BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αγόρασα το εν λόγω φλασάκι αλλά μυρίζει πολύ έντονα. Η μυρωδιά του είναι αυτή που έχουν πολλά ηλεκτρονικά μέρη κυρίως όταν είναι καινούργια. Έχω πιάσει αρκετά από αυτά τα φλασάκια της corsair στα χέρια μου αλλά δεν είχε κάποιο αυτή την μυρωδιά. Γενικά σε φλασάκια δεν μου έχει ξανά συμβεί. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεμυρίσει? Εκτός από το να το βάλω στο ξύδι . Είναι λόγος να επιστραφεί?
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Εννοείς μυρίζει το πλαστικό του (όχι μόνο όταν παίρνει ρεύμα) ? Άστο σε σημείο που δεν σε ενοχλεί η μυρωδιά. Σε 10 μέρες θα είναι οκ. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Βασικά δεν είναι πλαστικό σαν τα περισσότερα φλασάκια. Έχει λαστιχένιο περίβλημα. Αυτό είναι το πρόβλημα ότι όταν το πιάνω με ενοχλεί η μυρωδιά. Από μακριά δεν μυρίζει. Το έχω ήδη 10+ μέρες.
BringMe2Life Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Βγάλε το περίβλημα (λογικά βγαίνει) & βάλε το στο πλυντήριο..
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Εννοείς μυρίζει το πλαστικό του (όχι μόνο όταν παίρνει ρεύμα) ? Άστο σε σημείο που δεν σε ενοχλεί η μυρωδιά. Σε 10 μέρες θα είναι οκ. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα που το μύρισα δεν έχει την μυρωδιά των προηγούμενων ημερών.
panos0100 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Και εγώ είχα αυτό το στικακι και το έχω ακόμα αν λέμε το ίδιο με το μπλε περίβλημα άλλα δεν μύριζε σε εμένα, πάντως μ αρέσει τα καινούρια πράγματα να μυρίζουν, όταν φεύγει η μυρωδιά μπαγιατευουν μετά
BringMe2Life Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Εμένα δεν με πειράζει να μυρίζει γτ μου έχει τύχει.. Σε υποφερτό επίπεδα βέβαια.. Φωτιά να μην πάρει και χαθεί και stickάκι και αρχεία..
panos0100 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Εγώ πάλι έχω πάρει ένα στικακι από κίνα ebay 64gb usb3 και όταν το έβαλα στην usb 3 θήρα άρχισε να ζεματάει τόσο πολύ σε βαθμό μεγάλο, δεν ξερω αν ειναι πρόβλημα απο το στικακι αυτο ή ετσι πρέπει να καίνε όταν είναι στην usb3 θήρα
BringMe2Life Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Εγώ πάλι έχω πάρει ένα στικακι από κίνα ebay 64gb usb3 και όταν το έβαλα στην usb 3 θήρα άρχισε να ζεματάει τόσο πολύ σε βαθμό μεγάλο, δεν ξερω αν ειναι πρόβλημα απο το στικακι αυτο ή ετσι πρέπει να καίνε όταν είναι στην usb3 θήρα Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την θύρα. Μάλλον εδώ παίζει ρόλο & η ποιότητα κατασκευής.
panakos_thess Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εμενα μια φορα ειχα παρει κατι ballistrix και μυρηζε Βαρβατιλα! 1
BringMe2Life Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εμενα μια φορα ειχα παρει κατι ballistrix και μυρηζε Βαρβατιλα! Οφτό να μην μυρίζει και δεν πειράζει...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα