Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...έχω  φτιάξει μια σελίδα στο wix για επαγγελματικό σκοπό και μπήκα στο google page speed insights να δω τι θα μου βγάλει..καλα τα έχω πάει σχετικά πιστεύω με 93/100 σε pc και 83/100 σε κινητά..απλα  μου βγάζει να διορθώσω κάποια πράγματα και μου έχει και ανάλογα link ..αλλα επειδή δεν ξέρω προγραματισμό και τόσο καλα αγγλικά ώστε να καταλάβω θα ήθελα οποιος ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ.. ευχαριστώ

post-266681-0-91168900-1499793476_thumb.png

post-266681-0-05735500-1499793487_thumb.png

Δημοσ.

Αν τα εβαζες στα αγγλικα θα καταλαβαινα νομιζω περισσοτερα. Μπορεις να τρεξεις ενα τεστ με το gtmetrix.com και να κανεις share εδω το link;

Δημοσ.

Αν τα εβαζες στα αγγλικα θα καταλαβαινα νομιζω περισσοτερα. Μπορεις να τρεξεις ενα τεστ με το gtmetrix.com και να κανεις share εδω το link;

ναι φιλε δικιο εχεις..οριστε το τεστ απο το gtmetrix : https://gtmetrix.com/reports/www.miniartapartment.com/VMwSfYhY

αν ειναι πες μου να βάλω και τα λινκ του google..βασικά η σελίδα ειναι η www.miniartapartment.com αμα σε βοηθαει..

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...έχω  φτιάξει μια σελίδα στο wix για επαγγελματικό σκοπό και μπήκα στο google page speed insights να δω τι θα μου βγάλει..καλα τα έχω πάει σχετικά πιστεύω με 93/100 σε pc και 83/100 σε κινητά..απλα  μου βγάζει να διορθώσω κάποια πράγματα και μου έχει και ανάλογα link ..αλλα επειδή δεν ξέρω προγραματισμό και τόσο καλα αγγλικά ώστε να καταλάβω θα ήθελα οποιος ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ.. ευχαριστώ

Καλησπέρα,
δυστυχώς δεν μπορείς να κανείς τίποτα, γιατί όλα τα αρχεία είναι στους server wix και δεν έχεις πρόσβαση!
Δημοσ.

Καλησπέρα,
δυστυχώς δεν μπορείς να κανείς τίποτα, γιατί όλα τα αρχεία είναι στους server wix και δεν έχεις πρόσβαση!

αα καταλαβα...πιστευεις ότι ο χρονος που θέλει να ανοιξει η σελιδα ειναι καλός ή μεχρι να ανοιξει θα εχουν βγεί?? και θέλω και λιγο και μια μικρη βοηθεια με τα tags (h1,h2, ktl )..αύτα δε τα βάζεις αναλόγος το τι πρεπει να εμφανιζεται πρωτο και να δινει εμφαση η google?? για παραδειγμα ασπουμε το ονομα του καταλιματοσ h1 μαζι με την περιγραφη και τις ποιο μικρες επικεφαλιδες h2 και παει λεγοντας..σωστα??

Δημοσ.

Η αρχικη σελιδα περιεχει μονο μια εικονα. Δεν εχει καθολου κειμενο. Καλο θα ηταν να προσθεσεις καποιες παραγραφους, θα βοηθησει στο SEO. Οσον αφορα τωρα τα headings ειναι οπως το αναφερεις. H1 εχει μεγαλυτερο importance απο τα υπολοιπα headings. Επισης δεν πρεπει ενα h3 να ακολουθει στη ροη της πληροφοριας μετα απο ενα h4 εκτος και αν βρισκεται πιο "εξω".

<h3>title</h3>

<h2>title</h2>

Το παραπανω δεν θεωρειται σωστο.

<h2>title</h2>

<div class="info">

<h3>title</h3>

</div>

<h2>title</h2>

Το παραπανω ειναι σωστο μιας και το h3 δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με το h2.

Δημοσ.

Η αρχικη σελιδα περιεχει μονο μια εικονα. Δεν εχει καθολου κειμενο. Καλο θα ηταν να προσθεσεις καποιες παραγραφους, θα βοηθησει στο SEO. Οσον αφορα τωρα τα headings ειναι οπως το αναφερεις. H1 εχει μεγαλυτερο importance απο τα υπολοιπα headings. Επισης δεν πρεπει ενα h3 να ακολουθει στη ροη της πληροφοριας μετα απο ενα h4 εκτος και αν βρισκεται πιο "εξω".

<h3>title</h3>

<h2>title</h2>

Το παραπανω δεν θεωρειται σωστο.

<h2>title</h2>

<div class="info">

<h3>title</h3>

</div>

<h2>title</h2>

Το παραπανω ειναι σωστο μιας και το h3 δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με το h2.

στο wix επιλεγεις το headings την γραματοσηρά και και γραφεις....για να παράδειγμα στην αρχική το feel at home "mini art apartment" και το λογοτιπο πάνω αριστερά είναι με h1..μετα στη σελίδα explore το explore the apartement είναι με h2 και το κείμενο από κάτω με h1 πάλι...και όλα τα αλλα είναι από h3 ,h4 ktl ktl..αν είναι έτσι και βρω και μια μικρι πρόταση -παραγραφω να βάλω στην αρχική "περιγραφή" με keywords θα είναι ΟΚ??

στο wix επιλεγεις το headings την γραματοσηρά και και γραφεις....για να παράδειγμα στην αρχική το feel at home "mini art apartment" και το λογοτιπο πάνω αριστερά είναι με h1..μετα στη σελίδα explore το explore the apartement είναι με h2 και το κείμενο από κάτω με h1 πάλι...και όλα τα αλλα είναι από h3 ,h4 ktl ktl..αν είναι έτσι και βρω και μια μικρι πρόταση -παραγραφω να βάλω στην αρχική "περιγραφή" με keywords θα είναι ΟΚ??

και τερμα κάτω στη σελίδα που είναι τηλεφωνα mail κτλ κτλ h6...

ρίξε μια ματια εδώ ασπουμε για να καταλάβεις περίπου πως το έχω κάνει :    

https://www.dropbox.com/s/np04q8mleeg75jd/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%202017-07-13%2C%204.30.32%20%CE%BC%CE%BC.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/hdqf9ec2yfw1t4i/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%202017-07-13%2C%204.30.25%20%CE%BC%CE%BC.png?dl=0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...