Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. 

Πριν 2 μηνες περιπου αγορασα το παρακατω HDMI κωλδιο στ για να στειλω εικονα απο το PC στην Sony smarttv. 

http://www.skroutz.gr/s/9367321/FT-Electronics-HDMI-1-4-Braided-Cable-HDMI-male-HDMI-male-20m-1-00-009.html

δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα, τα παντα λειτουργουσαν ομαλα.

Την περασμενη βδομαδα, χρειαστηκε να βγαλω το καλωδιο. Μεχρι εκεινη την στιγμη ειχα κανονικα εικονα στην τιβι.

Βγαζω το καλωδιο, το αφηνω για μερικες ωρες σε μια γωνια, το ξαναβαζω στην τιβι και δεν ειχα καθολου εικονα. 

Δοκιμαζω με αλλη τηλεοραση και με εξοδο απο dvd player, και παλι δεν δουλευε η εικονα.

Μετα απο ψαξιμο στο νετ, ελεγχω τις ακρες του καλωδιου, και η ακρη που εμπαινε στην τιβι, τα μισα πινς της λειπανε. ειναι καπως ετσι:

PhYLeRe.jpg

Καταρχας, χρεαιζομαι οπωσδηποτε ενα τετοιο καλωδιο ασαπ. το wireless streaming με chromecast,κτλ δεν με βολευει.

Δεν εχω την αποδειξη αγορας του καλωδιου, και αμφιβαλλω αν το μαγαζι θα δεχοταν να το αλλαξει αφου θα καταλογιζε δικαιως την βλαβη σε εμενα.

Η DYI επισκευη ειναι δυσκολη και δεν νομιζω να τα καταφερω να το φτιαξω μονος μου. 

Αν ειναι να παρω καινουργιο καλωδιο, αναγκαστικα θα παρω παλι το ιδιο, αφου σε αυτα τα λεφτα και μηκος, μονο αυτη η μαρκα υπαρχει στο skroutz.

Δεν εχω την παραμικρη ιδεα πως χαλασανε τα πινς. Δεν το ζορισα ποτε το καλωδιο και να ηθελα, δεν μπορουσα να το βαλω στραβα λογω του σχηματος του βυσματος.

Ολα αυτα τα χρονια, εχω χρησιμοποιησει και μπαινοβγαλει δεκαδες HDMI καλωδια. πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο.

Γραφω αυτο το ποστ γιατ ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω και χρειαζομαι συμβουλη.

να παρω το ιδιο; και αν ξαναχαλασει επειδη δεν ειναι καλης κατασκευης; 

να παρω ακριβοτερο; και αν χαλασει παλι; μηπως να προσπαθησω να το φτιαξω μονος μου;

γιαυτο ανεβασα το τοπικ, να ζητησω συμβουλη στο τι ειναι προτιμοτερο να κανω.

Δημοσ.

θεαωρω οτι ειναι σπανια περιπτωση οποτε μαλλον ετυχε απλα ,αμφιβαλλω αν ξανασυμβει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...