Προς το περιεχόμενο

Τεράστια Καθυστέρηση έκδοσης διπλώματος (Νομός Αττικής)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά.

Στις 9 Μαίου έδωσα και πέρασα την πρακτική εξέταση για δίπλωμα αυτοκινήτου στην Αγία Παρασκευή, εκείνη την μέρα μας είπε ο δάσκαλος σε εμένα και σε άλλα δυο παιδιά που είμασταν μαζί ότι σε ένα μήνα θα το έχουμε..μάλιστα σε ένα παιδί που το ήθελε για την δουλειά του του είπε 20 μέρες. Τέλοσπάντων, αφού πέρασε ένας μήνας παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται και μου λέει 2,5 μήνες περιμένουν αυτοί που ήταν πριν από σενα. Σε φάση αυτοί του Μαιου θα περιμένουν ακόμα περισσότερο. Γιατί τόση καθυστέρηση? Δικαιολογείται να περιμένουμε τόσους μήνες για ενα δίπλωμα?? Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι αφού έχεις περάσει τις εξετάσεις να το εκτυπώσουν? Ή μηπως το κάνει αυτός επίτιδες για να λαδώσουμε? Το θέμα είναι ότι είχα κάνει και κάποια εξτρα μαθήματα και είχε πάρει παραπάνω λεφτά από το κανονικό (επειδή ήθελα εγώ να είμαι πιο σίγουρη) και είχε δώσει και ο αδερφός μου με αυτόν και δεν είχαμε θέμα και γενικά δεν μου δίνει την εντύπωση ότι θα έκανε τέτοιες πουστιές αλλά ποτέ δεν ξέρεις..Τι πιστεύετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ που έδωσα στην Λάρισα μέσα Μαίου σε 3 εβδομάδες ακριβώς το είχα στα χέρια μου. Μήπως γίνεται να πας να το παραλάβεις κατευθείαν εσύ από το υπουργείο (νομίζω εκεί τα εκδίδουν);

• Like 1

Εγώ που έδωσα στην Λάρισα μέσα Μαίου σε 3 εβδομάδες ακριβώς το είχα στα χέρια μου. Μήπως γίνεται να πας να το παραλάβεις κατευθείαν εσύ από το υπουργείο (νομίζω εκεί τα εκδίδουν);

Κάνεις λάθος, εκδίδονται από την διεύθυνση διαβατηρίων της ΕΛΑΣ.

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δει την πρόοδο εκτύπωσης διπλώματος από το παρακάτω link:

http://ns2.yme.gov.gr:16010/

• Like 1

Κάνεις λάθος, εκδίδονται από την διεύθυνση διαβατηρίων της ΕΛΑΣ.

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δει την πρόοδο εκτύπωσης διπλώματος από το παρακάτω link:

http://ns2.yme.gov.gr:16010/

Εμένα δεν έχει καταχωρηθεί καν λέει αίτηση

Πάντα έτσι ήταν. Δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ τον λόγο. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το αλλάξουν και θα βγαίνει άμεσα όπως οι ταυτότητες που παλιά περιμέναμε κάτι μήνες να πάρουμε...

Ναι γιατί είχα κρατήσει και τον αριθμό πρωτοκόλλου από όταν δίναμε σήματα

Τότε προφανώς δεν έχει ξεκινήσει καν η διαδικασία.

Αγορίνα Ελλαδάρα μην το ψάχνεις καν. Ξέρω παιδί που του έκανε 6 μήνες να του έρθει.

Και εγώ ψάχνω να καταλάβω γιατί παίρνει τόσο καιρό και γιατί δεν βρίσκουν κάποιο προσωρινό τρόπο να μπορείς να οδηγείς μέχρι να εκδοθεί το δίπλωμα σου.

Στην Σουηδία ας πούμε με το που περάσεις το δίπλωμα το έχεις σε 5 μόνο ημέρες και μέχρι τότε έχεις συγκεκριμένο έγγραφο που σου επιτρέπει να οδηγείς κανονικά. Κανονικά στην Αφρική έπρεπε να βρισκόμαστε σαν χώρα, από σπόντα φτάσαμε Ευρώπη μάλλον.

To the point, άδικα παίρνεις την σχολή και κουράζεσαι και εσύ και οι υπάλληλοι εκεί. Το πρόβλημα είναι καθαρά της αθάνατης Ελληνικής γραφειοκρατίας. Πρέπει να κάνεις υπομονή. 

Το μόνο που ίσως μπορούσε να λειτουργήσει είναι να βρεις κάποιο βύσμα μέσα στο Υπουργείο, σε σχετικά καλή θέση να προωθήσει την εκτύπωση του δικού σου διπλώματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...