Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια είχα λαπτοπ και τώρα που θέλω να αγοράσω νέο, σκέφτομαι μήπως πάρω σταθερό. Είδα το συγκεκριμένο μοντέλο της apple και ήθελα να ζητήσω τη γνώμη και τις συμβουλές σας σχετικά με το αν αξίζει ή οχι μια τέτοια αγορά. Η χρήση που του κάνω ειναι word, YouTube, κατέβασμα ταινιών και καμία φορά και streaming , επεξεργασία εικόνων (απλούστατη, οχι κατι επαγγελματικό ) και μουσική. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .

Δημοσ.

Χρειάζεσαι/θέλεις την οθόνη τού iMac?

Αν όχι, υπάρχει και το Mac Mini με SSD ή Fusion Drive.

Αν ναι, πάρε το configuration τού iMac με τον SSD ή Fusion Drive.

Σε κάθε περίπτωση, μην πάρεις τίποτα μη αναβαθμίσιμο με μηχανικό δίσκο. Θα το μετανιώσεις πικρά.

Δημοσ.

Συγγνώμη, Είμαι τελείως άσχετη . Δεν ξέρω τι ειναι αυτα :) Με ενδιαφέρει να ειναι σχετικά μεγάλη η οθόνη, ώστε να μην κουράζομαι στις ταινίες και όταν κάνω μεταφράσεις.

Δημοσ.

Οι 21'' είναι μικρή οθόνη. Σήμερα παίζουν πολύ οι οθόνες 24-27''. Οπότε ή πας σε iMac 27'' που είναι πανάκριβα, ή αγοράζεις mac mini και βάζεις δικιά σου οθόνη.

Μην σε τρομάζει το 'mac mini' αφού τα ίδια specs έχουν με imac21.

πολύς κόσμος αγοράζει οθόνη από άλλη εταιρεία για τα apple-devices τους.

iMac 27 ξεκινάνε από 1800

αν πας για mac mini + 24αρα θα σου βγει κοντα 1300

Ωχ τώρα είδα ότι το θες για streaming, οπότε θες ένα imac με ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Αξίζουν τα περίπου 1000ευρω ή με την ίδια τιμή μπορω να βρω κάτι καλύτερο σε άλλη εταιρεία; Ή να βρω κάτι παρόμοιο αλλα πιο οικονομικό σε άλλη εταιρεία;

Δημοσ.

Aν θες την γνώμη μου. Εάν σε "παίρνει" να διαθέσεις περισσότερα χρήματα κάλο θα ήταν να αγοράσεις κάποιο καλύτερο μοντέλο iMac πχ το τελευταίο του 2017 και συγκεκριμένα αυτό με την 4Κ οθόνη και τον fusion drive. Εάν πάρεις αυτό τότε ΟΚ αξίζει την αγορά. Όσον άφορα για αυτόν που προτείνεις και προφανώς είδες κάπου σε οικονομική πρόσφορα εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα τον έπαιρνα. Εάν δεν θες η μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα τότε στην θέση σου θα κοίταγα κάτι άλλο σε PC και όχι Mac. Και δεν θα τον έπαιρνα διότι είναι  ένα παλαιότερο μοντέλο και τα specifications του είναι πάρα πολύ low έως και minimum για αυτό το που το θες. Σίγουρα σε αυτά τα χρήματα θα φτιάξεις ένα μοντέρνο καινούργιο σύστημα Pc που θα πετάει και θα το χαρείς αρκετά χρόνια. Αλλιώς πήγαινε σε αυτό που σου έγραψα άλλα πάει στα 1500 σε skroutzoμαγαζα το απλό 4Κ και με fusion drive θα το βρεις γύρω στα 1800... Its yours choice.

• Like 1
Δημοσ.

Aν θες την γνώμη μου. Εάν σε "παίρνει" να διαθέσεις περισσότερα χρήματα κάλο θα ήταν να αγοράσεις κάποιο καλύτερο μοντέλο iMac πχ το τελευταίο του 2017 και συγκεκριμένα αυτό με την 4Κ οθόνη και τον fusion drive. Εάν πάρεις αυτό τότε ΟΚ αξίζει την αγορά. Όσον άφορα για αυτόν που προτείνεις και προφανώς είδες κάπου σε οικονομική πρόσφορα εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα τον έπαιρνα. Εάν δεν θες η μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα τότε στην θέση σου θα κοίταγα κάτι άλλο σε PC και όχι Mac. Και δεν θα τον έπαιρνα διότι είναι  ένα παλαιότερο μοντέλο και τα specifications του είναι πάρα πολύ low έως και minimum για αυτό το που το θες. Σίγουρα σε αυτά τα χρήματα θα φτιάξεις ένα μοντέρνο καινούργιο σύστημα Pc που θα πετάει και θα το χαρείς αρκετά χρόνια. Αλλιώς πήγαινε σε αυτό που σου έγραψα άλλα πάει στα 1500 σε skroutzoμαγαζα το απλό 4Κ και με fusion drive θα το βρεις γύρω στα 1800... Its yours choice.

νταξ για surfing το θέλει...

το μονο εμποδιο ειναι το streaming που θελει να κανει. που και εκει ακομα και μια Inboard καρτα γραφικων μπορει να τα καταφερει για app streaming 'ή ελαφριά παιχνίδια όπως το hearthstone.

τώρα αν θέλει να στριμαρει το bf1, σιγουρα κανένα από τα μοντέλα Imac21 δεν κάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...