Phoenix7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας, πρόσφατα πήρα το δίπλωμά μου και είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου. Από εξωτερικό σε πολύ καλή τιμή είναι τα Suzuki Swift που βρίσκεις και με 2500€ (+ τα όποια έξοδα σε εκτελωνισμό κλπ) στην Ελλάδα ξεκινάνε από 5000€+ Τι ψάχνω: Μικρό Μέχρι 1.400cc Ιαπωνικό Τιμή μέχρι 3000€ Τι μου προτείνετε εσείς; Ένας κύριος λόγος που μου αρέσει το Swift είναι και ο σχεδιασμός του! Δεν είμαι τόσο γνώστης πάνω στο αντικείμενο αλλά όποιες ιδέες, απόψεις, γνώμες από άτομα που γνωρίζουν περισσότερα, ευπρόσδεκτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Εννοεις να το φερεις εσυ από εξωτερικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 οικονομικα στα service-ανταλλακτικα ειναι το micra k11 και starlet. Μετα κοιτα για κανενα saxo μεχρι εκει ομως.. οχι γερμανικο,ιταλικο ουτε και γαλλικα.. αλλα το saxo εχει βγει παλικαρι.. Η suzuki εχει ακριβα ανταλλακτικα.. Το micra εχει καδενα.. δεν κανει μεγαλο service! Και κανενα yaris κοιτα.. Βασικα ολα αυτα επειδη ειναι παλια αυτοκινητα θελει ψαξιμο για να βρεις κατι νορμαλ απο θεμα καταστασης.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Εννοεις να το φερεις εσυ από εξωτερικο ? Δυσκολο αυτο εκτος μονο αν βρεθεί απο Βουλγαρία κατι και παλι δύσκολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Θελει πολύ προσοχη και ψαξιμο να φερεις μονος σου από εξωτερικο .Από εμπορο είναι πιο ευκολα αλλα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα Από το 2014 οι αδειες κυκλοφοριας των αυτοκινητων εισαγωγης πρεπει να γραφουν και ποτε βγηκε η πρωτη αδεια .Είναι πολύ σημαντικο αυτο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Το colt αξίζει; Πάντα το συμπαθούσα αυτό το αμαξάκι. Επίσης μου αρέσει το προηγούμενο ignis. Δεν ξέρω πόσο πάνε αυτά αλλά πιστεύω είναι μέσα στο budget σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Oι περισσότεροι κάνουμε το λάθος να μην κοιτάμε κόστος ανταλλακτικών και αναλωσίμων και πολλές φορές ένα οικονομικό μπορεί να μας βγει πιο ακριβό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Κοιτάζω αρκετά στο autoscout24 οι τιμές αυτές είναι με το ΦΠΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Έχω βρει απο Ελλάδα Suzuki Swift ατρακαριστο, μοντελο του 2007 με 98.000 χλμ 1300 κβ.ε. στα 3500€ αξιζει; ειναι απο μαντρα πληρώνεις και επιπλεον κατι; μεταβίβαση ή κατι αλλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Έχω βρει απο Ελλάδα Suzuki Swift ατρακαριστο, μοντελο του 2007 με 98.000 χλμ 1300 κβ.ε. στα 3500€ αξιζει; ειναι απο μαντρα πληρώνεις και επιπλεον κατι; μεταβίβαση ή κατι αλλο; Αν το ελεγξεις και ειναι ετσι μια χαρα φαινεαι ....Η μεταβιβαση καπου στα 150 ευρω για αυτο παντα ειναι του αγοραστη αλλα οι εμποροι μερικες φορες την κανουν δωρο . Να ελεγξεις αν ειναι εισαγωγης ή οχι . http://www.insomnia.gr/topic/649809-αυτοκινητο-εισαγωγης-ή-ελληνικο-πως-το-καταλαβ/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Αν το ελεγξεις και ειναι ετσι μια χαρα φαινεαι ....Η μεταβιβαση καπου στα 150 ευρω για αυτο παντα ειναι του αγοραστη αλλα οι εμποροι μερικες φορες την κανουν δωρο . Να ελεγξεις αν ειναι εισαγωγης ή οχι . http://www.insomnia.gr/topic/649809-αυτοκινητο-εισαγωγης-ή-ελληνικο-πως-το-καταλαβ/ Εν τω μεταξύ στην Βουλγαρία αυτο το μοντέλο το βρίσκεις και με 2500€ το θεμα ειναι εκτελωνισμος, και οποια επιπλεον εξοδα για να το φερεις και για να βγαλεις αδεια στην Ελλαδα, φαντάζομαι πλησιάζεις την τιμή των Ελληνικων μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ακομα αναζητηση χωρις βιασυνες, εχω δει και το Hyuntai i10 (μοντελο απο το 8 και μετα) οι τιμες ξεκινανε απο 4500+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Το colt αξίζει; Πάντα το συμπαθούσα αυτό το αμαξάκι. Επίσης μου αρέσει το προηγούμενο ignis. Δεν ξέρω πόσο πάνε αυτά αλλά πιστεύω είναι μέσα στο budget σου.Κ εγω ξερω ενα που γινονται τα service αλλα οπως να ναι πχ ειχε αφησει χωρις καπακι τα λαδια οι μαστορας κτλ αλλα ειναι σκυλι. 300.000 km και δουλεύουν τα παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα