ThodorisEs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Ίσως δημοσιεύω αυτό σε λάθος κατηγορία σόρρυ αν δεν επιτρέπονται γενικα τέτοιου ίδιους topic. Δημιούργησα ένα μικρό (για την ωρα) Ελληνικό Rpg που σιγά σιγά θα μεγαλώσει αλλά πρώτα χρειάζομαι ενα feedback για να δω αν αξίζει και ο κόπος να συνεχίσω να αφιερώνω τον χρόνο μου σε αυτό. Είναι ενα 2D RPG που φτιάχνω μόνος μου με κωμικό χαρακτήρα. Θα ήθελα λοιπόν αν είναι εύκολο να μου κάνετε στο play store ενα feedback για να δω αν αξίζει να το συνεχίσω η τι θα πρέπει να αλλάξω. Δεχτες όλες οι απόψεις. Αυτήν την στιγμή το παιχνίδι το δίνω στα 1.19€ Αλλά μπορώ σε όσους θέλετε να κάνετε ενα feedback να σας δώσω κωδικό μέσω μηνύματος για να το κατέβασετε δωρεάν. Όποιος λοιπόν ενδιαφερετε ας μου πει η εδώ η μέσω pm. Το παιχνίδι είναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eidolos.teo Ες είναι ο προσωρινός τίτλος. Τέλος ξανα λέω γιατί πιθανό καποιοι θα τρολαρουνότι το φτιάχνω μονο2 μου και δεν έχει γραφικαρες η κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ. 2
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δεν παίζω πλέον παιχνίδια σε κινητά αλλά βλέποντας τις εικόνες θυμήθηκα ένα παλιό adventure στα κινητά από εποχές Symbian UIQ 3.0 (Sony Ericsson P990i κτλ) με επίσης Ελληνική γλώσσα και σοβαρότητα μηδέν 1
paparoupas11 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Φιλική συμβουλή. Δώσε το δωρεάν. Δεν μπορώ να πληρώσω για ένα παιχνίδι που είναι alpha, και δεν ξέρω καν τον δημιουργό του. Σε αυτή την δουλειά, κανείς κάτι πρώτα δωρεάν, σε μαθαίνει ο κόσμος και χρεώνεις το δεύτερο παιχνίδια, η κάποια επέκταση.
forgotten Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Φιλική συμβουλή. Δώσε το δωρεάν. Δεν μπορώ να πληρώσω για ένα παιχνίδι που είναι alpha, και δεν ξέρω καν τον δημιουργό του. Σε αυτή την δουλειά, κανείς κάτι πρώτα δωρεάν, σε μαθαίνει ο κόσμος και χρεώνεις το δεύτερο παιχνίδια, η κάποια επέκταση. να το δωσει με διαφημισεις και χωρις διαφημισεις με καποια τιμη αυτα απο μενα,δωρεαν δεν το θεωρω λογικο ακομα και εαν ειναι αγνωστος ο dev...
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Επειδή φαίνεται ενδιαφέρον δώσε άμα θες ένα κωδικό. Πάντως και εγώ θα σου πρότεινα να το δώσεις δωρεάν. Έτσι και αλλιώς σε Ελληνικό κοινό απευθύνεσαι το οποία σπάνια έως ποτέ πληρώνει εφαρμογές. Δεν έχεις να βγάλεις και κανένα σοβαρό ποσό με το να το πουλάς. Από τις εικόνες φαίνεται χαριτωμένο πάντως.
ThodorisEs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Καταρχήν είχα σκεφτεί να το δώσω δωρεάν αλλά οι διαφημίσεις είναι κατι που δεν θα ήθελα να υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι για αυτό και διάλεξα να βάλω μια τιμή. Έτσι έβαλα το παιχνίδι στα 0,99 λεπτά και μαζί με το ΦΠΑ πήγε στα 1.19€. Το παιχνδι βρίσκετε όντως ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο καθώς όλα τα ονόματα είναι εντελώς δοκιμαστικά. Ο τίτλος του παιχνιδιού καθώς και τα ονόματα των χαρακτήρων. Σε αυτήν την τιμή θα διαθέσω ολόκληρο το παιχνίδι αν πάει καλά. Οπότε εαν κάποιος κάνει αγορά σε αυτήν την τιμή αυτόματος θα λάβει και ολόκληρο το παιχνδι όταν θα είναι έτοιμο. Επίσης όσοι συμμετέχουν στην alpha ως testers θα έχουν την πλήρη έκδοση με ενημερώσεις.Το παιχνίδι έχει κάποια λάθη που ήδη γνωρίζω και ήδη προσπαθώ να βελτιώσω τόσο τους διαλόγους όσο και τις περιοχές. Όσοι παρόλα αυτά θέλετε να αφήσετε ενα feedback στο playstore μπορώ να σας δώσω κλειδακι για να το κατέβασετε δωρεάν.
Steve_Sheep Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Καταρχήν είχα σκεφτεί να το δώσω δωρεάν αλλά οι διαφημίσεις είναι κατι που δεν θα ήθελα να υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι για αυτό και διάλεξα να βάλω μια τιμή. Έτσι έβαλα το παιχνίδι στα 0,99 λεπτά και μαζί με το ΦΠΑ πήγε στα 1.19€. Το παιχνδι βρίσκετε όντως ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο καθώς όλα τα ονόματα είναι εντελώς δοκιμαστικά. Ο τίτλος του παιχνιδιού καθώς και τα ονόματα των χαρακτήρων. Σε αυτήν την τιμή θα διαθέσω ολόκληρο το παιχνίδι αν πάει καλά. Οπότε εαν κάποιος κάνει αγορά σε αυτήν την τιμή αυτόματος θα λάβει και ολόκληρο το παιχνδι όταν θα είναι έτοιμο. Επίσης όσοι συμμετέχουν στην alpha ως testers θα έχουν την πλήρη έκδοση με ενημερώσεις.Το παιχνίδι έχει κάποια λάθη που ήδη γνωρίζω και ήδη προσπαθώ να βελτιώσω τόσο τους διαλόγους όσο και τις περιοχές. Όσοι παρόλα αυτά θέλετε να αφήσετε ενα feedback στο playstore μπορώ να σας δώσω κλειδακι για να το κατέβασετε δωρεάν. Αν θες δώσε και καμία παραπάνω πληροφορία για το game πέραν αυτού που βλέπουμε στο playstore ...θα βοηθήσει στον σκοπό σου ξέρεις
geoxhon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Άμα θέλεις δώσε μου έναν κωδικό. Δεν είμαι μεγάλος φαν των rpg, αλλά μετά χαράς θα τσεκαρα το παιχνίδι. Επειδή είναι όμως alpha και ζητάς 1€ για το παιχνίδι θα σου πρότεινα να το κάνεις closed beta(alpha).
ThodorisEs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τελικά από ότι φαίνεται θα το κάνω ως open alpha και θα ανεβάσω σύγχρονος μια έκδοση για το πλήρη παιχνίδι στην ίδια τιμή. Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε σε λίγη ώρα θα ειναι open
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Λοιπόν πρόσεξε πρώτον δεν υπάρχει συνοχή στα ελληνικά. Ή θα τα κάνεις όλα κεφάλαια ή θα γράφεις κανονικά. Όχι τα μισά κεφαλαία τα μισά μικρά (και χωρίς τόνους). Πρόσεξε επίσης σημεία στίξης, τόνους, ορθογραφία (είναι ανήκω και όχι ανίκω) κτλ Αυτά όλα διορθώνται εύκολα. Εκεί που φαίνεται κάπως περίεργη η όλη κατάσταση είναι στους χαρακτήρες. Ενώ οι npcs έχουν αστείους διαλόγους, του MC οι απαντήσεις είναι πολύ κρύες να το πω, χωρίς χιούμορ να το πω. Πάντως δεν είναι και τόσο καλές. Αυτά τα ολίγα από τα πέντε λεπτά που έπαιξα. Υ.Γ Ωραία δουλειά γενικώς, ωραία sprites και ωραίο art
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Λοιπόν πρόσεξε πρώτον δεν υπάρχει συνοχή στα ελληνικά. Ή θα τα κάνεις όλα κεφάλαια ή θα γράφεις κανονικά. Όχι τα μισά κεφαλαία τα μισά μικρά (και χωρίς τόνους). Πρόσεξε επίσης σημεία στίξης, τόνους, ορθογραφία (είναι ανήκω και όχι ανίκω) κτλ Αυτά όλα διορθώνται εύκολα. Εκεί που φαίνεται κάπως περίεργη η όλη κατάσταση είναι στους χαρακτήρες. Ενώ οι npcs έχουν αστείους διαλόγους, του MC οι απαντήσεις είναι πολύ κρύες να το πω, χωρίς χιούμορ να το πω. Πάντως δεν είναι και τόσο καλές. Αυτά τα ολίγα από τα πέντε λεπτά που έπαιξα. Υ.Γ Ωραία δουλειά γενικώς, ωραία sprites και ωραίο art ^^
ThodorisEs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Λοιπόν πρόσεξε πρώτον δεν υπάρχει συνοχή στα ελληνικά. Ή θα τα κάνεις όλα κεφάλαια ή θα γράφεις κανονικά. Όχι τα μισά κεφαλαία τα μισά μικρά (και χωρίς τόνους). Πρόσεξε επίσης σημεία στίξης, τόνους, ορθογραφία (είναι ανήκω και όχι ανίκω) κτλ Αυτά όλα διορθώνται εύκολα. Εκεί που φαίνεται κάπως περίεργη η όλη κατάσταση είναι στους χαρακτήρες. Ενώ οι npcs έχουν αστείους διαλόγους, του MC οι απαντήσεις είναι πολύ κρύες να το πω, χωρίς χιούμορ να το πω. Πάντως δεν είναι και τόσο καλές. Αυτά τα ολίγα από τα πέντε λεπτά που έπαιξα. Υ.Γ Ωραία δουλειά γενικώς, ωραία sprites και ωραίο art Σε ευχαριστώ. Ναι υπάρχουν λάθη σε κείμενα και τοποθεσίες που εχω ήδη φτιάξει αλλά δεν έχω κάνει upload ακόμα την ενημέρωση γιατί φτιάχνω νέες τοποθεσίες κλπ. Αυτό με τους αστείους διαλόγους είναι κατι που δουλεύω απλά προσπαθώ να μην υπερβάλλω. Σε ευχαριστώ και πάλι για το feedback είναι πολύ σημαντικό να ξέρω τι δεν αρέσει έτσι ώστε να το αλλάξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 ^^ Κάνεις το art; Σε ευχαριστώ. Ναι υπάρχουν λάθη σε κείμενα και τοποθεσίες που εχω ήδη φτιάξει αλλά δεν έχω κάνει upload ακόμα την ενημέρωση γιατί φτιάχνω νέες τοποθεσίες κλπ. Αυτό με τους αστείους διαλόγους είναι κατι που δουλεύω απλά προσπαθώ να μην υπερβάλλω. Σε ευχαριστώ και πάλι για το feedback είναι πολύ σημαντικό να ξέρω τι δεν αρέσει έτσι ώστε να το αλλάξω. Κοίτα προσωπικά όταν θα είναι polished θα το έπαιζα. Φαίνεται πολύ αξιόλογο. Και κάτι ακόμα αν και τα commands κτλ είναι ωραία στα αγγλικά, τα effects και τα rewards συνήθως είναι στη γλώσσα που παίζεις. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά συζήτησε το και με άλλους για να δεις προτιμήσεις.
costgial Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 με RPG Maker MV το έφτιαξες φίλε μου; Αν ναι... τότε κάντο διαθέσιμο και σε iOS συσκευές να σου πω τη γνώμη μου. Το art-κομμάτι είναι δικό σου ή είναι το έτοιμο που δίνει η μηχανή από μόνη της; Αν είναι το έτοιμο θα σου πρότεινα να μπεις στο forum τους (rpgmakerweb.com) και να βρεις και να διαλέξεις arts που διάθετουν εντελώς δωρεάν 1
ThodorisEs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Κάνεις το art; Κοίτα προσωπικά όταν θα είναι polished θα το έπαιζα. Φαίνεται πολύ αξιόλογο. Και κάτι ακόμα αν και τα commands κτλ είναι ωραία στα αγγλικά, τα effects και τα rewards συνήθως είναι στη γλώσσα που παίζεις. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά συζήτησε το και με άλλους για να δεις προτιμήσεις. Ισχύει αυτό που λες. Και εννοείται πως όλα τα κείμενα θα είναι στα Ελληνικά στην τελική έκδοση. με RPG Maker MV το έφτιαξες φίλε μου; Αν ναι... τότε κάντο διαθέσιμο και σε iOS συσκευές να σου πω τη γνώμη μου. Το art-κομμάτι είναι δικό σου ή είναι το έτοιμο που δίνει η μηχανή από μόνη της; Αν είναι το έτοιμο θα σου πρότεινα να μπεις στο forum τους (rpgmakerweb.com) και να βρεις και να διαλέξεις arts που διάθετουν εντελώς δωρεάν Το art κομμάτι το εφτιαξε αλλος. Δεν είναι δικό μου. Όλο το υπόλοιπο είναι δικό μου. Από το MV το μόνο που πήρα έτοιμο ήταν η μουσική του παιχνιδιού. θα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι και θα χρειαζόταν πολύ χρόνο για να φτιάξω κάτι δικό μου. Ήταν δύσκολο φίλε να το φτιάξω για android και πήρε αρκετό καιρό μιας και το συγκεκριμένο πρόγραμμα (MV) τελικά δεν υποστηρίζει και πολύ καλά τις android συσκευές.. Για ios στο μέλλον πιθανό.. αν πάει καλά για android πρώτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα