Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μην αναπαράγετε τέτοια πράγματα. Δεν ισχύουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 το κανουν για να τους δωσεις το 50αρικο οπως ειπες κ εσυ. αν το βιαζεσαι πρεπει να το δωσεις, σε μια βδομαδα το πηρα εγω Μα δεν μου ζήτησαν λεφτά ρε μεγάλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δεν τα παιρνει η σχολη αυτα τα λεφτα η σχολη απλα σε εξυπηρετει και τα δινει στον υπαλληλο του υπουργειου αντι για εσενα. Και εννοειται οτι ισχυει αυτο. Και εννοειται επισης οτι δεν προκειται να στα ζητησουν γιατι ειναι παρανομο, το κανεις απο μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Σε ποιον υπάλληλο υπουργείου αναφέρεσαι; Θα ρίξουμε γέλιο τώρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Και η σχολή για ποιον λόγο μπαίνει στην διαδικασία να πάρει ένα 50αρικο από εσένα για να το δώσει στον υπάλληλο του Υπουργείο αφού δεν παίρνει τίποτα; Τόσο πολύ αγαπάει τον πελάτη; Εμένα μου κάνει πολύ ράδιο αρβύλα η όλη φάση πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 δε ξερω ποιος το παιρνει ρε παιδια,εχει και σημασια στο κατω κατω; εγω εδωσα ενα πενηνταρικο κ πηρα μπαμ το διπλωμα μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου τα υπολοιπα ειναι εικασιες βαση λογικης. (δε νομιζω να τα κραταει η σχολη, ηδη σου εχει παρει τοσα και το 50αρικο ειναι σχετικα μικρο ποσο για να σπασει να παρουν 2-3 μεριδιο, ενας το παιρνει που ειναι μεσα στην διαδικασια εκδοσεων των διπλωματων, τωρα ειναι του υπουργειου, ειναι της αστυνομιας, ειναι καθαριστρια; δε ξερω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Έχεις κανένα νεότερο για το δίπλωμα σου φίλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δηλαδή από την στιγμή που περάσαμε τι θα κάνουμε απλά περιμένουμε μέχρι να βγει το δίπλωμα η μπορούμε να οδηγήσουμε Μεγάλη μαλακια αυτό και εγώ τα ίδια περναω βέβαια εβδομάδα δεν πέρασε από τότε που πέρασα Είχα ακούσει και για ένα χαρτί σαν πιστοποιητικό εμένα δεν μου έδωσε κατι ο δάσκαλος,σε εσάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Κάνεις υπομονή δε μπορείς να οδηγήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Το χαρτί που σου δίνει κ δάσκαλος λέει απλά ότι πέρασε και σε καμία περίπτωση δεν έχει την ισχύ του διπλώματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 μια εβδομάδα; εδω κλείνουμε 2 μηνες...μας βλεπω απο Σεπτέμβρη....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 μια εβδομάδα; εδω κλείνουμε 2 μηνες...μας βλεπω απο Σεπτέμβρη....... Αυτό πρέπει να το άλλαξαν να το κάνουν σαν την ταυτότητα που βγαίνει νωρίς Είπα να το πάρω τώρα καλοκαίρι να ευχαριστηθώ κανένα μπάνιο μην έχω λεωφορεία(το εισιτήριο Κατερίνη είναι 1,70) και βλέπω εδώ άλλος περιμένει 2 μήνες,τι να πω Ελπίζω να μην ξεπέρασει τον μήνα αν και ο δάσκαλος είπε γιατί τώρα περνούν άδειες αργούν παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Αυτό πρέπει να το άλλαξαν να το κάνουν σαν την ταυτότητα που βγαίνει νωρίς Είπα να το πάρω τώρα καλοκαίρι να ευχαριστηθώ κανένα μπάνιο μην έχω λεωφορεία(το εισιτήριο Κατερίνη είναι 1,70) και βλέπω εδώ άλλος περιμένει 2 μήνες,τι να πω Ελπίζω να μην ξεπέρασει τον μήνα αν και ο δάσκαλος είπε γιατί τώρα περνούν άδειες αργούν παραπάνω Και η ταυτότητα παλιά έτσι αργούσε και πιο πολύ, οπότε κάποια στιγμή θα το αλλάξουν κι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Mην λέμε πάλι τα ίδια για το χαρτί, δεν υπάρχει χαρτί που να σου επιτρέπει να κυκλοφορείς μέχρι να έρθει το δίπλωμα. Βέβαια είναι μεγάλη μαλακία, αλλά έτσι είναι στο Ελλαδισταν μας. Στην Σουηδία ας πούμε το δίπλωμα κάνει 5 μέρες να σου έρθει και μέχρι τότε οδηγείς κανονικότατα με συγκεκριμένο πιστοποιητικό. Αλλά εκεί είναι Ευρώπη και εμείς είμαστε Μέση Ανατολή σαν κράτος. Κάνε υπομονή αγορίνα, καταλαβαίνω ότι είναι τεράστια άνεση να πιηγαίνεις με αμάξι στην παραλία (εγώ αν δεν πάω με αμάξι παραλία δεν πατάω, και είμαι και στην Αθήνα που είναι δίπλα) αλλά μην ρισκάρεις και κάνεις κάτι που μπορεί να μετανιώνεις χρόνια. Σκέψου μόνο ότι όλα τα επόμενα καλοκαίρια θα έχεις το αμαξάκι σου και θα είσαι Κύριος. Υπομονή. Υ.Γ Όπως σου είπα και πιο πάνω μάλλον πας για καλό Σεπτέμβριο. Το Υπουργείο τον Αύγουστο κάνει Shut Down και δεν κινείται τίποτα. Ο δάσκαλος σου μάλλον το ξέχασε γιαυτό σου είπε 3 εβδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mansora Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα που το δίπλωμα είναι σε κάρτα αλλά στα χρόνια μου για να αποφυγεις την αναμονή έδινες στον δάσκαλο ένα ποσό γύρω στα 5 χιλιαρικα δραχμες που προφανώς τα μοιραζόταν με τον υπάλληλο και το δίπλωμα το είχες σε ελάχιστες ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα