Postmort3m Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Έχεις κανένα νεότερο για το δίπλωμα σου φίλε; Οχι ακόμα περιμένω.. Δηλαδή από την στιγμή που περάσαμε τι θα κάνουμε απλά περιμένουμε μέχρι να βγει το δίπλωμα η μπορούμε να οδηγήσουμε Μεγάλη μαλακια αυτό και εγώ τα ίδια περναω βέβαια εβδομάδα δεν πέρασε από τότε που πέρασα Είχα ακούσει και για ένα χαρτί σαν πιστοποιητικό εμένα δεν μου έδωσε κατι ο δάσκαλος,σε εσάς; Δεν σε καλύπτει η ασφάλεια αν δεν έχεις το δίπλωμα..και το χαρτί αυτό να έχεις. Οπότε αν γίνει στραβή είναι σαν να είσαι ανασφάλιστος τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 By the way ξέρει κανένας αν κλείνει το υπουργείο μεταφορών το καλοκαίρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ναι τον Αύγουστο κλείνουν, όσοι δεν τον πήρατε μέχρι τώρα μάλλον θα πάτε για Σεπτέμβριο. Εκτός αν έχει εκδοθεί και περιμένετε να σας έρθει μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ναι τον Αύγουστο κλείνουν, όσοι δεν τον πήρατε μέχρι τώρα μάλλον θα πάτε για Σεπτέμβριο. Εκτός αν έχει εκδοθεί και περιμένετε να σας έρθει μόνο. Εφόσον είναι κλειστή η υπηρεσία δεν θα μπορέσει να το παραλάβει και να το παραδώσει μέσα στον Αύγουστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εφόσον είναι κλειστή η υπηρεσία δεν θα μπορέσει να το παραλάβει και να το παραδώσει μέσα στον Αύγουστο Υποθέτω έτσι είναι, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Γενικά Αύγουστο+Χριστούγεννα δεν κουνιέται φύλλο στο υπουργείο (ακόμα και τις μέρες που είναι τυπικά ανοιχτό), περίμενα 3 μήνες πρόπερσυ (από αρχές Δεκ. πήρα τέλη Μαρτίου το δίπλωμα λόγω του συνδυασμού backlog των εορτών + κάποιων "απεργιών" ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μου φαίνεται περίεργο πάντως ΟΛΟΚΛΗΡΟ το υπουργείο να κλείνει 1 ολόκληρο μήνα και να μην δουλεύει τίποτα. Τι σκατα όλοι μαζί πάνε διακοπές;; και τον ίδιο μήνα;; Εκτος και αν ειναι ράδιο αρβυλα.Όχι ότι όταν 'δουλευουν' ειναι καλύτερα αλλα έτσι να χαμέ να λέγαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ο λόγος είναι πολύ απλός, Όταν ο περισσότερος κόσμος πάει διακοπές τον Αύγουστο και δεν χρησιμοποιεί τις δημόσιες υπηρεσίες τότε είναι η καλύτερη περίοδος να πάνε και διακοπές οι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Δεν γίνεται να υπολειτουργούν τα υπουργεία μέσα στο καλοκαίρι ώστε να πάνε σπαστά οι Δημόσιοι υπάλληλοι διακοπές και να ταλαιπωρούνται όλοι αυτοί που δουλεύουν κανονικά μέσα στο καλοκαίρι και έχουν πάρε δώσε με το κράτος. Το ίδιο ισχύει σε όλα τα υπουργεία τον Αύγουστο, απλά υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις για τα πιο σημαντικά υπουργεία που δεν γίνεται να κλείνουν εντελώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Να ενημερώσω οτι παρέλαβα εγω,έδωσα τέλη Μαΐου! στο λινκ του υπουργείου που έδωσε ενας φίλος πριν καποια μηνύματα δεν φαίνεται καν η αίτηση οποτε δεν ξερω κατα ποσο λειτουργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 πρίν 2 ημέρες φίλη μου ,εκανε αντικατάσταση διπλώματος οδήγησης (λόγω φθοράς), κατέθεσε δηλ. τά απαραίτητα χαρτιά + φωτό + παράβολο κλπ , κ τής ειπαν παραλαβή νέου διπλώματος σέ 15 εργάσιμες ημέρες ... (πήγε στην διεύθυνση μεταφορών στόν αγιο δημήτριο αττικής - νότιος τομέας ) γιά ελλάδα ... κ γιά 15 εργάσιμες ημέρες λογικό κ φυσιολογικό ακούγεται ..... ( τής εδωσαν ενα εντυπο μέ φωτογραφία της επάνω μέ σφραγίδες κλπ σέ περίπτωση πού τήν σταματήσουν γιά ελεγχο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Να ενημερώσω οτι παρέλαβα εγω,έδωσα τέλη Μαΐου! στο λινκ του υπουργείου που έδωσε ενας φίλος πριν καποια μηνύματα δεν φαίνεται καν η αίτηση οποτε δεν ξερω κατα ποσο λειτουργεί Σε ποιο τομέα ανήκεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Παιδια να ρωτησω κατι...Εχω δωσει και εγω για διπλωμα μηχανης A2 επιτυχως, απο Τελη Απριλιου..και τιποτα ακομα..Πριζω συνεχεια αυτον στην σχολη οδηγων και μου λεει συνεχως οτι εδω στην Πατρα τα εχουν κανει μανταρα και αργουν πολυ πλεον την εκδοση των διπλωματων.. Το αλλο το καλυτερο ειναι το εξης ομως..Εγω ειχα το παλιο διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου B κατηγοριας..και οταν τους πληρωσα μου ξεκαθαρισαν πως οταν με το καλο τελειωσω με τις εξετασεις του μηχανακιου θα μου εκδοθει το καινουριο διπλωμα σε στυλ πιστωτικης οπου θα αναφερονται και τα 2 διπλωματα..καθως και οτι δεν θα πληρωσω καποιο επιπλεον παραβολο εκδοσης διοτι εχω ηδη το παλιο και πως ολα ειναι μεσα στο συνολικο ποσο.. Ελα μου ομως που τον βρηκα στο τηλ σημερα το πρωι και μου λεει χρειαζεται ενα 30 αρι ακομα παραβολο ενω το ειχαμε ξεκαθαρισει οπως ειπα παραπανω..Φυσικα του λεω δεν υπαρχει περιπτωση διοτι αλλα ειπαμε και αλλα μου λες τωρα, και μου λεει ασε με να το κοιταξω τοτε να δω τι μπορω να κανω.. Τι εννοει ο μαγκας? Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καταρχάς η έκδοση διπλώματος στην Πάτρα είναι δραματική περίπτωση. Ξέρω παιδί που του έκανε 6 μήνες να του έρθει το δίπλωμα, αν θυμάμαι καλά αυτό γίνεται επειδή στην Πάτρα υπάρχουν λίγοι Δημόσιοι υπάλληλοι για την έκδοση διπλωμάτων και η ζήτηση τεράστια. Κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καταρχάς η έκδοση διπλώματος στην Πάτρα είναι δραματική περίπτωση. Ξέρω παιδί που του έκανε 6 μήνες να του έρθει το δίπλωμα, αν θυμάμαι καλά αυτό γίνεται επειδή στην Πάτρα υπάρχουν λίγοι Δημόσιοι υπάλληλοι για την έκδοση διπλωμάτων και η ζήτηση τεράστια. Κάτι τέτοιο. Ναι οκ για την καθυστερηση στην Πατρα..αλλα το 30 αρι που μου ζηταει τωρα?? Τωρα το θυμηθηκε μετα απο τοσο καιρο? Αν ειναι δυνατον..Τι μπορω να κανω με την περιπτωση αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ίσως σου το ζήτησε για να λαδώσει και να σου βγάλει νωρίτερα το δίπλωμα. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, δεν θα σου το κρατήσει το δίπλωμα έτσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα