Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μια εβδομάδα ο υπολογιστής αργεί περισσότερο από ότι συνήθως και επιπλέον, δεν μου φορτώνει καμία σελίδα στο ιντερνετ, από chrome, mozilla και explorer. Τσέκαρα το δίκτυο και λέει ότι είναι συνδεδεμένο, έτρεξα και το malwarebytes, έκανα και ένα scan με το avast, δεν βρήκε κάτι. Επιπλέον, έκανα clear cache, απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα chrome και mozilla, πάλι τίποτα. Υπάρχει καμία λύση ή θα πρέπει να τα ξηλώσω και να βάλω 7αρια?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τρέξε και το adwcleaner μήπως βρει κάτι. Επίσης τρέξε και το hdsentinel να δεις την υγεία του σκληρού δίσκου. 

Δημοσ.

Δεν ισχυρίζομαι ότι έχω τη λύση, αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνεις έναν έλεγχο κατ' αρχήν στην κάρτα δικτύου. Δεξί click στο My Computer => Device Manager κι εκεί κοιτάς αν την αναγνωρίζει. Άμα δεν την αναγνωρίζει, πάμε για επανεγκατάσταση του driver.

Επίσης κοιτάς αν μπορείς να μπεις στο Internet απ' το ίδιο wifi με άλλη συσκευή (π.χ. κινητό).

Άν δεν μπορείς να μπεις γενικώς στο Internet, τότε θα μπορούσες να γράψεις στο forum ποιο ακριβώς είναι το μοντέλο του router που έχεις και ποια λαμπάκια αναβοσβήνουν. (Εκτός φυσικά απ' τα δικά σου...!)

Καλή τύχη,

Ο Άσπρος Γάτος

• Like 2
Δημοσ.

Τρέξε και το adwcleaner μήπως βρει κάτι. Επίσης τρέξε και το hdsentinel να δεις την υγεία του σκληρού δίσκου. 

το adwcleaner βρίσκει 69 threats , αλλά μόλις πατάω clean σταματάει να λειτουργεί. Το hdsentinel δείχνει 98% υγεία και 100% επίδοση. Η θερμοκρασίες του δίσκου κυμαίνονται από 36 μέχρι 38 βαθμούς.

Δεν ισχυρίζομαι ότι έχω τη λύση, αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνεις έναν έλεγχο κατ' αρχήν στην κάρτα δικτύου. Δεξί click στο My Computer => Device Manager κι εκεί κοιτάς αν την αναγνωρίζει. Άμα δεν την αναγνωρίζει, πάμε για επανεγκατάσταση του driver.

Επίσης κοιτάς αν μπορείς να μπεις στο Internet απ' το ίδιο wifi με άλλη συσκευή (π.χ. κινητό).

Άν δεν μπορείς να μπεις γενικώς στο Internet, τότε θα μπορούσες να γράψεις στο forum ποιο ακριβώς είναι το μοντέλο του router που έχεις και ποια λαμπάκια αναβοσβήνουν. (Εκτός φυσικά απ' τα δικά σου...!)

Καλή τύχη,

Ο Άσπρος Γάτος

Από οποιαδήποτε άλλη συσκευή μπαίνω κανονικά στο Internet. Επιπλέον στο Device Manager φαίνεται να αναγνωρίζει τα πάντα.

Τσέκαρε αν η ημερομηνία στο πισί είναι εντάξει.

τι εννοείς?

Δημοσ.

Σε σχετικά παλιά πισί, που η μπαταρία του BIOS έχει παραδώσει πνεύμα, αν χάσουν την ημερομηνία και γυρίσουν σε κάποια χρονιά τύπου 2000, τότε οι browser δεν εμφανίζουν σελίδες και πετάνε περίεργα μηνύματα.

Μου έχει τύχει σε 2 Η/Υ αλλά σε αντίθεση με σένα και οι 2 έτρεχαν ΧΡ.

Τσέκαρε το πάντως.

Δημοσ.

