Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα Iphone 5C το οποίο είχε φάει γερή στούκα και στο οποίο πριν λίγες μέρες είχα αλλάξει οθόνη , digitizer .

Πέρα από ένα θέμα με την ώρα λόγω κάποιου ολοκληρωμένου το οποίο μάλλον χάλασε με την πτώση , 

εχω τρομερα θέματα γενικά με το κινητο, κολλαει όταν είμαι μέσα σε κάποιο μενού , και για να ξεκολλήσει παταω παντα το Home button.

Μετά την αλλαγή οθόνης δουλεψε για αρκετή ωρα χωρίς προβλήματα μεχρι που του εγκατεστησα το 10.3.2 το οποίο διαβασα σε καποια δημοσιευματα οτι ειναι 64bit ενώ πχ το 5C ειναι 32bit.

Γενικά έχει κολλήματα, παταω καμια φορα να σηκωσω μια κλήση και δεν λειτουργει το touch , κολλαει στο wifi , χανει το wifi ενω εχει Καλό σημα.. 

Φταιει το ios? κατι πειραχτηκε από την στουκα η εχει θεμα το touch?

Δημοσ.

Πιθανότατα κάτι χάλασε από την πτώση. Το iOS 10.3.2 δεν είναι 64bit. Υποστηρίζει κανονικά και τις 64bit συσκευές (5S και άνω) και τις 32bit (5 / 5C). Κάνε ένα restore as new και αν δεν στρώσει, μάλλον πας για νέα συσκευή ή για αλλαγή μητρικής.

Δημοσ.

Ωραία νέα. Ευχαριστώ πολύ. Απλά ειχα δει κατι δημοσιευματα αλλά μάλλον δεν ισχύουν. Επανερχομαι

Δημοσ.

Το ανοιξα χτες παλι, καθαρισα λιγο τις επαφες. Ειχαν μπει και κατι τζαμακια μέσα και τα εβγαλα . Σήμερα δεν κολλαει προς το παρον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...