Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το εν λόγω φλασάκι αλλά μυρίζει πολύ έντονα. Η μυρωδιά του είναι αυτή που έχουν πολλά ηλεκτρονικά μέρη κυρίως όταν είναι καινούργια. Έχω πιάσει αρκετά από αυτά τα φλασάκια της corsair στα χέρια μου αλλά δεν είχε κάποιο αυτή την μυρωδιά. Γενικά σε φλασάκια δεν μου έχει ξανά συμβεί.  Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεμυρίσει? Εκτός από το να το βάλω στο ξύδι  :P. Είναι λόγος να επιστραφεί?

Δημοσ.

Εννοείς μυρίζει το πλαστικό του (όχι μόνο όταν παίρνει ρεύμα) ? Άστο σε σημείο που δεν σε ενοχλεί η μυρωδιά. Σε 10 μέρες θα είναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν είναι πλαστικό σαν τα περισσότερα φλασάκια. Έχει λαστιχένιο περίβλημα. Αυτό είναι το πρόβλημα ότι όταν το πιάνω με ενοχλεί η μυρωδιά. Από μακριά δεν μυρίζει. Το έχω ήδη 10+ μέρες.

Δημοσ.

Εννοείς μυρίζει το πλαστικό του (όχι μόνο όταν παίρνει ρεύμα) ? Άστο σε σημείο που δεν σε ενοχλεί η μυρωδιά. Σε 10 μέρες θα είναι οκ.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα που το μύρισα δεν έχει την μυρωδιά των προηγούμενων ημερών.

Δημοσ.

Και εγώ είχα αυτό το στικακι και το έχω ακόμα αν λέμε το ίδιο με το μπλε περίβλημα άλλα δεν μύριζε σε εμένα, πάντως μ αρέσει τα καινούρια πράγματα να μυρίζουν, όταν φεύγει η μυρωδιά μπαγιατευουν μετά

Δημοσ.

Εμένα δεν με πειράζει να μυρίζει γτ μου έχει τύχει.. Σε υποφερτό επίπεδα βέβαια.. Φωτιά να μην πάρει και χαθεί και stickάκι και αρχεία..

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω πάρει ένα στικακι από κίνα ebay 64gb usb3 και όταν το έβαλα στην usb 3 θήρα άρχισε να ζεματάει τόσο πολύ σε βαθμό μεγάλο, δεν ξερω αν ειναι πρόβλημα απο το στικακι αυτο ή ετσι πρέπει να καίνε όταν είναι στην usb3 θήρα

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω πάρει ένα στικακι από κίνα ebay 64gb usb3 και όταν το έβαλα στην usb 3 θήρα άρχισε να ζεματάει τόσο πολύ σε βαθμό μεγάλο, δεν ξερω αν ειναι πρόβλημα απο το στικακι αυτο ή ετσι πρέπει να καίνε όταν είναι στην usb3 θήρα

Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την θύρα. Μάλλον εδώ παίζει ρόλο & η ποιότητα κατασκευής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...