Σε σχετικά παλιά πισί, που η μπαταρία του BIOS έχει παραδώσει πνεύμα, αν χάσουν την ημερομηνία και γυρίσουν σε κάποια χρονιά τύπου 2000, τότε οι browser δεν εμφανίζουν σελίδες και πετάνε περίεργα μηνύματα.

Μου έχει τύχει σε 2 Η/Υ αλλά σε αντίθεση με σένα και οι 2 έτρεχαν ΧΡ.

Τσέκαρε το πάντως.

Το τσέκαρα, η ημερομηνία είναι σημερινή. 

Δημοσ.

Συνηθως τα μηχανηματα με sVista αντεχουν και δουλευουν καλυτερα με windows 7. Μηπως ειναι καλυτερα απο το να ψαχνεις το χειροτερο λειτουργικο που εβγαλε ποτε η MS (μετα τα windows millennium) να κανεις ενα backup και format σε windows 7?

Δημοσ.

Συνηθως τα μηχανηματα με sVista αντεχουν και δουλευουν καλυτερα με windows 7. Μηπως ειναι καλυτερα απο το να ψαχνεις το χειροτερο λειτουργικο που εβγαλε ποτε η MS (μετα τα windows millennium) να κανεις ενα backup και format σε windows 7?

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, σχετικά με το backup, οι drivers θα πρέπει να περαστούν από την αρχή ή να κάνω κι αυτούς backup ?

Δημοσ.

Μπες στο site του κατασκευαστη και κατεβασε τους drivers για το μηχανημα σου.Τους περισσοτερους θα τους βρουν τα windows ετσι και αλλιως. 

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως ειναι καλυτερα απο το να ψαχνεις το χειροτερο λειτουργικο που εβγαλε ποτε η MS (μετα τα windows millennium) να κανεις ενα backup και format σε windows 7?

Το οποίο είναι από μόνο του εντελώς αστείο αν αναλογιστούμε ότι τα 7ρια είναι στην ουσία τα ίδια τα Vista με πολλές διορθώσεις και αλλαγές στην εμφάνιση. :) 

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, σχετικά με το backup, οι drivers θα πρέπει να περαστούν από την αρχή ή να κάνω κι αυτούς backup ?

Αν το πισί που αναφέρεσαι είναι αυτό της υπογραφής σου δεν θα χρειάστείς σχεδόν τίποτα, μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση τα 7ρια θα κατεβάσουν από μόνα τους όλους τους απαραίτητους drivers.

Ίσως να χρειαστεί να περάσεις τους τελευταίους nvidia για την κάρτα γραφικών σου.

Επίσης και τα 10 θα παίξουν μια χαρά σε αυτό το setup.

• Like 1
Δημοσ.

Το οποίο είναι από μόνο του εντελώς αστείο αν αναλογιστούμε ότι τα 7ρια είναι στην ουσία τα ίδια τα Vista με πολλές διορθώσεις και αλλαγές στην εμφάνιση. :)

Αν το πισί που αναφέρεσαι είναι αυτό της υπογραφής σου δεν θα χρειάστείς σχεδόν τίποτα, μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση τα 7ρια θα κατεβάσουν από μόνα τους όλους τους απαραίτητους drivers.

Ίσως να χρειαστεί να περάσεις τους τελευταίους nvidia για την κάρτα γραφικών σου.

Επίσης και τα 10 θα παίξουν μια χαρά σε αυτό το setup.

Τα 8.1 θα ήταν καλή επιλογή για το σύστημα της υπογραφής μου?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα 8.1 θα ήταν καλή επιλογή για το σύστημα της υπογραφής μου?

Ναι.

Δημοσ.

Και τα 10άρια ακόμα καλύτερη επιλογή! :)

απλά έχω τα 10άρια σε άλλο υπολογιστή και δεν έχω άλλο key για να τα ενεργοποιήσω. Με το κλειδί των vista μπορώ να ενεργοποιήσω τα 10?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...