Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ.. 1.2 65HP μου βγήκε 1550€ με την μεταβίβαση και έχει καινούργια φρένα μπροστά δίσκους και τακάκια και καινούργια ελατήρια στην ανάρτηση γιατί δεν περνούσε κτεο τα οποία επιβαρυνθηκε ο έμπορος που μου το πουλησε Ποιας χρονιας ειναι ? Εισαγωγης ? Για να εκανε αυτ που λες και φυσικα να εβγαλε τουλαχιστον 500 ευρω κερδος φαντασου ποσο το ειχε αγορασει ? Ποσσα χλμ γραφει οτι εχει κανει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Η αδερφη μ πηρε ενα nissan micra του 2008 1.2 και το εχει κανα χρονο . Μπορω να πω πως ειναι πολυ βολικο για την πολη μιας και το χρησιμοποιω που κ που . Πολυ ευκολο στην οδηγηση και οικονομικο στην συντηρηση αλλα και στην καταναλωση, μεχρι στιγμης δεν εχει ζητησει τιποτα περαν των βασικων . Βεβαια εκεινη το πηρε με 60.000 χλμ , τα χλμ που αναφερεις μου φαινονται αρκετα.. αν και απο οτι λενε ειναι σκυλια. . Το μονο ενοχλητικο που εχει ειναι τα φωτα.. ακομα και στην πιο μακρινη ρυθμιση δεν φωτιζει αρκετα μακρια ωστε να βλεπεις τι σου γινεται , οποτε αναγκαστικα χρησιμοποιω τα μεγαλα φωτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Χρονολογία 2003 λογικά γερμανικής αντιπροσωπιας μιας και είμαι Γερμανία. 400 ευρώ του κοστισαν αυτά που έκανε και μάλλον το πήρε από ανταλλαγή κοψοχρονια γιατί ήταν από τα ποιο απλά αυτοκίνητα που είχε στην μαντρα Χρονολογία 2003 λογικά γερμανικής αντιπροσωπιας μιας και είμαι Γερμανία. 400 ευρώ του κοστισαν αυτά που έκανε και μάλλον το πήρε από ανταλλαγή κοψοχρονια γιατί ήταν από τα ποιο απλά αυτοκίνητα που είχε στην μαντρα 170χιλ χιλιόμετρα και στο βιβλίο σέρβις δείχνει ότι μέχρι τις 80χιλ πήγαινε στο επίσημο σερβις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Χρονολογία 2003 λογικά γερμανικής αντιπροσωπιας μιας και είμαι Γερμανία. 400 ευρώ του κοστισαν αυτά που έκανε και μάλλον το πήρε από ανταλλαγή κοψοχρονια γιατί ήταν από τα ποιο απλά αυτοκίνητα που είχε στην μαντρα Αρκετα παλιο αλλα αν το προσεξεις θα κρατησει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Το έσκισα το κείμενο.. Καταραμενο σαμσουνγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα