμια αλλη εκκρεμότητα τελειωνει εκει το θεμα..Δεν ειναι δυνατον μισο χρονο αφου ξεκινησαμε τα μαθηματα να μου λεει α ειναι και ενα 30 αρι ακομα..Ετσι ευκολα ξεχναει ενας πιστοποιημενος καθηγητης οδηγησης να αναφερει κατι τετοιο τοσο καιρο? Ή μηπως σου λεει να βγαλω ενα ευκολο 30 ακι ? Το οτι το αναφερει τωρα δεν ειναι πλανη ή εξαπατηση ωστε να μου φαινοταν χαμηλοτερη τιμη και να <<κλεισω >> τα μαθηματα σε αυτον?

Για βλακες ψαχνουν δηλ?? 

κατα 99% "ξεχασε" να στο πει και το θυμηθηκε οταν ηρθε η στιγμη να παει στο υπουργειο για το διπλωμα σου και του ειπαν 30 ευρω παρακαλω. Λαθος του οκ, αλλα δε πηγε να στα φαει παντως, λεφτα που θα εδινες ετσι κ αλλιως οπου και να πηγαινες

κατα 99% "ξεχασε" να στο πει και το θυμηθηκε οταν ηρθε η στιγμη να παει στο υπουργειο για το διπλωμα σου και του ειπαν 30 ευρω παρακαλω. Λαθος του οκ, αλλα δε πηγε να στα φαει παντως, λεφτα που θα εδινες ετσι κ αλλιως οπου και να πηγαινες

Δεν νομιζω..οταν ας πουμε Ολες οι σχολες που ρωτησα και Τοτε και πριν λιγο που ημουν εξω..Οταν λοιπον μου λενε ακριβως τα ιδια χρηματα για το πακετο που ζητουσα ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ...Ξεκαθαρα και ωραια...Οπως μου ειπε και αυτος Τοτε ε δνε μπορει να το <<ξεχασε>> Απλα σου λεει καλο παιδι ο Πανος ας δουμε μην του φαμε κανα 30 αρακι..

Πριν λιγο τον ειδα απο κοντα και τα μασαγε κανονικοτατα..Διοτι Δεν μου το ανεφερε η γραμματεας του οταν κλεισαμε την συμφωνια..Δεν μου το ανεφερε οταν πληρωσα και πηρα την αποδειξη λεγοντας μου πως ειμαστε κομπλε..Και οταν με το καλο τελειωσα με τις εξετασεις και τον χαιρετησα και τον ευχαριστησα του λεω Ειμαστε μια χαρα ετσι δεν εχουμε κατι αλλο? Ναι μου λεει απλα περιμενεις τηλεφωνο να ερθεις να παρεις το διπλωμα σου..Τελεια και παυλα..

Μετα απο αυτα τα εχασε και μου λεει οκ ρε Πανο θα το σπρωξω απο Δευτερα απλα θα κανει 15 μερες να βγει..Τωρα τι ειναι αυτες οι 15 μερες??

Ναι οκ για την καθυστερηση στην Πατρα..αλλα το 30 αρι που μου ζηταει τωρα?? Τωρα το θυμηθηκε μετα απο τοσο καιρο? Αν ειναι δυνατον..Τι μπορω να κανω με την περιπτωση αυτη?

Εσύ οδηγείς όσο δεν έχει το δίπλωμα στα χέρια σου;

Εσύ οδηγείς όσο δεν έχει το δίπλωμα στα χέρια σου;

Οχι..προς το παρον δεν εχω μηχανη αλλα δεν ρισκαρω ουτε φιλου μου να παρω αφου δεν εχω το διπλωμα στα χερια μου..

Το ασχημο ειναι γιατι μου αναφερει - ζηταει το παραβολο των 30 ευρω τωρα?? Ενω ηταν ολα στην τιμη την οποια συμφωνησαμε??  Ξεκαθαρη εξαπατηση..

Και αλλη μια ερωτηση βρε παιδια..Τα χρηματα του παραβολου εκτυπωσης του διπλωματος ποτε δίνονται απο τον δασκαλο οδηγησης στο υποργειο? Εχω τελειωσει με σηματα - οδηγηση απο μεσα Απριλιου..Κανονικα τα παραβολα δεν δινονται εκεινο το διαστημα που δινονται και οι εξετασεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι..προς το παρον δεν εχω μηχανη αλλα δεν ρισκαρω ουτε φιλου μου να παρω αφου δεν εχω το διπλωμα στα χερια μου..

Το ασχημο ειναι γιατι μου αναφερει - ζηταει το παραβολο των 30 ευρω τωρα?? Ενω ηταν ολα στην τιμη την οποια συμφωνησαμε?? Ξεκαθαρη εξαπατηση..

Και αλλη μια ερωτηση βρε παιδια..Τα χρηματα του παραβολου εκτυπωσης του διπλωματος ποτε δίνονται απο τον δασκαλο οδηγησης στο υποργειο? Εχω τελειωσει με σηματα - οδηγηση απο μεσα Απριλιου..Κανονικα τα παραβολα δεν δινονται εκεινο το διαστημα που δινονται και οι εξετασεις?

θα πας και θα τον πεις αυτα συμφωνησαμε,δεν εχω να στα δωσω

για μαλακες ψαχνει,οτι ειπατε στην αρχη

Που ξες ότι δεν θα σε πάρει και έναν χρόνο μετά να σου ζητάει λεφτά,τάχα για καμιά ανανέωση χαχα

Επεξ/σία από kostas.mouts4
  • Like 1

θα πας και θα τον πεις αυτα συμφωνησαμε,δεν εχω να στα δωσω

για μαλακες ψαχνει,οτι ειπατε στην αρχη

Που ξες ότι δεν θα σε πάρει και έναν χρόνο μετά να σου ζητάει λεφτά,τάχα για καμιά ανανέωση χαχα

Αστα να πανε ρε φιλε..Δεν φτανει που σαν τιμη ηταν και κανα 20 ρικο πιο ακριβος απο 2-3 αλλες σχολες που ρωτησα και τοτε και τωρα, οπου συμπεριελαμβαναν τα παντα μεσα στο πακετο..αυτος θελει και ενα 30 ρακι ακομα ?? Εχε χαρη που ηταν διπλα στο σπιτι μου και ειπα χαλαλι...Αλλα αυτα ειναι απαραδεκτες συμπεριφορες ασχετως χρηματων..

Σημερα δεν μου σηκωνε τηλεφωνα ομως..Φοβαμαι μην μου κανει καμια βλακεια με το διπλωμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...