Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια,

Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Hyundai i20 2017, και τι γινετε με τον εξοπλισμο που εχει.

Εχω παρει ενα φυλλαδια απο την Hyundai σχετικα με τον εξοπλισμο του απλα μου φαινεται λιγο παραξενο γιατι δεν εχει 4-5 πραγματακια, που θα ηθελα ειναι η αληθεια να τα εχει, αλλα στο εξωτερικο (αγγλια, γαλλια, γερμανια κλπ κλπ) τα εχει κανονικα απο οτι βλεπω. Ειτε σαν στανταρ εξοπλισμο αναλογα την εκδοση ειτε σαν extra.

***Μιλαμε για αγορα της εκδοσης Premium

Γινετε δλδ το αμαξι εδω να εχει τοση ποια διαφορα με το εξω? Δηλαδη ο παρακατω εξοπλισμος υπαρχει εξω αλλα μαλλον δεν υπαρχει εδω:

1) Start and stop κουμπι

2) εξυπνο κλειδι (παει με το απο πανω)

3) Αυτοματος κλιματισμος
4) Οθονη lcd με τις λειτουργιες του αυτοκινητου στην κεντρικη κονσολα μπροστα
5) ηλεκτρικοι καθρεπτες αυτοματοι (ανοιγμα - κλεισιμο)

6) Συστημα start-stop

Αυτα ειναι καποια πραγματακια τα οποια (και ισως καποια σημαντικα) που δεν ξερω τι γινετε με αυτα.
Εχει κανενας καμμια πληροφορια η ισως πηρε προσφατα το i20???

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος οτι το μήνυμά μου θα βοηθήσει:

Τέλη Μαΐου αγόρασα για εκμετάλλευση 2 i20, έκδοση Style.

Ήταν η μεταβατική περίοδος όπου λάνσαραν τις νέες εκδόσεις του i20 (ΜΥ2017).Διαφοροποιήσεις υπήρξαν τόσο στα trim names όσο και στον εξοπλισμό σε σχέση με τα ΜΥ2016 μοντέλα.

Την ημέρα παράδοσης,υπήρχε και ένα i20 Premium σε αναμονή.Παρ όλο που το αμάξι ήταν κλειδωμένο, μπορώ να πώ με βεβαιότητα οτι είχε τους σχετικούς αισθητήρες εγγύτητας στις χειρολαβές,το start stop κουμπί και τα χειριστήρια του αυτόματου κλιματισμού.Δέν είχε το iview (οθόνη αφής) το οποίο είναι έξτρα.Εκτιμώ πώς οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες και η lcd στην κεντρική κονσόλα αποτελούσαν μέρος του εξοπλισμού,άλλα απο την στιγμή που δέν είχα πρόσβαση στο εσωτερικό,μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.

Όπως είπα,επειδή μιλάμε για την μεταβατική περίοδο,κάποιες λεπτομέρειες των trim μπορεί να...χάθηκαν στην μετάφραση.Καλό είναι να μιλήσεις με τον πωλητή και να μήν επαναπαυτείς στις διαφημιστικές μπροσούρες.

Γενικότερα όμως,ναί...υπάρχουν εξοπλιστικές διαφοροποιήσεις του ίδιου αυτοκινήτου μεταξύ δύο χωρών.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά το Fiesta ST (2013) ερχόταν στάνταρντ με αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και 16" ζάντες στην Ελλάδα,ενώ στην Αγγλία είχαν απλό A/C,17" και θερμαινόμενα καθίσματα.Απο εκεί και πέρα,κοίταγες τον κατάλογο με τον έξτρα εξοπλισμό και πρόσθετες αναλόγως.

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια,

Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Hyundai i20 2017, και τι γινετε με τον εξοπλισμο που εχει.

Εχω παρει ενα φυλλαδια απο την Hyundai σχετικα με τον εξοπλισμο του απλα μου φαινεται λιγο παραξενο γιατι δεν εχει 4-5 πραγματακια, που θα ηθελα ειναι η αληθεια να τα εχει, αλλα στο εξωτερικο (αγγλια, γαλλια, γερμανια κλπ κλπ) τα εχει κανονικα απο οτι βλεπω. Ειτε σαν στανταρ εξοπλισμο αναλογα την εκδοση ειτε σαν extra.

***Μιλαμε για αγορα της εκδοσης Premium

Γινετε δλδ το αμαξι εδω να εχει τοση ποια διαφορα με το εξω? Δηλαδη ο παρακατω εξοπλισμος υπαρχει εξω αλλα μαλλον δεν υπαρχει εδω:

1) Start and stop κουμπι

2) εξυπνο κλειδι (παει με το απο πανω)

3) Αυτοματος κλιματισμος

4) Οθονη lcd με τις λειτουργιες του αυτοκινητου στην κεντρικη κονσολα μπροστα

5) ηλεκτρικοι καθρεπτες αυτοματοι (ανοιγμα - κλεισιμο)

6) Συστημα start-stop

Αυτα ειναι καποια πραγματακια τα οποια (και ισως καποια σημαντικα) που δεν ξερω τι γινετε με αυτα.

Εχει κανενας καμμια πληροφορια η ισως πηρε προσφατα το i20???

Καθε χώρα εχει τις δικες τις διαφοροποιησεις στον εξοπλισμο.  Πλην του (3), ολα τα αλλα καλα κάνει και δεν τα εχει. Ειτε περιττα, ειτε επισφαλή, ειτε μελλοντικα trouble makers τεραστιου κόστους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...