106s16g Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, έπειδη είναι η πρώτη φορά που αγοράζω iPhone (se 32gb) ήθελα να ρωτήσω αξίζει η αναβάθμιση λογισμικού; (έχω 10.3.1) Καθώς σε όσα android κινητά ακόμα και ακριβά που είχα κάνει αναβάθμιση,πάντα μειωνόταν η ταχύτητα
Neg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, έπειδη είναι η πρώτη φορά που αγοράζω iPhone (se 32gb) ήθελα να ρωτήσω αξίζει η αναβάθμιση λογισμικού; (έχω 10.3.1) Καθώς σε όσα android κινητά ακόμα και ακριβά που είχα κάνει αναβάθμιση,πάντα μειωνόταν η ταχύτητα Καμία σχέση το iOS με το Android. Η μέρα με την νύχτα, μιλάμε για ποιότητα και σταθερότητα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του iPhone. Από την 10.3 και μετά μάλιστα ακόμα και οι παλιές συσκευές πήραν τα πάνω τους σε θέμα ταχύτητας με το νέο σύστημα αρχείων της Apple. Αναβάθμισε το άφοβα.
Zaytsev Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 99% δεν έχεις πρόβλημα. Δύο κανόνες: 1. Μην αναβαθμίζεις day-one. Περίμενε μερικές μέρες, γιατί καμιά φορά υπάρχει κανά χοντρό bug και βγάζουν άμεσα fix 2. Προσωπικά αποφεύγω να αναβαθμίζω, αν τύχει να έχω την παλαιότερη συσκευή που υποστηρίζει, εκτός αν διαβάσω από άλλους ότι είναι ΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα