Προς το περιεχόμενο

Bitdefender μαζι με malwarebytes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα να εγκαταστησω πριν λιγο το bitdefender και μου βγαζει σφαλμα οτι δεν γινεται γιατι εχω μεσα το malwarebytes. Στο malwarebytes ομως εχω απενεργοποιησει την real time protection. Να το βγαλω?

Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα. Οτι το malwarebytes δεν τρεχει οταν ανοιγω τα windows και στις ρυθμισεις του εχω απενεργοποιησει τα παντα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικά το bitdefender βλέπει το malwarebyte's σαν antivirus και παύει την εγκατάσταση. Μπακάλικη λύση: απεγκατέστησε το malwarebyte's, βάλε το bitdefender και μετά ξαναβάζεις και το malwarebyte's.

Δημοσ.

Πηγα να εγκαταστησω πριν λιγο το bitdefender και μου βγαζει σφαλμα οτι δεν γινεται γιατι εχω μεσα το malwarebytes. Στο malwarebytes ομως εχω απενεργοποιησει την real time protection. Να το βγαλω?

δοκιμασε εγκατασταση σε ασφαλεις λειτουργία

Btw λέω να αγοράσω κλειδί για mwb από g2a είναι έμπιστο ?

Δημοσ.

Για καλυτερα αποτελεσματα βαλε μαζι mcafee και norton :lol:

Και σκέτο ένα από τα δύο έχει εγγυημένα αποτελέσματα...στο καθάρισμα ιών μέσω φορμάτ.

Δημοσ.

Κοίτα, εγώ έχω εγκατεστημένο το Bitdefender και μετά απο μήνες έβαλα το Malwarebytes. Ενεργοποίησα την Free έκδοση και να μην ξεκινάει μαζί με τα Windows 10. Κανένα πρόβλημα. Αλλά και για κανά 2 ημέρες που είχα την Trial έκδοση και ξεκινούσε μαζί με το λειτουργικό πάλι δεν είχα θέματα. 

Η πλάκα είναι ότι το Bitdefender μετά από πλήρες Scan έλεγε οτι δεν εντοπίστηκε κανένα πρόβλημα ενώ υπήρχε τουλάχιστον ένα θέμα. Συγκεκριμένα άνοιγε απο μόνος του ο Chrome και με πέταγε σε μια άκυρη σελίδα. Προφανώς ιός ή κάτι τέτοιο. Μόλις έκανα Scan με το Malwarebytes εντόπισε 52(!!!) adware, spyware και Bitcoin Miner και τα έβαλε όλα σε καραντίνα. Αυτό νομίζω λέει πολλά.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν συστήνεται η εγκατάσταση αυτών των δύο μαζί. Το bitdefender κάνει εξαιρετική δουλειά μόνο του. Ποιο πιθανό είναι να το μπερδέψεις.

Παραθέτω σύνδεση με τα μη συμβατά προγράμματα και το πως θα τα απεγκαταστήσεις σωστά.

https://www.bitdefender.com/support/removal-tools-(uninstall-tools)-for-common-antivirus-software-1107.html

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοίτα, εγώ έχω εγκατεστημένο το Bitdefender και μετά απο μήνες έβαλα το Malwarebytes. Ενεργοποίησα την Free έκδοση και να μην ξεκινάει μαζί με τα Windows 10. Κανένα πρόβλημα. Αλλά και για κανά 2 ημέρες που είχα την Trial έκδοση και ξεκινούσε μαζί με το λειτουργικό πάλι δεν είχα θέματα. 

Η πλάκα είναι ότι το Bitdefender μετά από πλήρες Scan έλεγε οτι δεν εντοπίστηκε κανένα πρόβλημα ενώ υπήρχε τουλάχιστον ένα θέμα. Συγκεκριμένα άνοιγε απο μόνος του ο Chrome και με πέταγε σε μια άκυρη σελίδα. Προφανώς ιός ή κάτι τέτοιο. Μόλις έκανα Scan με το Malwarebytes εντόπισε 52(!!!) adware, spyware και Bitcoin Miner και τα έβαλε όλα σε καραντίνα. Αυτό νομίζω λέει πολλά.

Τι λες ρε φιλε, με προσοχη παιδια.

θα σου συστηνα να κανεις φορματ και να αλλαξεις κωδικους, ποτε δν ξερεις τι εχεις μεσα που δν το βρισκουν τα αντιβιρους. 

Δες εδω και θα καταλαβεις τι παιζει με μερικους ιους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...