giorgosmcmc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σε ολους, σαν μη γνώστης του θεματος θα ηθελα σας παρακαλω πολυ να με βοηθησετε σχετικά με το τομεα του εμπορικου ναυτικου καθως σκέφτομαι σοβαρα να ασχοληθω, συγχωρεστε με αν σας κουρασω με τις ερωτησεις μου, κατα πρωτον θα ηθελα να μου πειτε επειδη εχω μπερδευτει. •ειναι υποχρεωτικο να τελειωσω σχολη αεν? •Μπορω να μπω με βαθμο απολυτηριου? •μπορω να μπαρκαρω χωρις τα παραπανω, μονο με ναυτικο φυλλάδιο? Και πια η διαφορα μισθου, ειδικότητας και μελλοντικής εξέλιξης μεταξυ των παραπανω που ανέφερα? Προσφατα ενας φιλος μου εκανε όλες τις απαραιτητες διαδικασιες και μου ειπε πως τελικα θα μπαρκαρει χωρις να εχει σχέση ο βαθμος απολυτηρίου ουτε τελειωσε καποια αεν απλα μονο με ναυτικο φυλλάδιο σαν γενικός καθηκόντων και σε κανα χρονο θα εξελισσόταν σε επικουρο, ξερω παλι αλλους που κόβονται λογο βαθμου κτλπ εχω μπερδευτει με ολα αυτα και θα παρακαλούσα θερμα αν μπορουσε καποιος να με κατατοπισει με ολα αυτα διοτι σκέφτομαι πολυ σοβαρα να ασχοληθω. Επισης δεν σας ανεφερα πως κι εγω πολυ παλια ειχα κανει ολες τις απαραιτητες διαδικασιες αλλα κοπηκα λογω βαθμου απολυτηρίου, ηθελα οπωσδήποτε να μπαρκαρω αλλα ακομη και τοτε γνώριζα ελαχιστα κι ετσι απαγοητευτικα και τα παρατησα. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ξανασυζητηθηκε το θέμα λίγες μέρες πριν Θα σου ηταν ευκολο να στειλεις καποιο link οπου συζητηθηκε το θεμα?
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Από ΑΕΝ ουσιαστικά μπορείς να βγεις σαν μηχανικός ή πλοίαρχος Μπορείς να μπαρκάρεις και χωρίς ΑΕΝ αλλά μόνο σαν Ναύτης. Κάτι που δεν το προτείνω γιατί τα λεφτά είναι πολύ λίγα και η δουλειά πολύ δύσκολη.
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Από ΑΕΝ ουσιαστικά μπορείς να βγεις σαν μηχανικός ή πλοίαρχος Μπορείς να μπαρκάρεις και χωρίς ΑΕΝ αλλά μόνο σαν Ναύτης. Κάτι που δεν το προτείνω γιατί τα λεφτά είναι πολύ λίγα και η δουλειά πολύ δύσκολη. Δηλαδη μονο με ναυτικο φυλλαδιο δεν υφισταται μετα απο μερικα ταξιδια να ανεβω καποιο αξιωμα και μαζι και μισθο?
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δεν γνωρίζω αν μπορείς να ανέβεις βαθμούς κτλ. Αλλά τα λεφτά τα πολλά που βλέπουν οι μηχανικοί και οι πλοίαρχοι δεν θα τα δεις ποτέ.
Spatholado Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 11/7/2017 στις 8:05 ΜΜ, giorgosmcmc είπε Δηλαδη μονο με ναυτικο φυλλαδιο δεν υφισταται μετα απο μερικα ταξιδια να ανεβω καποιο αξιωμα και μαζι και μισθο? Ξέρω ότι είναι πολύ παλιό το ποστ, αλλά έχω την ίδια απορία. Μήπως έμαθες τελικά τι ισχύει?
tigergreg Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μετα απο 4 χρονια θαχει γινει καπετανιος....😍
StamTheMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, tigergreg είπε Μετα απο 4 χρονια θαχει γινει καπετανιος....😍 Ουτε μουτσος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα